Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Αν εσυ ζητας κατι συγκεκριμενο και οχι κοπελες, μου λες να δω τι μπορω να κανω για σενα!

Παρτυ που το λετε "VIP-private" που απαγορευεται η συνευρεση με κοπελες εμενα προσωπικα δεν μου κανει.
Εχω παει στο εξωτερικο σε FKK,σε swingers παρτυ και σε ΑΛΗΘΙΝΟ- ΠΡΙΒΕ VIP Παρτυ- της castleevents(eyes wide shut party)που ειναι members only και σκας πολλα για εισοδο !!!
καλη η ιδεα σας με προμο και χορηγους,αλλα αυτο δεν μου φαινεται και τοσο VIP ουτε τοσο PRIVATE, βεβαια απο το τιποτε κατι ειναι κι αυτο γιατι η χωρα ειναι πισω σε ολα αυτα.

Καλη συνεχεια και καλα να περασατε !!!

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Παρτυ που το λετε "VIP-private" που απαγορευεται η συνευρεση με κοπελες εμενα προσωπικα δεν μου κανει.
Εχω παει στο εξωτερικο fkk,σε swingers και σε ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΙΒΕ VIP Παρτυ της castleevents(eyes wide shut party)που ειναι members only και σκας πολλα για εισοδο !!!
καλη η ιδεα σας με προμο και χορηγους,αλλα αυτο δεν μου φαινεται και τοσο VIP ουτε τοσο PRIVATE,βεβαια απο το τιποτε κατι ειναι κι αυτο γιατι η χωρα ειναι πισω σε ολα αυτα.
καλη συνεχεια και καλα να περασατε !!!

Εύγε παλικάρι μου και σε ανώτερα!!!
Αλλά να σε ρωτήσω και εγώ τώρα με την σειρά μου καθότι όχι και χθεσινός παρόλα αυτά πολυταξιδεμένος.
Τι σχέση έχει το FKK με το Swingers??? Καμία απολύτως!
Επίσης στο FKK φίλε ειχες συνεύρεση μέσα στο κλαμπ με τους καλεσμένους ή μήπως πήγες σε ένα απο τα δωματιάκια που έχουν;;;; Μάλλον το δεύτερο καθοτι μέσα στο FKK συνεύρεση δεν παιζει μπροστα στους άλλους, αντιθέτος με το swinger που δεν έχει καμία σχέση με το FKK και μπορείς να γαμιέσε αβέρτα κουβέρτα όπου να'ναι.

Για το castle events δεν μου επχει τύχη οπότε στο επόμενο περιμένω την πρόσκληση σου να πάμε παρεούλα!

:hi:

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
οκ φιλε συμφωνω ,απλα εδωσα παραδειγματα απο καποια παρτυ που πηγα εξωτερικο, που ειχαν σχεση με το σεξ, επειδη λετε ρητα οτι" απαγορευεται η συνευρεση σε ολο το χωρο", χωρις να θελω να σας μειωσω, αυτο που κανετε ειναι ενδιαφερον ετσι κι αλλιως.
Οπως σωστα λες στο FKK πας μετα σε δωματιο ενω στο swingers οπου θες γινεται στον χωρο! το castleevents ειναι μια αλλη εμπειρια !
καλη επιτυχια! :hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Εχω παει στο εξωτερικο σε FKK,σε swingers παρτυ και σε ΑΛΗΘΙΝΟ- ΠΡΙΒΕ VIP Παρτυ- της castleevents(eyes wide shut party)που ειναι members only και σκας πολλα για εισοδο !!!
καλη η ιδεα σας με προμο και χορηγους,αλλα αυτο δεν μου φαινεται και τοσο VIP ουτε τοσο PRIVATE, βεβαια απο το τιποτε κατι ειναι κι αυτο γιατι η χωρα ειναι πισω σε ολα αυτα.

Καλη συνεχεια και καλα να περασατε !!!

Τα ειπαμε αυτα, οκ φιλε! Παμε παρακατω!

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Λοιπόν Κύριοι... όσοι βλέπετε για πρώτη φορά το νήμα. Για να μην ψάχνετε άδικα γύρω τριγύρω στις περασμένες σελίδες για να καταλάβεται τι κάνουμε εδώ...
από εδώ και πέρα θα γράφω συνέχεια ανά 2-3 σελίδες τα ίδια που έχουν αναφερθεί σε προηγούμες σελίδες και φυσικά και όλες τις νέες πληροφορίες / εξελίξεις.
Οπότε έχουμε και λέμε...

Επιτέλους μετά από πολύ πολύ τρέξιμο και "άγχος" από εμένα και τον κ. Zadren, σας παραθέτουμε τις παρακάτω πληροφορίες.

Πληροφορίες για το event.
1)  Ονομασία εκδήλωσης   ----->   SINNERS 1o πριβέ VIP πάρτυ

2)  Ημερομηνία   ----->   Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

3)  Ώρα έναρξης-Τέλος εκδήλωσης   ----->   20:00μμ. - 01:00πμ.

4)  Τοποθεσία Αθήνα   ----->   κάπου στο κέντρο της Αθήνας. Περαιτέρω πληροφορίες θα δοθούν ΜΟΝΟ σε αυτούς που θα συμμετέχουν, με πμ (προσωπικό μήνυμα).

5)  Κόστος εισόδου   ----->   €40 ευρώ  που θα περιλαμβάνει 3 ποτά, απεριόριστο κρασί, κρύο φαγητό/σνακ, συμμετοχή στις κληρώσεις.

6)  Κληρώσεις   ----->   πολλές ΔΩΡΕΑΝ συναντήσεις με επιλεγμένες εταίρες, αρκετές ΔΩΡΕΑΝ ημιδιαμονές σε επώνυμα ξενοδοχεία του χώρου,
    ΔΩΡΕΑΝ μπουκάλια κάβα στο μαγαζί, πολλά ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια ενηλίκων, και διάφορα άλλα πολλά, πολλά, πολλά δώρα!

7)  "Ποιές" θα είναι εκεί?  ----->   2 γραφεία συνοδών, τουλαχιστον 5 στούντιο, πολλές ανεξάρτητες κυρίως "δυσεύρετες" και από Αθήνα και από επαρχία, χορεύτριες, και.... τα υπόλοιπα από κοντά   ;)
     Ο σίγουρος αριθμός είναι... πάνω από 60 γυναίκες μαζεμένες όλες στο ίδιο χώρο μόνο για εμάς!   :o

8)  Τι θα δείτε?   ----->   μάλλον τι "δεν" θα δείτε?  Αυτό που μπορώ να πω είναι... θα δείτε πολλά και ωραία  :cheesy:

9)  Πως μπορείς να δηλώσης πρόθεση συμμετοχής   ----->   Με πμ (προσωπικό μήνυμα) σε εμένα ή τον Zadren. Απλά να αναφέρω ότι ο αριθμός τον παρευρεθέντων θα είναι περιορισμένος. Μέγιστος 150 άτομα.

Τι δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να δούμε στο event μας.
1)  Να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ!!!!  Όποιος τραβήξει φώτο ή βίντεο, θα πρέπει να αποχωρήσει από το πάρτυ μας αφού πρώτα έχουμε σιγουρευτή ότι το υλικό έχει σβηστεί.

2)  Θα πρέπει να είστε κόσμιοι, να είστε ευγενικοί και να σέβεστε κυρίως της κοπέλες, όλους τους παρίσταντες καθώς και τον χώρο στον οποίο θα φιλοξενούμαστε, να μην προσβάλετε, να μην δημιουργήσετε τυχόν πρόβλημα, να μην μεθύσετε

3)  Να είστε ευπρεπώς ντυμένοι... δηλαδή μην μας έρθεις με αθλητική φόρμα και σπορτέξ παπούτσι, όπως επίσης μην μας έρθεις μόνο με το σώβρακο σου.

4)  ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ μέσα στον χώρο του event.... οι ουσίες, η συνεύρεση, η μέθη, οι συναλλαγές χρημάτων. Τυχόν που καταλάβουμε κάτι τέτοιο, θα αναγκαστούμε να σε αποσύρουμε από την εκδήλωση μας

Τι θέλουμε να δούμε από εσάς.
1)  Να περνάτε καλά. Να διασκεδάσετε, να χαμογελάτε, να κάνετε γνωριμίες

2)  Να ζήσετε για 4-5 ώρες κάτι που δεν έχετε ξακανάνει

3)  Να δείτε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα

4)  Να φύγετε στο τέλος της εκδήλωσης τόσο ευχαριστημένοι και να μας ρωτάτε πότε θα ξαναγίνει το επόμενο πάρτυ

Πως μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και με ποιό τρόπο μπορείς να μπεις μέσα στο πάρτυ.
1)  Δηλώνεις συμμετοχή με πμ (προσωπικό μήνυμα), είτε σε μένα, είτε στον Zadren.

2)  Λαμβάνεις περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πάρτυ από εμάς, πάλι μέσω πμ (προσωπικού μηνύματος)

3)  Εάν είναι να έρθεις και να παραβρεθείς ως καλεσμένος μας στο πάρτυ, θα λάβεις 2-3 ημέρες πριν το event μία πρόσλκηση με ένα μοναδικό ανά άτομο ειδικό κωδικό.
    Την πρόσκληση την δείχνεις στην είσοδο μαζί με τον μοναδικό κωδικό σου, γίνεται η επιβαιβέωση της πρόσκλησης και εάν είσαι στην λίστα και παραλαμβάνεις τα απαραίτητα για να μπεις μέσα.

