kati magiko7777777777
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2011
- Like
- 24
- Πόντοι
- 6
Βγάζεις και γλώσσα μπόμπιρα
Αυριο να προσέλθεις με τον κηδεμόνα σου
Έξι εκατομμύρια δολάρια θα δώσει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς στους "Red Hot Chili Peppers" για να τραγουδήσουν στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του στο προσωπικό του νησί. Αυτή την είδηση σχολίαζαν στο "Πρωινό ΑΝΤ1", όταν ο Χρήστος Φερεντίνος ρώτησε τη Σίσσυ Χρηστίδου αν η μπάντα του συζύγου του θα έκανε το ίδιο με αυτά τα χρήματα. Η απάντηση της : «Και εγώ γυμνή θα έβγαινα για 6 εκατομμύρια».
, Πολύ ακριβή δεν είσαι ρε κοπελιά?
Εχμμμμμμμμμμ!!! να προσθέσω και Ρωσίδες και Ουκρανές και Λετονές και Λιθουανές και.....Ακομα και για πλακα που το λεει ειναι τραγικο γιατι εχουν χασει καθε επαφη με την πραγματικοτητα οι (διασημες κυριως) γκομενες στην Ελλαδα....
Με 6 εκατομμυρια πηδας ολοκληρο στρατευμα τσεχες και σλοβακες, δεν πληρωνεις την Χρηστιδου και την καθε Χρηστιδου να βγαλει τον κωλο της εξω στα περιοδικα.....
Εχμμμμμμμμμμ!!! να προσθέσω και Ρωσίδες και Ουκρανές και Λετονές και Λιθουανές και.....
Αν ειχα εγω 6000000 ευρω θα ελυνα το προβλημα της ζωης μου.
Ας ειναι καλα τα στουντιο και καθε μερα σε τρεις διαφορετικες θα πηγαινα.
Σιγα μην ασχολιομουνα με τη Χριστιδου. Με τα δικα μας κοριτσια θα περναγα καλυτερα.
Αν ειχα εγω 6000000 ευρω θα ελυνα το προβλημα της ζωης μου.
Ας ειναι καλα τα στουντιο και καθε μερα σε τρεις διαφορετικες θα πηγαινα.
Σιγα μην ασχολιομουνα με τη Χριστιδου. Με τα δικα μας κοριτσια θα περναγα καλυτερα.
Αυτο θα επρεπε να το φοβασαι! Αλλο μια κοπελλα σε στουντιο που ξερεις οτι ειναι ετσι κι αλλιως χρηματικη η συναλλαγη και αλλο μια κοπελλα που γνωριζεις με σκοπο τη φιλια, σχεση κτλ. Θα ηταν πολυ υποτιμητικο να ξερω οτι με κανουν παρεα για τα λεφτα μου. Δεν ειναι τυχαιο οτι οι πολυ πλουσιοι δυσκολευονται να βρουν νυφη. Ετσι δεν ειναι?Αμα βρε ειχα 6μ οι γκομενες θα ερχονταν ουρα απο πισω μου(και γενικα στον οποιονδηποτε ειχε αυτα τα λεφτα)
Αυτο θα επρεπε να το φοβασαι! Αλλο μια κοπελλα σε στουντιο που ξερεις οτι ειναι ετσι κι αλλιως χρηματικη η συναλλαγη και αλλο μια κοπελλα που γνωριζεις με σκοπο τη φιλια, σχεση κτλ. Θα ηταν πολυ υποτιμητικο να ξερω οτι με κανουν παρεα για τα λεφτα μου. Δεν ειναι τυχαιο οτι οι πολυ πλουσιοι δυσκολευονται να βρουν νυφη. Ετσι δεν ειναι?
Ακριβως! Γαμας μεχρι τελικης πτωσεως και οσον αφορα τη συντροφια αν βρεθει καμμια καλη κοπελλιτσα για παρεα εχει καλως.Εχεις δικιο αλλα αν δεν εισαι χαιβανι το εκμεταλευεσαι και περνας καλα...Αλλωστε και τωρα που δεν εχεις λεφτα υπαρχουν λυκοφιλιες...Καπως ετσι θα ειναι και τοτε.Προσωπικα δεν ειμαι υπερ του γαμου οποτε στον πουτσο για νυφη....