Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Η παρα πολυ καυτη τραγουδιστρια του metal συγκροτηματος Epica
Ὡραιωτάτη!
Ἡ μουσικὴ των δὲν ἐνθουσιάζει, ἀλλὰ δὲν εἶναι ὑπεύθυνος δι' αὐτό.
Δεν παίζετε το μωρό
Να ερθουν για καμια συναυλια στην ελλαδα να την θαυμασουμε και απο κοντα... ;)
Εσυ φιλε μου θα συμφωνησεις οτι τρελο μωρο ειναι και η LIZ των κυριων που εχεις για avatar...Στη συναυλια ημουν στο μισο μετρο...απο την κυρια.....Καυλαααααα και φυσικα συκγροτηματαρα
Η Liz ειναι ο σεξυ ξανθος Iommi
Σωστος ο παιχτης!!!!!!!!!
Τυπε μου εδω οι μεταλ μπαντες εχουν πολλες φορες κατι μουνια υπερπαραγωγες για μελη που θα επρεπε να καναμε τοπικ-αφιερωματα μεχρι τελικης πτωσεως και εμεις εδω ακομα ασχολουμαστε με της οξυζενατες τηλεβλαχαρες...
Ελα ντε αδικο έχεις συναγωνιστη? Βλέπε την Τραγουδίστρια απο τους within temptetion,, την τραγουδιστρια των arch enemy το μοντελο των Lacuna coil και ποσες αλλες..Οι κοπελες εκτος απο γυναικαρες ξερουν να παιζουν και μουσικη της προκοπης οχι μαλακιες.
Να ερθουν για καμια συναυλια στην ελλαδα να την θαυμασουμε και απο κοντα... ;)
Για τους Epica δεν ξερω αν θα τα'σκαγα τυπε μου για να σου πω την αλήθεια
Αντιθετως για τους παρακάτω κυριους θα τα εσκαγα για τριτη φορα,διοτι πολυ απλα εκτος απο την μουσική τους που γαμει,φερνουνε και το απιθανο μωρο που τα πεταει ολα και μενει μονο με το τατουαζάκι του
Δεν μου ανοιγει τις φωτο απο το προσωπικο μου αρχειο ρε γαμωτο και δεν μπορεσα να βρω κατι καλυτερο με ενα προχειρο ψάξιμο,αν ομως τους εχεις δει live θα συμφωνήσεις
Και το μωρο !!