Επισκέπτης
Εν τω μεταξύ χτες έβαλε βαθμό 4. προχτές νομίζω πάλι 4 έβαλε. Άλλο νούμερο δε θα ξέρει μάλλον. Μόνο στα 4
Εν τω μεταξύ χτες έβαλε βαθμό 4. προχτές νομίζω πάλι 4 έβαλε. Άλλο νούμερο δε θα ξέρει μάλλον. Μόνο στα 4
ασε ρε αδελφε...και μολις τελειωνεις να σου ερχεται στο μυαλο η βαθμολογια που δινει και να σηκωνει το 4....αρχηγέ είναι βιζιτάκι το γκομενάκι? για δώσε καμια info
ασε ρε αδελφε...και μολις τελειωνεις να σου ερχεται στο μυαλο η βαθμολογια που δινει και να σηκωνει το 4....
Το γκομενακι σε καθε επεισοδιο καλυτερα ντυμενο. Πρεπει να προωθηθει. Επομενη εμφανιση στην Τατιανα με θεμα : Aπο τα μαστιγια στο Πανεπιστημιο.
Μετα στον Θεμο και καταληξη στον Σειρηνακη.
20.000 μόρια με πόσα πηδήματα τα πιάνεις άραγε;μαλακες σε κανα πανεπιστημιο της πιπας στο χυσογκραντ στη ρουμανια θα σπουδαζει οχι εδω που εχει περιπου 20.000 μορια η αρχιτεκτονικη
Το γκομενακι σε καθε επεισοδιο καλυτερα ντυμενο. Πρεπει να προωθηθει. Επομενη εμφανιση στην Τατιανα με θεμα : Aπο τα μαστιγια στο Πανεπιστημιο.
Μετα στον Θεμο και καταληξη στον Σειρηνακη.
δεν πιανονται ετσι ρε παει με εξετασεις πανελλαδικες αυτο20.000 μόρια με πόσα πηδήματα τα πιάνεις άραγε;
αυτα βεβαια ειναι μια υποθεση. Μπορει απλα να της αρεσει η μαγειρικηΣιγά τη γκόμενα ρε παιδιά!
Αν δούλευε Φυλής, θα ήταν μια Ρουμανική μετριότητα ανάμεσα στις τόσες άλλες Ρουμάνες που δουλεύουν εκεί (από πλευράς εμφάνισης μιλάω - δε την έχω πάρει για να ξέρω τι λέει από "υπηρεσίες").
Προφανώς είναι ξύπνια και την ψάχνει τη δουλειά, και γι' αυτό έχει "προωθηθεί" παραπάνω από τη Φυλής.
Η Erotica όπου και την τσίμπησε ο αρχηγός, ήταν μια πρώτη κίνηση "στο χώρο".
Δεν είναι του πεταματού (σίγουρα), αλλά δεν είναι και η θεά.
Η TV ήταν μια ακόμα πιο έξυπνη κίνηση.
Μάλλον θα "ανέβει" λίγο πιο πάνω, και τα όποια προσόντα έχει ξέρει (φαίνεται) να τα εκμεταλεύεται, γιατί μάλλον έχει μυαλό περισσότερο από π.χ. τη Τζούλια.
μαλακες σε κανα πανεπιστημιο της πιπας στο χυσογκραντ στη ρουμανια θα σπουδαζει οχι εδω που εχει περιπου20.000μορια η αρχιτεκτονικη