Νέα

Σίσσυ Χρηστίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freeboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 857
  • Εμφανίσεις 209K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ντάξει ρε μάγκες πλάκα κάνουμε και μεις κοντοί είμαστε. Δεν είναι ότι είναι κοντός είναι ότι είναι σαν μπέπμπης....Εχω δει αλάνι τάπα να κυκλοφορεί μωρό 30 πόντους ψηλότερο, αλλά είχε στυλ ο τυπάς...Η πλάκα είναι ότι η Σίσυ τον ζηλεύει φοβερά και φαίνεται.Δήλωσε ο ίδιος για τον χωρισμό ότι πάνε και για 2ο παιδί...Αυτά είναι παιχνίδια για την ΤV

Αμα το καθε μομολο μακρινο ξαδερφι του Γουινι δε Πουν βγαζει γκομενα σαν την Χρηστιδου, τοτε λογικο ειναι πολλοι απο οσους μπαινουν εδω μεσα και ειναι απο καλυτεροι εως καλυτεροι σε θεμα "πακετου" απο το μομολο μακρινο ξαδερφακι του Γουινι δε Πουν, στην καλυτερη να βαζουν τα γελια με τις πιτουρομυαλες και στην χειροτερη να τα παιρνουν πολυ ασχημα.... :sunglasses:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Αμα το καθε μομολο μακρινο ξαδερφι του Γουινι δε Πουν βγαζει γκομενα σαν την Χρηστιδου, τοτε λογικο ειναι πολλοι απο οσους μπαινουν εδω μεσα και ειναι απο καλυτεροι εως καλυτεροι σε θεμα "πακετου" απο το μομολο μακρινο ξαδερφακι του Γουινι δε Πουν, στην καλυτερη να βαζουν τα γελια με τις πιτουρομυαλες και στην χειροτερη να τα παιρνουν πολυ ασχημα.... :sunglasses:

Γιατι ρε φιλε εσυ δηλαδη αμα εισαι τοσο εξυπνος να καιγεσαι να εχεις μια ομορφη, αλλα τουβλο, σαν τη χρηστιδου?

Απο τη μια τη λετε στοκο (κ εγω μαζι σας) που ειναι με το ποκεμον, αλλα απο την αλλη καθεστε κ ασχολειστε με τον μανταρινη.

Κ εμενα μ' αρεσουν οι ομορφες γυναικες, αλλα αντε τη γαμας μια δυο, μετα θες να πεις και μια κουβεντα.
Δηλαδη τι να πει τωρα η σισσυ με το ποκεμον που για να την παρει αγκαλια πρεπει ν' ανεβει, οχι σε σκαμπο, αλλα πανω στο τραπεζι?

Να ευχομαστε το καλυτερο για εμας και οχι το χειροτερο για τους αλλους.
Αμα φτανουμε σε σημειο να ζηλευουμε τον καθε γκεουλα με την τσουλαρα του, οι ιδιοι απαξιωνουμε τους ευατους μας.
Ο τυπας την πληρωνει για να την πηδαει, μολις αρχισει και ξεμενει, να δειτε για ποτε θα εξαφανιστει το σισσακι και θα γινει μενεγακη ναμπερ του.

Εγω γουσταρω να εχω ομορφη και εξυπνη κ εργατικια και να πληρωνει η ιδια την παρτη της.
Αλλα για να βρει καποιος κατι τετοιο, πρεπει να ειναι κ αυτος εξυπνος, ωστε να μπορει να γαμαει πρωτα το μυαλο της και μετα το κορμι της.

Αν, λεω, αν ο μανταρινης το εχει καταφερει αυτο, τοτε ειναι μαγκας και τον παραδεχομαι και θα πρεπει να παιρνετε μαθηματα απο αυτον.
Αλλα, χλωμο..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Γιατι ρε φιλε εσυ δηλαδη αμα εισαι τοσο εξυπνος να καιγεσαι να εχεις μια ομορφη, αλλα τουβλο, σαν τη χρηστιδου?

Απο τη μια τη λετε στοκο (κ εγω μαζι σας) που ειναι με το ποκεμον, αλλα απο την αλλη καθεστε κ ασχολειστε με τον μανταρινη.

