Νέα

Σίσσυ Χρηστίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freeboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 861
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
αλογομουρα..
κατα τ αλλα δεν εχω καθησει ποτε ν ακουσω τι λεει..ουτε μισο λεπτο..μια φορα και εναν καιρο τραβηξα μαλακια με ενα ξωβυζο που φοραγε κι η τβ ηταν στο μιουτ..

καλα για το τζιτζιφιογκο που εχει διπλα της δεν λεω κατι..το βγαζει βολτα και το παει για μαλλι της γριας..

αντιπαθέστατη όσο δεν πάει!!!

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Η τηλεοραση την ψιλοαδικει,απο κοντα ειναι μουναρος!

Επισκέπτης
Κι από την τηλεόραση μούναρος είναι όσο δεν πάει.
[move] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
νομιζω πως ειναι παντρεμενη με τον τραγουδιστη των ονειραμα...πολυ ταιριαστο ζευγαρι...του σκαει μονο 2 κεφαλια...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Να μας έχεις, να μας έχεις!  :grin:

Miss

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
2
Πόντοι
1
πω πω ρε παιδια οντως τι ειναι και αυτο. 2 μετρα γυναικαρα μουναρα και πηγε και παντρευτηκε την μισοριξια (και δεν λεω μονο για εμφανιση). ειναι αντρας τωρα αυτος να σταθει διπλα της? εμενα με ξενερωσε αυτη της η κινηση

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ελα μου ντε!!Τι μαλακας αχωνευτος ειναι αυτος ο Μαραντινης!!!Και αμα δεν παντρευοτανε την Χρηστιδου τον εκανα και πουστη ανετα...Οχι οτι ο γαμος αλλαζει τιποτα,απλα λεω.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
πω πω ρε παιδια οντως τι ειναι και αυτο. 2 μετρα γυναικαρα μουναρα και πηγε και παντρευτηκε την μισοριξια (και δεν λεω μονο για εμφανιση). ειναι αντρας τωρα αυτος να σταθει διπλα της? εμενα με ξενερωσε αυτη της η κινηση

Τη δόξα πολλύ εμίσησαν το ΧΡΗΜΑ όμως ?
Εσύ πάρε εμένα που δεν έχω τίποτα από τα δύο, αλλά είμαι "νταυρατισμένος"
:2funny: :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes:.... όσοι πιστοί προσέλθετε ,κατά τις τεκμηριωμένες όπως πάντα πλεροφορίες μου,πρέπει να του κουνάει το μαντήλι! :rockon:

πολύ άσχημα γόνατα , ανοιχτή λεκάνη ,μποτιλέ πόδια μόνο πάνω σε δωδεκάποντα συνέρχετε, και γενικώς άμα την συνηθίσεις ,μια ιδέα δεύτερη :rockon: :2funny:
* και δεν ξέρει να ντύνετε, αρκετά κιτς :rockon:

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μουναρα η σισσυ θελω να την χυσω στα μουτρα  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
:rolleyes:.... όσοι πιστοί προσέλθετε ,κατά τις τεκμηριωμένες όπως πάντα πλεροφορίες μου,πρέπει να του κουνάει το μαντήλι! :rockon:

πολύ άσχημα γόνατα , ανοιχτή λεκάνη ,μποτιλέ πόδια μόνο πάνω σε δωδεκάποντα συνέρχετε, και γενικώς άμα την συνηθίσεις ,μια ιδέα δεύτερη :rockon: :2funny:

devil5.gif

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
εαν χωρισει και πεσει η ακροαματικοτητα της θα πιαστει κι αυτη απο την σιγουρη λυση με το αζημειωτο..

σχεση με χατζηγιαννη ή ρεμο και πλανα για γαμο..........

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εαν χωρισει και πεσει η ακροαματικοτητα της θα πιαστει κι αυτη απο την σιγουρη λυση με το αζημειωτο..

σχεση με χατζηγιαννη ή ρεμο και πλανα για γαμο..........
για τον πυρο δημα και τον ρεμο το χω ακουσει. οτι πηγε ο ρεμος στο νοσοκομειο για ανορθωση πρωκτου μετα απο τρελο γαμιση με τον πυρο

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ξεχασαν το λιπαντικο τυπε τι να κανουμε :grin:

Stories