kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
κοριτσαρα ιεν δε πεζετεεεεεεεεεεεετο τρωει ολο το φαγητο της.
μολις μεγαλωσει λιγο θα παιζει στην κατηγορία βαρέων βαρών.
κοριτσαρα ιεν δε πεζετεεεεεεεεεεεετο τρωει ολο το φαγητο της.
μολις μεγαλωσει λιγο θα παιζει στην κατηγορία βαρέων βαρών.
Ντάξει ρε μάγκες πλάκα κάνουμε και μεις κοντοί είμαστε. Δεν είναι ότι είναι κοντός είναι ότι είναι σαν μπέπμπης....Εχω δει αλάνι τάπα να κυκλοφορεί μωρό 30 πόντους ψηλότερο, αλλά είχε στυλ ο τυπάς...Η πλάκα είναι ότι η Σίσυ τον ζηλεύει φοβερά και φαίνεται.Δήλωσε ο ίδιος για τον χωρισμό ότι πάνε και για 2ο παιδί...Αυτά είναι παιχνίδια για την ΤV
Αμα το καθε μομολο μακρινο ξαδερφι του Γουινι δε Πουν βγαζει γκομενα σαν την Χρηστιδου, τοτε λογικο ειναι πολλοι απο οσους μπαινουν εδω μεσα και ειναι απο καλυτεροι εως καλυτεροι σε θεμα "πακετου" απο το μομολο μακρινο ξαδερφακι του Γουινι δε Πουν, στην καλυτερη να βαζουν τα γελια με τις πιτουρομυαλες και στην χειροτερη να τα παιρνουν πολυ ασχημα....
Γιατι ρε φιλε εσυ δηλαδη αμα εισαι τοσο εξυπνος να καιγεσαι να εχεις μια ομορφη, αλλα τουβλο, σαν τη χρηστιδου?
Απο τη μια τη λετε στοκο (κ εγω μαζι σας) που ειναι με το ποκεμον, αλλα απο την αλλη καθεστε κ ασχολειστε με τον μανταρινη.
Κ εμενα μ' αρεσουν οι ομορφες γυναικες, αλλα αντε τη γαμας μια δυο, μετα θες να πεις και μια κουβεντα.
Δηλαδη τι να πει τωρα η σισσυ με το ποκεμον που για να την παρει αγκαλια πρεπει ν' ανεβει, οχι σε σκαμπο, αλλα πανω στο τραπεζι?
Να ευχομαστε το καλυτερο για εμας και οχι το χειροτερο για τους αλλους.
Αμα φτανουμε σε σημειο να ζηλευουμε τον καθε γκεουλα με την τσουλαρα του, οι ιδιοι απαξιωνουμε τους ευατους μας.
Ο τυπας την πληρωνει για να την πηδαει, μολις αρχισει και ξεμενει, να δειτε για ποτε θα εξαφανιστει το σισσακι και θα γινει μενεγακη ναμπερ του.
Εγω γουσταρω να εχω ομορφη και εξυπνη κ εργατικια και να πληρωνει η ιδια την παρτη της.
Αλλα για να βρει καποιος κατι τετοιο, πρεπει να ειναι κ αυτος εξυπνος, ωστε να μπορει να γαμαει πρωτα το μυαλο της και μετα το κορμι της.
Αν, λεω, αν ο μανταρινης το εχει καταφερει αυτο, τοτε ειναι μαγκας και τον παραδεχομαι και θα πρεπει να παιρνετε μαθηματα απο αυτον.
Αλλα, χλωμο..
Ρε παλικαρια, εδω η ΣΙΣΣΑΡΑ πηδιοταν για χρονια με την επιτυχια της ασχημιας, τον Αλεξοπουλο (τον πρωην ποδοσφαιριστη), ο Μαραντινης σας πειραξε??Αυτος ενταξει ζουμπας αλλα οχι και μαυρο χαλι σαν τον Αλεξοπουλο!!!
Η τυπισσα προφανως απο γουστο πασχει
ΘΕΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παιδια μιας και εχουνε μπη εδω μεσα για πολλα καλα μωρα ειναι κρυμα να λειπη και αυτο το μωρακι που ειναι στο πρωιναδικο του Αρναουτογου...οποιος εχει υλικο ας το προσθεση.
