kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
εγω πριν 9 χρονια φυλης τωρα εφτασα 25 ετων
ωραιες εποχες
εγω εχω να πατησω τωρα φυλης πανω απο 7 χρονια
εγω πριν 9 χρονια φυλης τωρα εφτασα 25 ετων
Για φαντασου εν ετη 1976, πληρωνα 40 δραχμες στο μεταξι,6 χρονια πριν ο ενας 9 ο αλλος αμαν αρχισα να γερναω ????παω για υπνο......
Για φαντασου εν ετη 1976, πληρωνα 40 δραχμες στο μεταξι,
και αμα δεν αρεσες στην τανα σε πεταγανε εξω..
Ωραιες εποχες !!
Δεν περιγραφω αλλο.....γι αυτο ειπa συναντηση ολες οι ηλικιες εχουμε να πουμε πολλα.....και μετα μια καλησπερα στα κοριτσια που ειπε και ο φιλος spanios!!!!!Για φαντασου εν ετη 1976, πληρωνα 40 δραχμες στο μεταξι,
και αμα δεν αρεσες στην τανα σε πεταγανε εξω..
Ωραιες εποχες !!
οχι ειναι μιας εβδομαδαςΗ φωτογραφια είναι περαν της 10ετιας?
σαν καθετη ακτινογραφια ρε ειναι αυτη....νηστικια την εχεις αφησει....ποσο καιρο αν απιτρεπεται?Καλημέρα στους Κυρίους...
Κάποιοι πάθατε κοκομπλόκ μαζί της στο πάρτυ. Σας την αφιερώνω για να πάει καλά η μέρα σας!!!
Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο!!!
σαν καθετη ακτινογραφια ρε ειναι αυτη....νηστικια την εχεις αφησει....ποσο καιρο αν απιτρεπεται?
καμια τρουφα περισεψε φιλε?Αφού τα παλικαράκια ρε παπά Zadren στο πάρτυ μόνο με μάτια την τάιζαν την κοπέλα. Μετά το πάρτυ ήρθε και μου ζήταγε ξεμάτιασμα.
Και ξέρεις πολύ καλά... εμείς της Εκκλησίας δεν πιστεύουμε στο μάτι. Αυτά είναι του διαβόλου!
καμια τρουφα περισεψε φιλε?
ασε ρε ζαντ τον ελληνα να βαλει κανα μωρο να χαλβαδιασουμε!!!
ωραιο το μωρακι!!!της ειπα και για το "μαρτη"που φοραει!χαχαχα!
ζαντ αφου δε σου αρεσουν τα καχεκτικα,ανορεξικα,νηστικα,κοντοπουτανα..σε βλεπω να σου κανω τρελο χουνερι...
ελληνα,παμε να βαλω φουστα μπλουζα,να του κανω πεσιμο,να παθει κοκομπλοκο!!!
θα το φυσαει και δε θα κρυωνει σου λεω!