Νέα

Σήμερα - Πρόσκληση σε στριπτιτζάδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ELF24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ή στο Flocafe, Starbucks (αυτό κλείνει 12) επί της Συγγρού, ή σε όποια καφετέρια γουστάρεις τέλος πάντων, να χαλβαδιάσεις και κανένα πιπίνι.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
βρε σεις ....παλι εκτος θεματος βγηκατε ;;;;

Επισκέπτης
Ή στο Flocafe, Starbucks (αυτό κλείνει 12) επί της Συγγρού, ή σε όποια καφετέρια γουστάρεις τέλος πάντων, να χαλβαδιάσεις και κανένα πιπίνι.
ευχαριστω για το συμπληρωμα :):):):):)....δν σκεφθηκα οτι ΑΡΧΗΓΟΣ του καφε...θα μπορουσε να παει στον πρωινο χωρο του...

Παλι...παλι...

OP
OP
E

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ε!οχι και savoire vivre στα στριπ ρε στουντιαν!ΗΜΑΡΤΟΝ!Εδω ακομη δεν ξερουν πως να πιουν τον καφε τους τα παιδια,θα τους βαλεις στα "καλουπια" τα δικα μας?και εγω σαν νεος σκιρτιζα μολις η ωρα πηγαινε 23.00 και δεν ειχε στασιο ο κωλος μου.....ηθελα απλα να ειμαι "εκει"!γιατι να καθομουνα στο σπιτι μου και να γυρνοβολουσα πανω κατω σαν την αδικη καταρα και να μην παω στο μαγαζι που ειναι παρθενο απο μυρωδιες εκεινη την ωρα οπου τα αρωματα των κοριτσιων ενα ενα καθως ερχονται σου τρυπανε την μυτη και σου ζαλιζουν το μυαλο..... :dancing: :dancing: :dancing:
mprabo ρε φιλε πεσ τα...

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Όσο πιο νωρίς πας τόσο πιο πολλά λεφτά θα φας...Γιατί αν πας στις 11 μην μου πεις ότι θα φύγεις στις 01:00. Το θέμα λοιπόν είναι πόσο διαθέτεις. Π.χ. άλλο να διαθέτεις 100 ευρώ άλλο 400 ευρώ.

Επισκέπτης
φιλε ελφ να ερθω μαζι σου η μηπως ειναι αργα????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
ε!οχι και savoire vivre στα στριπ ρε στουντιαν!ΗΜΑΡΤΟΝ!Εδω ακομη δεν ξερουν πως να πιουν τον καφε τους τα παιδια,θα τους βαλεις στα "καλουπια" τα δικα μας?και εγω σαν νεος σκιρτιζα μολις η ωρα πηγαινε 23.00 και δεν ειχε στασιο ο κωλος μου.....ηθελα απλα να ειμαι "εκει"!γιατι να καθομουνα στο σπιτι μου και να γυρνοβολουσα πανω κατω σαν την αδικη καταρα και να μην παω στο μαγαζι που ειναι παρθενο απο μυρωδιες εκεινη την ωρα οπου τα αρωματα των κοριτσιων ενα ενα καθως ερχονται σου τρυπανε την μυτη και σου ζαλιζουν το μυαλο..... :dancing: :dancing: :dancing:

Ο ποιητής του φραπέ...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Γιατι δεν πηγαινες απεναντι στο Ciao για μια μακαροναδα ?

παπαζογλου ειμαι δυσανεκτικος στο αμυλο.........αλλα sto ciao αξιζει να πας μετα τις 04.00......εκει γινεται το ωραιο οπου σκανε τα σωστα "παιδια"...απο διαφορες πιστες της γυρω περιοχης και παραλιας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom