Nikolasmgs
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Να δοκιμάσουμε δηλαδή Αλίνα?
Το μόνο εύκολο. Ένα τηλεφωνακι 1 λεπτό πριν φτασετε και η υπεύθυνη θα σας περιμένει στην πόρτα χωρίς καν να πατησετε το κουδούνι.Καντε κατι στο μαγαζι με εκεινη την κλειδωμενη πορτα, δεν ειναι και ωραιο να περιμένουμε στην είσοδο. Ευτυχως ειναι μεγαλη η πολυκατοικία αλλα και παλι κινδυνευεις να παραγνωριστεις...
Ειναι κριμα γιατι εχετε φτιάξει μαγαζαρα.
βυζαρεεεεεεεςςςςςςςςςς....
Τις είδα παλι σήμερα.... Πέρασαν γρήγορα από μπροστά μου....βυζαρεεεεεεεςςςςςςςςςς....
Επιλέχθηκαν οι Λάνα και Σβετα για duo!!!Σε μισάωρο πρόγραμμα...
Λεπτομέρειες στη κριτικη...!
μπαμ!Θα σκάσω αν δε μάθω ποια είναι η Σβετλάνα!
πωωωωωωωω, αρρωστεια, Μπίλλυ η Αλίνα....Τις είδα παλι σήμερα.... Πέρασαν γρήγορα από μπροστά μου....
Επίσης σήμερα το απόγευμα...
Στην υποδοχή η Μόνικα!
Μου παρουσίασε τις:
Αλινα η κοκκινομάλλα με τις βυζάρες έμπαινε σε πρόγραμμα, όπως προανέφερα...
Η Αμυ η μαυρουλα.
Η Λανα,μελαχρινή με μακριά μαλλιά και ωραίο σώμα...
Και τέλος η Σβετα! ή Σβετλανα...
Η καινούργια παρουσία του ιδρύματος...Μελαχρινή και αυτή με καλλιγραμμο σώμα με κάποια τατουαζ.Εμφανιστηκε με μαύρη ρόμπα και κόκκινες γόβες σε αντιθεση με τις υπόλοιπες όπου εμφανίστηκαν με ροζ...
Επιλέχθηκαν οι Λάνα και Σβετα για duo!!!Σε μισάωρο πρόγραμμα...
Λεπτομέρειες στη κριτικη...!
Και Η Λανα σήμερα μαζί μας,Kαλημερα,
Σημερα Τεταρτη 27/11/2019
Αλίνα
( 11:00-21:00 )
Amy
Λάουρα
Καλι
Nadia
Svetlana
( 13:00-20:00 )
Silver Spa, Νέα Σμύρνη. 6940-980.316 Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-21:00, Σάββατο 11:00-20:00,
Στο ολοκαίνουργιο Silver Spa μπορείτε ν΄ απολαύσετε μοναδικές υπηρεσίες μασάζ, σ ένα χώρο όμορφο, φιλικό και ζεστό. Το Silver Spa διαθέτει δωμάτια μασάζ με ντουσιέρες, δωμάτιο με Jacuzzi και δωμάτιο για Nuru massage με ειδικό στρώμα. Το έμπειρο προσωπικό μας σας υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες χαλάρωσης και ευεξίας. Σας περιμένουμε..
Για όσους θέλουν να μάθουν πώς μπορούν να έρθουν στο Silver Spa μπορούν να ενημερώνοννται μέσω p.m.
Αναψυκτικα ποτα καφεδες ειναι ολα κερασμενα
προγγραμα για μισαωρο με δυο θεραπευτριες στα 100 ευρω!!
Κυριακες κλειστα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και Η Λανα σήμερα μαζί μας,
αλφάδι!Svetlana