Νέα

"Silver SPA", Νέα Σμύρνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 568K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Ethereal

Μασέζ
Εγγρ.
23 Απρ 2011
Like
1.505
Ειρήνη

Συνημμένα

• 23-04-21-14-29-23-306_deco.jpg
    23-04-21-14-29-23-306_deco.jpg
    4,4 MB · Εμφανίσεις: 74

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
1
Καλησπέρα θα μπορούσε να μου αναφέρει κάποιος το κόστος του προγράμματος που αφορά 2 εκτονώσεις στο μαγαζί;

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.791
Πόντοι
1.196
Μην κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Οι κοπέλες ήρθαν ήταν μουναρες δυστυχώς όμως δεν έδεσε το γλυκό και καθησανε λιγότερες ημέρες ενώ ήταν προγραμματισμένο να κάτσουν μέχρι 10 Μαϊου.
Κανείς δεν μπορεί να τις κρατήσει με το ζόρι αν δεν θέλουν στην τελική.
Δοκιμή έγινε και δεν έπιασε. Λογικά αυτές στην μισή η μία ώρα έχουν συνηθίσει να παίρνουν πολύ περισσότερα χρήματα λόγω εμφάνισης.

Και όπως λέει και ο Τάξει παραπάνω στο παρελθόν το μαγαζί έχει φέρει πολύ αξιόλογα τεμάχια που δύσκολα τα βλέπουμε σε μασάζ . Ας ελπίσουμε να ξαναφέρουν τετοια
Ok μαγκες, ο λογος σας μετράει. "Ψυλιαστεί" έγραψα, υποψία δηλαδή, και red flag. Όπως είπα και στην κυρία επιφυλάσσομαι για επίσκεψη την επόμενη φορά. Btw, που περίπου στη Νεα Σμύρνη βρίσκεται;

oldguy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
3
Like
823
Πόντοι
361
Μ ενδιαφέρει και μένα να μάθω δ/νση και κόστος για 1 ώρα με 2 εκτονώσεις. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.545
Πόντοι
41.813
Ποια είναι η διεύθυνση παιδιά?

Μ ενδιαφέρει και μένα να μάθω δ/νση και κόστος για 1 ώρα με 2 εκτονώσεις. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει...
το μαγαζι εχει και τηλεφωνο και μπορειτε να στειλετε και πμ για να τα μαθετε.
θελει πολυ μυαλο για να καταλαβετε οτι μπορει να μην προτιμουν τη δημοσιοποιηση της διευθυνσης?

oldguy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
3
Like
823
Πόντοι
361
το μαγαζι εχει και τηλεφωνο και μπορειτε να στειλετε και πμ για να τα μαθετε.
θελει πολυ μυαλο για να καταλαβετε οτι μπορει να μην προτιμουν τη δημοσιοποιηση της διευθυνσης?
Πολύ μυαλό δεν θέλει, απλώς ΟΛΑ τ άλλα μαγαζιά της ίδιας κατηγορίας έχουν τα ΠΑΝΤΑ στη δημοσιότητα στις ιστοσελίδες τους. Τόσο απλά...επίσης, αν η περιοχή δεν με εξυπηρετεί (το να λέει Ν.Σμύρνη δεν αρκεί...) δεν έχω κανέναν λόγο να μπω καν στη διαδικασία να πάρω τηλέφωνο.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.545
Πόντοι
41.813
Πολύ μυαλό δεν θέλει, απλώς ΟΛΑ τ άλλα μαγαζιά της ίδιας κατηγορίας έχουν τα ΠΑΝΤΑ στη δημοσιότητα στις ιστοσελίδες τους. Τόσο απλά...επίσης, αν η περιοχή δεν με εξυπηρετεί (το να λέει Ν.Σμύρνη δεν αρκεί...) δεν έχω κανέναν λόγο να μπω καν στη διαδικασία να πάρω τηλέφωνο.
να λοιπον που δεν δουλευουν ολα τα μαγαζια με τον ιδιο τροπο.
και εχει κι αλλα που δουλευουν ετσι οπως αυτο. τελος παντων,οτι νομιζεις κανε.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Απλά να έχετε υπ όψιν ότι μπορει να πάρετε τηλ να σας δώσουν διεύθυνση να πάτε εκεί και να μην σας ανοίξουν.....

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.585
Πόντοι
5.946
Απλά να έχετε υπ όψιν ότι μπορει να πάρετε τηλ να σας δώσουν διεύθυνση να πάτε εκεί και να μην σας ανοίξουν.....
δεν μου έχει τύχει ποτέ να μην μου ανοίξουν, αντιθέτως επειδή οι ένοικοι της πολυκατοικίας κλειδώνουν πολύ συχνά την είσοδο της πολυκατοικίας κατεβαίνει η Βίκυ για να ανοίξει... και μετά το έργο ξανακατεβαίνει μαζί για να με βγάλει... χαράς στο κουράγιο της...
μεταξύ μας πριν καμιά 10ρια χρόνια το Βικάκι θα ήταν μια χαρά για μέσα στο δωμάτιο...

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
δεν μου έχει τύχει ποτέ να μην μου ανοίξουν, αντιθέτως επειδή οι ένοικοι της πολυκατοικίας κλειδώνουν πολύ συχνά την είσοδο της πολυκατοικίας κατεβαίνει η Βίκυ για να ανοίξει... και μετά το έργο ξανακατεβαίνει μαζί για να με βγάλει... χαράς στο κουράγιο της...
μεταξύ μας πριν καμιά 10ρια χρόνια το Βικάκι θα ήταν μια χαρά για μέσα στο δωμάτιο...
Εμένα μου έτυχε δυο φορές αφου ειχα μιλήσει στο τηλ. μου είχε δώσει οδηγίες κλπ. πηγα χτύπησα τίποτα, πηρα ξανά τηλ και δεν το σήκωνε....και επειδή στα δεκάδες χρονια που ασχολούμαι με το άθλημα είναι το μοναδικό μαγαζι που συνέβη και έχω ρίξει οριστικό μαύρο οφείλω να το πω στον φίλο για να μην ψάχνεται μιας και το πάρκινγκ στην περιοχή δεν είναι ότι πιο ευκολο....

• Like
Αντιδράσεις: oldguy

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.585
Πόντοι
5.946
το πάρκινγκ στην περιοχή δεν είναι ότι πιο ευκολο....
σε αυτό θα συμφωνήσω... φτύνεις αίμα για να παρκάρεις... αλλά μαύρο στο μαγαζί που μας σέρβιρε τόσες δίμετρες μουνάρες στριπτητζούδες στο παρελθόν... τι να πρωτοθυμηθώ... Άνια, Λάνα, Κάτια, Έλενα, Ιρένα, Σβετλάνα...
ήταν κάποτε ο ναός των υπερωριών των χαμηλά αμοιβόμενων τζούδων... μιλάμε για εποχάρες...

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
σε αυτό θα συμφωνήσω... φτύνεις αίμα για να παρκάρεις... αλλά μαύρο στο μαγαζί που μας σέρβιρε τόσες δίμετρες μουνάρες στριπτητζούδες στο παρελθόν... τι να πρωτοθυμηθώ... Άνια, Λάνα, Κάτια, Έλενα, Ιρένα, Σβετλάνα...
ήταν κάποτε ο ναός των υπερωριών των χαμηλά αμοιβόμενων τζούδων... μιλάμε για εποχάρες...
Προφανώς σε ξέρουν και τρέχουν, το ίδιο με άλλους, το θέμα είναι όταν δεν σε ξέρουν......και ο ενδιαφερόμενος είναι στην δευτερη κατηγορία....μακαρι να κάνω λαθος αλλα εγω δεν θα ξανά πληρώσω πάρκινγκ να φάω ακυρο

• Like
Αντιδράσεις: oldguy

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.585
Πόντοι
5.946
Προφανώς σε ξέρουν και τρέχουν, το ίδιο με άλλους, το θέμα είναι όταν δεν σε ξέρουν......και ο ενδιαφερόμενος είναι στην δευτερη κατηγορία....μακαρι να κάνω λαθος αλλα εγω δεν θα ξανά πληρώσω πάρκινγκ να φάω ακυρο
μπα... νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) πως δεν έχουν κάμερα στην είσοδο, και ούτε κλείνω ποτέ ραντεβού...
οπότε δεν ξέρουν ποιός χτυπάει το κουδούνι, μάλλον έπεσες στην περίπτωση...

Ethereal

Μασέζ
Εγγρ.
23 Απρ 2011
Like
1.505
Καλημέρα αγάπες :kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Σημερα Δευτερα 02/05_2023
Στον ομορφο και διακριτικο χωρο μασ ,σασ περιμενουνε ομορφεσ και ορεξατεσ μασερ...

www.silverspa.net

Ειρήνη 13.00-20.30 ,

Τζένη

ΝΙΚΟΛ

Νίκη 12 ,00 - 21,00

Celin

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΖΕΣΤΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ...ΕΡΩΤΙΚΟ ΝΟΥΡΟΥ ...ΤΑΝΤΡΑ ΜΑΣΑΖ..ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ...ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ..

EXOYME ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ....:lheel::s&m_2::s&m_1:

ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ..ΚΑΛΕΣΤΕ 6940980316...

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ -ΔΕΥ-ΠΑΡ 11-21
ΣΑΒΒΑΤΟ 11-20:tits::tits:
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.236
Πόντοι
5.595
H Tζουλια...?
Θα επιστρεψει...?

Ethereal

Μασέζ
Εγγρ.
23 Απρ 2011
Like
1.505
Καλημέρα αγάπες :kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Σημερα Τεταρτη 03/05_2023
Στον ομορφο και διακριτικο χωρο μασ ,σασ περιμενουνε ομορφεσ και ορεξατεσ μασερ...

www.silverspa.net

Τζένη

ΝΑΝΤΙΑ

Celin

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΖΕΣΤΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ...ΕΡΩΤΙΚΟ ΝΟΥΡΟΥ ...ΤΑΝΤΡΑ ΜΑΣΑΖ..ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ...ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ..

EXOYME ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ....:lheel::s&m_2::s&m_1:

ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ..ΚΑΛΕΣΤΕ 6940980316...

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ -ΔΕΥ-ΠΑΡ 11-21
ΣΑΒΒΑΤΟ 11-20:tits::tits:
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

Τελευταία τροποποίηση:

Ethereal

Μασέζ
Εγγρ.
23 Απρ 2011
Like
1.505
Τζένη

Συνημμένα

• Screenshot_20230503-123008_TalkBack.jpg
    Screenshot_20230503-123008_TalkBack.jpg
    70 KB · Εμφανίσεις: 76

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.791
Πόντοι
1.196
Εμένα μου έτυχε δυο φορές αφου ειχα μιλήσει στο τηλ. μου είχε δώσει οδηγίες κλπ. πηγα χτύπησα τίποτα, πηρα ξανά τηλ και δεν το σήκωνε....και επειδή στα δεκάδες χρονια που ασχολούμαι με το άθλημα είναι το μοναδικό μαγαζι που συνέβη και έχω ρίξει οριστικό μαύρο οφείλω να το πω στον φίλο για να μην ψάχνεται μιας και το πάρκινγκ στην περιοχή δεν είναι ότι πιο ευκολο....
Που περίπου Νεα Σμύρνη ξέρουμε; Στον Σπανό, στο Νεκροταφείο, στη πλατεία, στην Αιγαίου, που κοντά;

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.547
Πόντοι
1.196
Που περίπου Νεα Σμύρνη ξέρουμε; Στον Σπανό, στο Νεκροταφείο, στη πλατεία, στην Αιγαίου, που κοντά;
Το μαγαζί δεν θέλει να αναφέρει διεύθυνση και νομίζω ότι αυτό πρέπει να το σεβαστούμε.
Όμως φίλε για να μη πελαγοδρομείς τόσο εσύ, όσο και οι άλλοι που ρωτάνε, είναι περίπου περιοχή Συγγρού με Εφέσου.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom