zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
οκ ρε και σε σενα θα το φτιαξω για μυρτωΔεν μου αρεσε καθολου αυτο.......
Εσυ θα παρεις μια κολωνια μυρτω....
Η μυρτω ειναι δικη μου.....
θα ερθεις?
οκ ρε και σε σενα θα το φτιαξω για μυρτωΔεν μου αρεσε καθολου αυτο.......
Εσυ θα παρεις μια κολωνια μυρτω....
Η μυρτω ειναι δικη μου.....
Δεν θα μπορουσα να λειψω απο την ολονυχτια πατερ.....οκ ρε και σε σενα θα το φτιαξω για μυρτω
θα ερθεις?
Ας το πανω στον ΠΑΠΑ(ΡΑ)...ο θειος του ο Μητροπολίτης Νευροκοπίου (Βουλγαρίας) Ναθαναήλ εχει εκτος απο κωλομπαρο και ζαχαροπλαστειο! Μπορει να σου φτιαξει μια τουρτα κωλου!Τώρα που με αρκετούς έχουμε γνωριστεί θα είναι άλλη φάση το πάρτυ. Μήπως να φέρω και τούρτα να σβήσω κεράκια 00:01?
Κρατα μια θεση τυπεΤο ζητήσατε... το ξανακάνουμε.
Άλλο μέρος... άλλο σκηνικό... άλλα εκκλησιάσματα.
[size=13pt]Νύχτα εξομολόγησης για όλους τους αμαρτωλούς!!![/size]
[size=16pt]ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΜΑΪΟΥ 2017 και ώρα 22:00[/size]
ξεκινάει η ολονύχτια άφεση αμαρτιών από τους καλόγερους
Ας το πανω στον ΠΑΠΑ(ΡΑ)...ο θειος του ο Μητροπολίτης Νευροκοπίου (Βουλγαρίας) Ναθαναήλ εχει εκτος απο κωλομπαρο και ζαχαροπλαστειο! Μπορει να σου φτιαξει μια τουρτα κωλου!
Αχαχαχα εαν σε ηξερα θα σου εκανα δωρο τουρτα εκπληξη λαμογιοΤώρα που με αρκετούς έχουμε γνωριστεί θα είναι άλλη φάση το πάρτυ. Μήπως να φέρω και τούρτα να σβήσω κεράκια 00:01?
Αχαχαχα εαν σε ηξερα θα σου εκανα δωρο τουρτα εκπληξη λαμογιο
Ασε μην γελας κουβαλαω πολυ τρελααα χαχχα
Το πρωί ζαχαροπλαστης το βράδυ πουτανιαρης??????Ας το πανω στον ΠΑΠΑ(ΡΑ)...ο θειος του ο Μητροπολίτης Νευροκοπίου (Βουλγαρίας) Ναθαναήλ εχει εκτος απο κωλομπαρο και ζαχαροπλαστειο! Μπορει να σου φτιαξει μια τουρτα κωλου!
κατι χειροτερο ρε φιλεΤο πρωί ζαχαροπλαστης το βράδυ πουτανιαρης??????
Ωραιοοοοοςκατι χειροτερο ρε φιλε
κωλομπαροβιος! Με ρασσα!
Που εισαι εσυ ρε...?ρε σεις,τι ειναι αυτα που κανετε!!!!
μπηκα και γω να πω μια καλημερα...και βλεπω καμπανες να βαρανε!!!!
αμαρτωλοι...τεντυμποιδες!
λοιπον,αντε να πεφτει το παρασυνθυμα σιγα σιγα...
τι πως που,ΠΟΙΕΣ!κλπ..
και γω για 2 πιανω,μεχρι τωρα ειμαστε καμια 20αρια εεε!
εεεε ενταξη,φτανει,να παρουμε τα δωρα!χαχαχα!
Τώρα που με αρκετούς έχουμε γνωριστεί θα είναι άλλη φάση το πάρτυ. Μήπως να φέρω και τούρτα να σβήσω κεράκια 00:01?
αυτη τη φορα θα βαλω το παπαρα το παπα να τρεχει και θα κατσω εγω μαζι σας και με την ομορφη παρεα μου....τουρτα θα σου φερουμε ρε...τα κοριτσα κανουν κρα για γλυκο,ολες θα της μαζεψουμε!!!!
να μας κλεισει τραπεζακι ο πατερ,διπλα στο δικο του..μη χασουμε της μισες παλι...
και σαντουιτσακια εεε,βασικο!
Που εισαι εσυ ρε...?
Καλα τωρα δωσανε και πανε παρακατω.....
αυτη τη φορα θα βαλω το παπαρα το παπα να τρεχει και θα κατσω εγω μαζι σας και με την ομορφη παρεα μου....
αυτη τη φορα θα βαλω το παπαρα το παπα να τρεχει και θα κατσω εγω μαζι σας και με την ομορφη παρεα μου....
αυτη τη φορα θα ειναι αλλιως! ;)πατερ,την ευλογια σας.
νυστεια και προσευχη ρεμαλια...
κανεις δε λεει οχι σε ομορφες "παρεες"