Νέα

Σίγουρα πολλοί θα κράξουν το πόστ μου αυτό...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alexis82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Εγω το έχω ξαναπροτεινει στο παρελθον αλλα δεν ειδα κανεναν admin / moderator να μου απαντησει κατι.
Αυτο εν ολιγοις που πιστευω ειναι οτι καλο θα ειναι καθε φορουμ, οταν παυει πια να ειναι σε στενα πλαισια δημοσιοτητας και ελλοχευει κινδυνος να ξεφυγει η κατασταση, οι διαχειριστες να παιρνουν καποια μετρα όπως:
1. Ελεγμενες (οχι λογοκριμενες) αναφορες
2. Τα μελη να εχουν σταδιακα δικαιωματα ωστε να προστατευονται οι υπολοιποι.
3. Το καθε μελος να πρεπει να εχει καποιες κριτικες πρωτου να μπορει να χρησιμοποιει το φορουμ ωστε να ειναι καπως γνωστος.
4. Ο ελεγχος των κριτικων που υπαρχει ηδη δεν εχει κανενα απολυτως αποτελεσμα γιατι το μονο που (ισως) κανει ειναι να μην γραφει μαλακιες η βρισιες αλλα κανεις δεν ελεγχει το ατομο που γραφει.
5. Το κριτηριο του νεου μελους που δεν μπορει να δωσει full 10αρια στις κριτικες δεν ειναι πολυ αποτελεσματικο αφου μπορει να το γραψει στο κειμενο της κριτικης του και επιπλεον να μην εχει ουτε 1 ποστ αλλου (προσφατο παραδειγμα το γνωριζουν πολλοι απο εδω μεσα) το οποιο εκανε μπαμ οτι ηταν προμοτερ!

Ολα αυτα και αλλα ειναι μετρα τα οποια παιρνουν πολλα παγκοσμια φορουμ και με τον τροπο αυτο γνωριζουν ολοι οτι τα μελη τους ξερουν τι λενε, ξερουν τι προτεινουν.

Αν διαφωνειτε...να το συζητησουμε.
Δεν αποτελει λογοκρισια το ξαναλεω. προστασια απο πολλα λαμογια και παιδακια που κανουν πλακα ειναι γιατι ολοι θελουμε να εχουμε ολοκληρωμενη γνωμη για καποια θεματα και οχι χαβαλες για ολα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγω το έχω ξαναπροτεινει στο παρελθον αλλα δεν ειδα κανεναν admin / moderator να μου απαντησει κατι.
Αυτο εν ολιγοις που πιστευω ειναι οτι καλο θα ειναι καθε φορουμ, οταν παυει πια να ειναι σε στενα πλαισια δημοσιοτητας και ελλοχευει κινδυνος να ξεφυγει η κατασταση, οι διαχειριστες να παιρνουν καποια μετρα όπως:
1. Ελεγμενες (οχι λογοκριμενες) αναφορεςποιος θα ελεγξει εμενα πχ απο λαρισα;ξερει κανενας καλυτερα τι παιχτηκε σημερα στα στουντιο εδω;
2. Τα μελη να εχουν σταδιακα δικαιωματα ωστε να προστατευονται οι υπολοιποι. δλδ αν ο αλλος ειναι δεκα χρονια μπουρδελιαρης και 33 χρονων επειδη αργησε να μαθει να μπαινει στο ιντερνετ θα χει λιγοτερα δικαιωματα απο τον αργοσχολο 18αρη σπαμερ που ολη μερα παιζει με το πισι και τα μπουρδελα τα χει δει μονο απεξω...
3. Το καθε μελος να πρεπει να εχει καποιες κριτικες πρωτου να μπορει να χρησιμοποιει το φορουμ ωστε να ειναι καπως γνωστος.οι νταβαδες δεν γραφουν στα φορουμ ποτε αλλα γραφουν κατι κριτικες μουρλια να ξερετε...συνηθως
4. Ο ελεγχος των κριτικων που υπαρχει ηδη δεν εχει κανενα απολυτως αποτελεσμα γιατι το μονο που (ισως) κανει ειναι να μην γραφει μαλακιες η βρισιες αλλα κανεις δεν ελεγχει το ατομο που γραφει. ο ελεγχος αφορα και σωστα μονο την τηρηση των κανονων του σαιτ..για τα αλλα υπαρχει το κουμπακι της αναφορας
5. Το κριτηριο του νεου μελους που δεν μπορει να δωσει full 10αρια στις κριτικες δεν ειναι πολυ αποτελεσματικο αφου μπορει να το γραψει στο κειμενο της κριτικης του και επιπλεον να μην εχει ουτε 1 ποστ αλλου (προσφατο παραδειγμα το γνωριζουν πολλοι απο εδω μεσα) το οποιο εκανε μπαμ οτι ηταν προμοτερ!
εδω συμφωνω
Ολα αυτα και αλλα ειναι μετρα τα οποια παιρνουν πολλα παγκοσμια φορουμ και με τον τροπο αυτο γνωριζουν ολοι οτι τα μελη τους ξερουν τι λενε, ξερουν τι προτεινουν.

Αν διαφωνειτε...να το συζητησουμε.
Δεν αποτελει λογοκρισια το ξαναλεω. προστασια απο πολλα λαμογια και παιδακια που κανουν πλακα παιδακια που κανουν πλακα δεν γραφουν κριτικες  για μπουρδελα νομιζω,εχει αλλα θρεντ να σπαμαρουν....ειναι γιατι ολοι θελουμε να εχουμε ολοκληρωμενη γνωμη για καποια θεματα και οχι χαβαλες για ολα
αυτα απο μενα....

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775

Δεν το επιασες το νοημα ολων οσων ειπα. Ισως δεν θες ίσως φταιω εγω οπως τα εγραψα. Αλλα εαν εν κατακλειδι φταινε οι κανονες του σαιτ, τοτε μπορουν ευκολα να τους αλλαξουν. Εαν οι κανονες ειναι μονοσημαντοι ή ανεπαρκεις ή δεν δινουν το πλαισιο το οποιο θα σπρωξει το σαιτ εμπρος τοτε δεν εχουν λογο να μην ανανεωθουν.

Εσενα π.χ. που εισαι απο Λαρισα μπορει να μην μπορει φυσικα να σε ελεγξει αλλα μπορει να ελεγξει την ιστορικοτητα σου ως μελος και εαν αυτα που γραφεις εχουν μια βαση αληθειας. Εαν π.χ. εσυ γραφεις οτι το ταδε στουντιακι ειναι ολα τα λεφτα και αυτη η κοπελα ειναι ετσι και αλλιως και αλλιωτικα και αλλοι 15 λενε το αντιθετο, εεεεε καποιο λακο εχει η φαβα!! εαν επισης π.χ. κανεις επιλεγμενες κριτικες σε κοπελες συγκεκριμενου πρακτοριου και ειναι ολες φοβερες ενω αλλες 15-20 κριτικες εχουν προβληματα εεεεεε κατι παιζει. (επειδη ειπες για νταβαδες)

Αυτος λεγεται ελεγχος φορουμ και οχι εαν αυτος που γραφει τηρει απλα τους κανονες του σαιτ και δεν γραφει greeklish

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom