antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
oxi gemhzw alliws tis wres mou.apexw apayta
xehnas kati.de volevei k to nuxi xixixi vriskei sto plhktrologio.kalhsperaεχω καταλαβει,γενικα,πως το παθαινουν οι ανθρωποι που εχουν μαθει να γραφουν με λατινικους χαρακτηρες..και μενα αν με βαλεις να γραψω οχι με ελληνικους χαρακτηρες το ιδιο παθαινω
Και καλά κάνεις!!!!oxi gemhzw alliws tis wres mou.apexw apayta
εμ αυτο που το πας;xehnas kati.de volevei k to nuxi xixixi vriskei sto plhktrologio.kalhspera
εχω καταλαβει,γενικα,πως το παθαινουν οι ανθρωποι που εχουν μαθει να γραφουν με λατινικους χαρακτηρες..και μενα αν με βαλεις να γραψω οχι με ελληνικους χαρακτηρες το ιδιο παθαινω
οκ θα περιμενω να μας στηλεις τα γραφτας μας μια που δινουμε εξετασεις εδω μεσα χαχαχαχχαδεν διαφωνω αλλα αν δεις σχεδον ολες οι αναρτησεις απο το πρωι ειναι ετσι
και δεν ειναι λογος για να της χαλασει η διαθεση
μια διαπιστωση εκανα
παντως εσυ μια χαρα γραφεις
εγω γραφω ελληνικα μονο,ουτως η αλλως..αν μου πεις γραψε με λατινικους χαρακτηρες τα κανω μπαχαλο αν πρεπει να κανω διαλογο,να απαντησω γρηγορα δηλαδηδεν διαφωνω αλλα αν δεις σχεδον ολες οι αναρτησεις απο το πρωι ειναι ετσι
και δεν ειναι λογος για να της χαλασει η διαθεση
μια διαπιστωση εκανα
παντως εσυ μια χαρα γραφεις
θεσαλονικη ποτε θα εισαι?και ειμαι σε πολυ καλη φαση κ διαθεση αυτο το καιρο για να μου τη χαλασουν οι πικροχολιες σου γλικιε μου ουτε ζητησα απο κανενα να με γλυψει (τουλαχιστο οχι απο εδω χαχαχχαχαχα
εγω γραφω ελληνικα μονο,ουτως η αλλως..αν μου πεις γραψε με λατινικους χαρακτηρες τα κανω μπαχαλο αν πρεπει να κανω διαλογο,να απαντησω γρηγορα δηλαδη
κε καλα κανυσ που ισε σε καλοι δοιαθεσεικαι ειμαι σε πολυ καλη φαση κ διαθεση αυτο το καιρο για να μου τη χαλασουν οι πικροχολιες σου γλικιε μου ουτε ζητησα απο κανενα να με γλυψει (τουλαχιστο οχι απο εδω χαχαχχαχαχα
πιστευω πως ειναι φανερο το πως μιλας κ το υφακι σου κ θα χερομουν να μου πουλουσες και απο κοντα να μνου κανεις και κανενα ιδιαιτερο χιχιχιχι
εχυσε και σου εστειλε πμ.......πιστευω πως ειναι φανερο το πως μιλας κ το υφακι σου κ θα χερομουν να μου πουλουσες και απο κοντα να μνου κανεις και κανενα ιδιαιτερο χιχιχιχι
σας ευχαρηστουμε και να μας ξαναρθετεεχυσε και σου εστειλε πμ.......
παρακαλω...περαστικος ειμαισας ευχαρηστουμε και να μας ξαναρθετε
παρακαλω...περαστικος ειμαι