Κ εμενα μ' αρεσουν οι ομορφες γυναικες, αλλα αντε τη γαμας μια δυο, μετα θες να πεις και μια κουβεντα.
Δηλαδη τι να πει τωρα η σισσυ με το ποκεμον που για να την παρει αγκαλια πρεπει ν' ανεβει, οχι σε σκαμπο, αλλα πανω στο τραπεζι?

Να ευχομαστε το καλυτερο για εμας και οχι το χειροτερο για τους αλλους.
Αμα φτανουμε σε σημειο να ζηλευουμε τον καθε γκεουλα με την τσουλαρα του, οι ιδιοι απαξιωνουμε τους ευατους μας.
Ο τυπας την πληρωνει για να την πηδαει, μολις αρχισει και ξεμενει, να δειτε για ποτε θα εξαφανιστει το σισσακι και θα γινει μενεγακη ναμπερ του.

Εγω γουσταρω να εχω ομορφη και εξυπνη κ εργατικια και να πληρωνει η ιδια την παρτη της.
Αλλα για να βρει καποιος κατι τετοιο, πρεπει να ειναι κ αυτος εξυπνος, ωστε να μπορει να γαμαει πρωτα το μυαλο της και μετα το κορμι της.

Αν, λεω, αν ο μανταρινης το εχει καταφερει αυτο, τοτε ειναι μαγκας και τον παραδεχομαι και θα πρεπει να παιρνετε μαθηματα απο αυτον.
Αλλα, χλωμο..

Τυπε μου δεν του καθεται για τα λεφτα του ουτε θα εκανε παιδι μαζι του για αυτο το λογο...Παιζει αυτη να βγαζει περισσοτερα απο αυτον...Ουτε νομιζω οτι του καθεται επειδη ειναι μουσικος...Αμα ητανε ετσι ολες οι μοντελες στην Ελλαδα θα ειχαν παντρευτει βιρτουοζους της ηλεκτρικης κιθαρας...Καλα το ομορφος ψηλος, αρρενωπος η αλανι το ξεχναμε για ευνοητους λογους... :2funny: :2funny: :2funny:
Οποτε αν δεν ειναι υπερψωλαρας η καμια κρυφη εφυια(που χλωμο το κοβω)  τοτε η γκομενα απλα ειναιΤΕΡΜΑ ΗΛΙΘΙΑ :sunglasses:

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
892
Πόντοι
86
Ρε παλικαρια, εδω η ΣΙΣΣΑΡΑ πηδιοταν για χρονια με την επιτυχια της ασχημιας, τον Αλεξοπουλο (τον πρωην ποδοσφαιριστη), ο Μαραντινης σας πειραξε??Αυτος ενταξει ζουμπας αλλα οχι και μαυρο χαλι σαν τον Αλεξοπουλο!!!
Η τυπισσα προφανως απο γουστο πασχει

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ρε παλικαρια, εδω η ΣΙΣΣΑΡΑ πηδιοταν για χρονια με την επιτυχια της ασχημιας, τον Αλεξοπουλο (τον πρωην ποδοσφαιριστη), ο Μαραντινης σας πειραξε??Αυτος ενταξει ζουμπας αλλα οχι και μαυρο χαλι σαν τον Αλεξοπουλο!!!
Η τυπισσα προφανως απο γουστο πασχει

η τυπισσα μαλλον κομπλεξαρει με τους ωραιους αντρες τυπε μου...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παιδια μιας και εχουνε μπη εδω μεσα για πολλα καλα μωρα ειναι κρυμα να λειπη και αυτο το μωρακι που ειναι στο πρωιναδικο του Αρναουτογου...οποιος εχει υλικο ας το προσθεση.
ΘΕΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Ντάξει ρε μάγκες πλάκα κάνουμε και μεις κοντοί είμαστε. Δεν είναι ότι είναι κοντός είναι ότι είναι σαν μπέπμπης....Εχω δει αλάνι τάπα να κυκλοφορεί μωρό 30 πόντους ψηλότερο, αλλά είχε στυλ ο τυπάς...Η πλάκα είναι ότι η Σίσυ τον ζηλεύει φοβερά και φαίνεται.Δήλωσε ο ίδιος για τον χωρισμό ότι πάνε και για 2ο παιδί...Αυτά είναι παιχνίδια για την ΤV

φιλε εγω ειμαι 1.89 και το χαιρομαι  :rolleyes:

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ντάξει ρε μάγκες πλάκα κάνουμε και μεις κοντοί είμαστε. Δεν είναι ότι είναι κοντός είναι ότι είναι σαν μπέπμπης....

Αυτό ακριβώς...
Ο τύπος χοροπηδάει σα σχολιαρόπαιδο με τη φραντζούλα on stage.

Εγώ πιστεύω ότι η συγκεκριμένη ήθελε έναν βαλεντίνο-αγαπουλίνο να τον έχει του χεριού της και τον βρήκε.
Και δε μιλάω για το σωματικό,αλλά για το ότι είναι βουτυρομπεμπές..

Όσο για το ότι είναι μουσικός :jerking: :jerking: :jerking:
Αρχίδια μουσικός είναι...

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Η κοπελια σε λιγα χρονια δεν θα εχει δουλεια,ενω ο δε φλουφλης θα παρακαλα τον καθε μαγαζατορα για ενα ιβεντ και 500€.Τοτε να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος και ποιος θα ασχολειται μαζι τους.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Αυτό ακριβώς...

Εγώ πιστεύω ότι η συγκεκριμένη ήθελε έναν βαλεντίνο-αγαπουλίνο να τον έχει του χεριού της και τον βρήκε.

συμφωνώ εδώ. Ο τυπάς είσαι σαν χαζοχαρούμενο πόκεμον. Μια πιο φλώρικη έκδοση του Αρναούτογλου.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η κοπελια σε λιγα χρονια δεν θα εχει δουλεια,ενω ο δε φλουφλης θα παρακαλα τον καθε μαγαζατορα για ενα ιβεντ και 500€.Τοτε να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος και ποιος θα ασχολειται μαζι τους.

:rockon: :rockon: :rockon:

Λακωνικος στον λογο αλλα θανατηφορος...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αυτό ακριβώς...

Αυτες οι γκομενες τα τρεμουν τα alpha male τυπε μου γιατι ξερουν οτι θα τους βαλουν τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι σε χρονο μηδεν...οποτε προτιμουν να παντρευονται τους safe λουκουμαδες που ασχολουνται μονο με αυτες και αισθανονται και ευγνωμοσυνη απο πανω που γυρισαν και τους κοιταξαν, για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο... :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Αυτες οι γκομενες τα τρεμουν τα alpha male τυπε μου γιατι ξερουν οτι θα τους βαλουν τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι σε χρονο μηδεν...οποτε προτιμουν να παντρευονται τους safe λουκουμαδες που ασχολουνται μονο με αυτες και αισθανονται και ευγνωμοσυνη απο πανω που γυρισαν και τους κοιταξαν, για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο... :grin:

αυτός ο τύπος των αντρών πρέπει να ευνουχίζεται άμεσα ωστέ να μήν μπορέσουν να περάσουν τα γονίδια και στις επόμενες γενεές.

Επισκέπτης
Γυναικάρα για χάζι η Σίσσυ και μια χαρά τυπάκι ο άντρας της.
Όλοι σας είσαστε ομορφότεροι,εξυπνότεροι,ψηλότεροι,πλουσιότεροι,διασημότεροι και πιο αρρενωποί από το Μαραντίνη ενώ φυσικά έχετε γαμήσει-παντρευτεί ωραιότερα μουνιά.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Όλοι σας είσαστε ομορφότεροι,εξυπνότεροι,ψηλότεροι,πλουσιότεροι,διασημότεροι και πιο αρρενωποί από το Μαραντίνη ενώ φυσικά έχετε γαμήσει-παντρευτεί ωραιότερα μουνιά.

δεν εχω μαμήσει ωραιότερα μουνια αλλα σίγουρα είμαι πιο αρρενωπός απο αυτόν τον αγκαλίτσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ζηλιαρηδες τύπε.

Επισκέπτης
Τύπε χρειάζεται μου φαίνεται ο Λάκης να ανοίξει θρεντάκι και να προκαλεί τους τυπάδες που μιλάνε για μπάζα και μπασμένους, να ποστάρουν φωτό τους  με χαρτάκι ανά χείρας που να γράφει "για το bou.com" :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

ε λιγο πιο αντρες οσο να ναι ειμαστε...επισης ουτε σαν μαθητες λυκειου μοιαζουμε, ουτε κακιστο βλαχοελληνικο ποπ "ροκακι" της κακιας ωρας παιζουμε σαν το Μανταρινη και την μπαντα του τα σαγκουινια... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom