Θέλω κατάμουτρα να μου το πεις αυτό την τρίτη
ΟΚΕλευθερίτσαΕλευθεράκη ??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Shemale LibertyGR
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 793K
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
Και τι μ αυτο;αν ειχα κομπλεξ γλυκια μου με το ονομα μου θα το κανα αστροδια χαχαχααα
Και τι μ αυτο;
Οχι τιποτα απλα ενημερωνω τον τυπο μηπως και δεν ξερει, οταν δει το παπαρι να κρεμεται μην παθει κανενα σοκ ο ανθρωπος
Συνεχισε δουλεια σου δεν τρεχει τιποτα....
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
παρτα κουβαδακια σου γλυκια μου σαλλη παραλια.....Οχι τιποτα απλα ενημερωνω τον τυπο μηπως και δεν ξερει, οταν δει το παπαρι να κρεμεται μην παθει κανενα σοκ ο ανθρωπος
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
αν και θα θελα γλυκια μου να μου τα πεις κ απο κοντα αυτα,,αν μπορουσες φυσικα και δεν εισαι καμια αγ..... Λουγκρα περασμενης μπογιας χωρις προσωπικη ζωη και ασχολησε με των αλλωνΟχι τιποτα απλα ενημερωνω τον τυπο μηπως και δεν ξερει, οταν δει το παπαρι να κρεμεται μην παθει κανενα σοκ ο ανθρωπος
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
;) ;)αντε περιμενω να παρεις φορα.................
Μαλλον σκονταψες στο δρομο φιλεναδα:-) stupid sis:-)
Μαλλον σκονταψες στο δρομο φιλεναδα:-) stupid sis:-)
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
Και θα σου πω κατι ακομα,για να καταλαβεις το ποσο κακια εχεις μεσα σου η αφελια,που ξερεις τη ψυχολογικη δυναμη εχει καποιο ατομο που προσβαλλεις χωρις να τοξερεις ειδικα του χωρου μας που αρκετες απο μας τραβηξαμε πολλα για να φτασουμε σε καποιο επιπεδο
Πολλα γινοντε στο χωρο μας που δε ξερετε οπως αυτοκτονιες η πεφτουν σε ηρεμιστηκα κ ουτο καθεξης ντροπη σου μονο αυτο εχω να πω
Ευτυχως μερικα τυχερα παιδεια απο μας εχουμε τις οικογενεις μας κ μας στηριζουν κ περνουμε δυναμη απο αυτους οπως ευτηχως και η δικια μου.δεν ειναι ομως ολες τυχερες σαυτο ,σεχω δει να αποκαλεις κιαλλες με ασχημα σχολια και μισεικακιες
Πολλα γινοντε στο χωρο μας που δε ξερετε οπως αυτοκτονιες η πεφτουν σε ηρεμιστηκα κ ουτο καθεξης ντροπη σου μονο αυτο εχω να πω
Ευτυχως μερικα τυχερα παιδεια απο μας εχουμε τις οικογενεις μας κ μας στηριζουν κ περνουμε δυναμη απο αυτους οπως ευτηχως και η δικια μου.δεν ειναι ομως ολες τυχερες σαυτο ,σεχω δει να αποκαλεις κιαλλες με ασχημα σχολια και μισεικακιες
KostasToumpanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 110
- Πόντοι
- 6
Γιατί το στεναχωρείς το μωρό ρε σκατόψυχε????Οχι τιποτα απλα ενημερωνω τον τυπο μηπως και δεν ξερει, οταν δει το παπαρι να κρεμεται μην παθει κανενα σοκ ο ανθρωπος
Σοβαρέψου λίγο
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
Με εκνευριζει δε με σταναχωρει γιατι δε καταλαβαινει τι κακο μπορει να κανει με μια λεξη,εχω χασει φιλη μου ετσι και μαλιστα ηταν κουκλα ...anyway
Να δουμε ποτε θα βαρεθουν 2-3 ατομα γκετο του bourdela θα σταματησουν να σκυλιαζουν μαζι μας......σας ξερουμε κορες σας μαθαμε απλα σας βαρεθηκαμε καθε φορα να πετατε τις μικροψυχιες σας ,καταντησε βαρετο γλυκιες μου φιλεναδες:-) εδω ειμαστε για να κρυνομαστε για τις υπηρεσειες μας η για το τι εχουμε κατω λες και δε ξερει ο καθενας σε ποιο forum μπηκε;αλλα και οι admin κλασσικα μαλακιζοντε δυστηχως...ποτε δεν ειδαμε καποια κινηση τους:-)
Να δουμε ποτε θα βαρεθουν 2-3 ατομα γκετο του bourdela θα σταματησουν να σκυλιαζουν μαζι μας......σας ξερουμε κορες σας μαθαμε απλα σας βαρεθηκαμε καθε φορα να πετατε τις μικροψυχιες σας ,καταντησε βαρετο γλυκιες μου φιλεναδες:-) εδω ειμαστε για να κρυνομαστε για τις υπηρεσειες μας η για το τι εχουμε κατω λες και δε ξερει ο καθενας σε ποιο forum μπηκε;αλλα και οι admin κλασσικα μαλακιζοντε δυστηχως...ποτε δεν ειδαμε καποια κινηση τους:-)
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
σου ευχομαι ολοψυχα μεσα απο τη καρδια μου ναλλαξεις αλλιως θα μεινεις μονος σου με τη κακια σου χωρις αληθινους αθρωπους διπλα σου παρα μονο αθρωπους με μασκες να υποκρινονται κ να σου χαιδευουν τ αφτια.....καλη μας νυχτα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.348
- Πόντοι
- 606
απλα πες τους να πα να γαμηθουν...σου ευχομαι ολοψυχα μεσα απο τη καρδια μου ναλλαξεις αλλιως θα μεινεις μονος σου με τη κακια σου χωρις αληθινους αθρωπους διπλα σου παρα μονο αθρωπους με μασκες να υποκρινονται κ να σου χαιδευουν τ αφτια.....καλη μας νυχτα
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
Καλημερα και καλο σαββατοκυριακο γλυκες μου
Θα βρισκομαι απο σημερα αθηνα για 2 μερες, μετα ανηφοριζω για Θεσσαλονικη ;)
Θα βρισκομαι απο σημερα αθηνα για 2 μερες, μετα ανηφοριζω για Θεσσαλονικη ;)
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
κακο πιπη κακο παιδακι....Οχι τιποτα απλα ενημερωνω τον τυπο μηπως και δεν ξερει, οταν δει το παπαρι να κρεμεται μην παθει κανενα σοκ ο ανθρωπος
παλι βρε μανουρες κανεις??
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
ε. δεν ειπε και τιποτα ουσιοδες:-)κακο πιπη κακο παιδακι....
παλι βρε μανουρες κανεις??
Καλημερα γλυκε μου
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
καλημερα μπεμπα.ε. δεν ειπε και τιποτα ουσιοδες:-)
Καλημερα γλυκε μου
τον επεπληξα αλλα ειναι κατα βαθος (πολυ βαθος ομως )καλος ο πιπης
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
ναι καλο κωλοπαιδο ο (κυριακος) θυμασε την ελ. Ταινεια με το ψαλτηκαλημερα μπεμπα.
τον επεπληξα αλλα ειναι κατα βαθος (πολυ βαθος ομως )καλος ο πιπης
Κουλα...πολυ κωλοπαιδο ο κυριακος χιχιχιχιχιχι
Πλακιτσα κανω γιατι δεν αξιζει να παρω στα σοβαρα μια πικραμενη ψυχη,ειπα κατι χθες κ απο κει περα παμε γιαλλα
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
μικρο μου ο πιπης κανει καιριες παρεμβασεις αλλα μετα ολα καλα. μην μου τον στεναχωρειτε.ναι καλο κωλοπαιδο ο (κυριακος) θυμασε την ελ. Ταινεια με το ψαλτη
Κουλα...πολυ κωλοπαιδο ο κυριακος χιχιχιχιχιχι
Πλακιτσα κανω γιατι δεν αξιζει.ειπα κατι χθες κ απο κει περα παμε γιαλλα
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
με δουλευεις κ συ τωραμικρο μου ο πιπης κανει καιριες παρεμβασεις αλλα μετα ολα καλα. μην μου τον στεναχωρειτε.
Ηταν πληροφορια αυτο;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K