Αρα δεν εχω τυχη μαζι της....η τυπισσα μαλλον κομπλεξαρει με τους ωραιους αντρες τυπε μου...
Ντάξει ρε μάγκες πλάκα κάνουμε και μεις κοντοί είμαστε. Δεν είναι ότι είναι κοντός είναι ότι είναι σαν μπέπμπης....Εχω δει αλάνι τάπα να κυκλοφορεί μωρό 30 πόντους ψηλότερο, αλλά είχε στυλ ο τυπάς...Η πλάκα είναι ότι η Σίσυ τον ζηλεύει φοβερά και φαίνεται.Δήλωσε ο ίδιος για τον χωρισμό ότι πάνε και για 2ο παιδί...Αυτά είναι παιχνίδια για την ΤV
Ντάξει ρε μάγκες πλάκα κάνουμε και μεις κοντοί είμαστε. Δεν είναι ότι είναι κοντός είναι ότι είναι σαν μπέπμπης....
Αυτό ακριβώς...
Ο τύπος χοροπηδάει σα σχολιαρόπαιδο με τη φραντζούλα on stage.
Εγώ πιστεύω ότι η συγκεκριμένη ήθελε έναν βαλεντίνο-αγαπουλίνο να τον έχει του χεριού της και τον βρήκε.
Και δε μιλάω για το σωματικό,αλλά για το ότι είναι βουτυρομπεμπές..
Όσο για το ότι είναι μουσικός
Αρχίδια μουσικός είναι...
Η κοπελια σε λιγα χρονια δεν θα εχει δουλεια,ενω ο δε φλουφλης θα παρακαλα τον καθε μαγαζατορα για ενα ιβεντ και 500€.Τοτε να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος και ποιος θα ασχολειται μαζι τους.
Αυτό ακριβώς...
Ο τύπος χοροπηδάει σα σχολιαρόπαιδο με τη φραντζούλα on stage.
Εγώ πιστεύω ότι η συγκεκριμένη ήθελε έναν βαλεντίνο-αγαπουλίνο να τον έχει του χεριού της και τον βρήκε.
Και δε μιλάω για το σωματικό,αλλά για το ότι είναι βουτυρομπεμπές..
Όσο για το ότι είναι μουσικός
Αρχίδια μουσικός είναι...
Αυτες οι γκομενες τα τρεμουν τα alpha male τυπε μου γιατι ξερουν οτι θα τους βαλουν τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι σε χρονο μηδεν...οποτε προτιμουν να παντρευονται τους safe λουκουμαδες που ασχολουνται μονο με αυτες και αισθανονται και ευγνωμοσυνη απο πανω που γυρισαν και τους κοιταξαν, για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο...
Γυναικάρα για χάζι η Σίσσυ και μια χαρά τυπάκι ο άντρας της.
Όλοι σας είσαστε ομορφότεροι,εξυπνότεροι,ψηλότεροι,πλουσιότεροι,διασημότεροι και πιο αρρενωποί από το Μαραντίνη ενώ φυσικά έχετε γαμήσει-παντρευτεί ωραιότερα μουνιά.
Ζηλιαρηδες τύπε.Γυναικάρα για χάζι η Σίσσυ και μια χαρά τυπάκι ο άντρας της.
Όλοι σας είσαστε ομορφότεροι,εξυπνότεροι,ψηλότεροι,πλουσιότεροι,διασημότεροι και πιο αρρενωποί από το Μαραντίνη ενώ φυσικά έχετε γαμήσει-παντρευτεί ωραιότερα μουνιά.
Τύπε χρειάζεται μου φαίνεται ο Λάκης να ανοίξει θρεντάκι και να προκαλεί τους τυπάδες που μιλάνε για μπάζα και μπασμένους, να ποστάρουν φωτό τους με χαρτάκι ανά χείρας που να γράφει "για το bou.com"Ζηλιαρηδες τύπε.
Γυναικάρα για χάζι η Σίσσυ και μια χαρά τυπάκι ο άντρας της.