4)  Σε άτομα τα οποία δεν είναι στην λίστα μας, δεν έχουν την πρόσκληση, δεν έχουν τον μοναδικό κωδικό... δυστηχώς δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Αυτά προς το παρόν από εμάς.
Τυχόν απορίες, μπορείτε να μας γράφετε εδώ ή σε πμ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΩΡΑΙΑ!!!!
  ;)

Συνημμένα

• Sinners-lowres-art.jpg
    Sinners-lowres-art.jpg
    830,2 KB · Εμφανίσεις: 31

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Παιδιά εγώ δεν ξέρω.....
Αφού σταμάτησε η Νάγια, τώρα και η Βερόνικα, νιώθω κάπως down.
Ξέρω ότι πιθανόν θα γεμίσετε το μαγαζί με πιπίνια αλλά εγώ είμαι και κάποια ηλικίας
θα ανεβάσω και πολύ το Μ.Ο. ηλικίας ... και τι να κανω ανάμεσα σε μικρά ;

Έχασα και το στοίχημα χθες ... Άστα !

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Παιδιά εγώ δεν ξέρω.....
Ξέρω ότι πιθανόν θα γεμίσετε το μαγαζί με πιπίνια αλλά εγώ είμαι και κάποια ηλικίας

Αλλος αγαπουλης πιρφορος αυτος εδω....

Φιλε μου τα ενθυμια που εχεις απο δαυτες σε κανουν να αισθανεσαι τοσο υπεροχα γερος και λυπημενος ε?

Επισκέπτης
Παιδιά εγώ δεν ξέρω.....

Συνονοματε..το συστημα  βγαζει νεα προσωπα στην πιατσα.  δες τις κριτικες...

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Βγήκαν νέες στο site !! ??
Δεν είδα κάτι !

Τώρα δεν ξέρω τι λέει για τις λίστες ο Zarden
αλλά μάλλον όταν λέει χιλιόμετρα αναφέρεται στην ηλικία μου.

Το πρόβλημα είναι φίλε μου με τι μούρη θα σκάσω στο μαγαζί γέρος άνθρωπος με άσπρα Μαλιά ανάμεσα σε 22 χρονα μπουμπούκια στην ηλικία της κόρης μου. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Καμία ώριμη Milf θα υπάρχει η να φέρω την σχολική μου σάκα και να αναπολείσω στιγμές πενταήμερης ;

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Βγήκαν νέες στο site !! ??
Δεν είδα κάτι !
Τώρα δεν ξέρω τι λέει για τις λίστες ο Zarden
αλλά μάλλον όταν λέει χιλιόμετρα αναφέρεται στην ηλικία μου.
Το πρόβλημα είναι φίλε μου με τι μούρη θα σκάσω στο μαγαζί γέρος άνθρωπος με άσπρα Μαλιά ανάμεσα σε 22 χρονα
μπουμπούκια στην ηλικία της κόρης μου. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.
Καμία ώριμη Milf θα υπάρχει η να φέρω την σχολική μου σάκα και να αναπολείσω στιγμές πενταήμερης ;

Γέροντα εσύ, μην μου αγχώνεσε γιατί θέλω πριν πας στο Ωνάσειο να προλάβεις να πάρεις και λίγο μάτι.
Με το να βλέπεις πιπίνια δεν πρέπει να νιώθεις τύψεις. Θα σου έχουμε τα πιπινόμορφα μπουμπουκάκια
και δίπλα σου την Μιλφομάνα να σε περιποιείται. Μόνο την μπουκάλα με το οξυγόνο μην ξεχάσεις να φέρεις.

:hi:

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36

Μην μασάς φίλε
Μετά από κάτι χρόνια στο bou ξέρεις ποιος είναι ποιος και τι είναι.
Και καταλαβαίνεις επίσης και το λόγο που πρέπει να πληρώσει για να πηδήξει και γιατί ακόμα και πληρωμένες δεν κάθονται.
Με είδες να ασχοληθώ ή να απαντήσω ; Οπότε τι ψάχνεις τώρα για αν ήταν χοντρό ή όχι.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
τι καλο παιδι που εισαι !!!!!!!!!!!!!!!!!

που να τρεχουμε τωρα στην Αθηνα σας....κι επειδη ΣΑΝ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ....κανε κατι για καμμια Χαλκιδικουλα το καλοκαιρι...πολυς κοσμος θα γουσταρει

αφου ειπαμε,θα μας βαλει ο zadren στη πουτανοφορα του gk1981 να μας παει εκδρομη!!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom