jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
τσέκαρε σου έστειλα ήδη!!!
πανικος θα γινει με μαριανα αλλα μαλλο μολις δουμε τιμοκαταλογο θα λουφαξουμε
τσέκαρε σου έστειλα ήδη!!!
Εξαρτάται τύπε θα δείξει.....Δεν την πατάω ξανά με τηλεπερσονα πάντως!!πανικος θα γινει με μαριανα αλλα μαλλο μολις δουμε τιμοκαταλογο θα λουφαξουμε
Έλα έλα στείλε κ κερασμένος ο καφές από μένα!!Παιδιά είμαι με την ερωμένη τώρα. Μόλις γυρίσω θα απαντήσω σε όλους για τις τιμές!!!!
Παιδιά είμαι με την ερωμένη τώρα. Μόλις γυρίσω θα απαντήσω σε όλους για τις τιμές!!!!
Έλα έλα στείλε κ κερασμένος ο καφές από μένα!!
Τύπε επειδή σε πάω να την πάρουμε πακέτο να μας κάνουν έκπτωση κάτι σαν τις πίτσεςμε την καβλα κ την αρρωστια μας παιζεις τωρα
Πολλα τα λεφτα ΑΡΗ !!Εξαρτάται τύπε θα δείξει.....Δεν την πατάω ξανά με τηλεπερσονα πάντως!!
Τύπε επειδή σε πάω να την πάρουμε πακέτο να μας κάνουν έκπτωση κάτι σαν τις πίτσες
Δεν νομίζω να είναι τόσο όσο θα ήταν όταν βγήκε το DVD. Πάντως αποθυμενο έχω Ντούβλη και την άλλη που από την πρώτη σκηνή στην πρώτη ταινία της!Πολλα τα λεφτα ΑΡΗ !!
αλλα θα μας τα πει ο ΕΛΛΗΝΑΣ -
εχει ενδιαφερον !
Έτσι έτσι κάτσε να δούμε...ρε συ αυτο πηγα να πω τωρα
αν μας πει πχ
500 η ωρα
μιση ωρα εγω
μιση ωρα εσυ
αρα απο 250
Δεν νομίζω να είναι τόσο όσο θα ήταν όταν βγήκε το DVD. Πάντως αποθυμενο έχω Ντούβλη και την άλλη που από την πρώτη σκηνή στην πρώτη ταινία της!
Δεν νομίζω να είναι τόσο όσο θα ήταν όταν βγήκε το DVD. Πάντως αποθυμενο έχω Ντούβλη και την άλλη που από την πρώτη σκηνή στην πρώτη ταινία της!
Παιδιά είμαι με την ερωμένη τώρα. Μόλις γυρίσω θα απαντήσω σε όλους για τις τιμές!!!!
ε ρε φωτια που μας αναψε κυριακατικα ;)
κ χω να κανω κ σερβις τ αμαξι
Και αν πει 1500 τη μιση ωρα ?
Τι θα κανουμε ? θα παμε 5 ?
φτιαξε μας τρελε !
και απο μενα οτι θες !
χααχχαχχα jimy σε βλεπω να μενεις στον δρομο με το αμαξι χαχαχα