batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
κ μια αθηνα θ σ κανε καλοΚαλησπέρα γλυκε μου....δυστηχως έρχομαι μόνο για 20 μέρες κ έτσι δε θα πιάσω δικό μου χωρο
κ μια αθηνα θ σ κανε καλοΚαλησπέρα γλυκε μου....δυστηχως έρχομαι μόνο για 20 μέρες κ έτσι δε θα πιάσω δικό μου χωρο
τι ομορφια ειναι αυτη ερωτας με τη πρωτη ματια ...Καλησπέρα αγορινες μου από Ρόδο με δικό μου χώρο για λίγες μέρες όμως;)
Φιλάκια πολλά καρδούλατι ομορφια ειναι αυτη ερωτας με τη πρωτη ματια ...
Σου ευχωμε μέσα από την καρδιά μου ότι καλύτερο ψυχή μουΓια λίγες μέρες θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη αγορινες μου μετά φεύγω πλέον μόνιμα Ρόδο.. καλησπέρα αγορινες μου
Αθήνα δεν έχει το πρόγραμμα καθόλου?Για λίγες μέρες θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη αγορινες μου μετά φεύγω πλέον μόνιμα Ρόδο.. καλησπέρα αγορινες μου
Την χάσαμε την κορμάρα συντροφοιΓια λίγες μέρες θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη αγορινες μου μετά φεύγω πλέον μόνιμα Ρόδο.. καλησπέρα αγορινες μου
Χιχιχι κ εγώ ευχαριστώ όσους με στηρίξαν όλα αυτά τα χρόνια ....γι'αυτό έμαθα ν σέβομαι τους πελάτες μου γιατί τους έβλεπα ως φίλους ποια ....κ δε ξεχνούσα ποτέ πως όπου έφθασα το οφείλω κ α εσάς .... ευχαριστώ πολύ καρδούλες μου.... χειμώνα ποια να είμαστε καλά ίσως ξαναερθωΤυχεροί όσοι σε γνωρίσαμε!!! Μεγάλη γκαυλα!!! Ελπίζουμε να τα ξαναπούμε!!! Να να έρχεσαι που και πού !!!
Ευχαριστώ πολύ καρδούλα μου τι εκτιμώ ....τέλος σεζόν θα έρχομαι Αθήνα κ ΘεσσαλονίκηΜακάρι με το καλό να σε δούμε πάλι Αθήνα.... όλα τα καλά Ελευθερία!!
τελεια το καλοκαιρι θα ερθω διακοπες Ροδο ,εχω και εν παλιο γνωστο, ειχαμε συναντηθει καποτε αλλα δεν ξαναβρεθηκαμε ,επειδη ερωτευτηκα και μου πηρε καιρο να συνελθω ελπιζω πως θα εχω ωραιες αναμνησεις απο τη ΡοδοΓια λίγες μέρες θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη αγορινες μου μετά φεύγω πλέον μόνιμα Ρόδο.. καλησπέρα αγορινες μου
Είμαι σεφ ζαχαροπλαστικής κανονικά και θα ασχοληθώ με αυτό στη Ρόδο καρδούλα μου χιχιχι αν έχω χρόνο θα βρεθούμε εννοείτετελεια το καλοκαιρι θα ερθω διακοπες Ροδο ,εχω και εν παλιο γνωστο, ειχαμε συναντηθει καποτε αλλα δεν ξαναβρεθηκαμε ,επειδη ερωτευτηκα και μου πηρε καιρο να συνελθω ελπιζω πως θα εχω ωραιες αναμνησεις απο τη Ροδο
και εγω ασχολουμαι με τη μαγειρικη οχι επαγγελματικα αλλα καποιες σπεσιαλιτες μου ειναι must προπονητης τενις ειμαι επαγγελμαρτικα ολα καλαΕίμαι σεφ ζαχαροπλαστικής κανονικά και θα ασχοληθώ με αυτό στη Ρόδο καρδούλα μου χιχιχι αν έχω χρόνο θα βρεθούμε εννοείτε
;)
Να σου δείξω τις ομορφιές του νησιού μου
Άξιζες τον σεβασμό ψυχή μου γιατί είσαι ψυχουλαΧιχιχι κ εγώ ευχαριστώ όσους με στηρίξαν όλα αυτά τα χρόνια ....γι'αυτό έμαθα ν σέβομαι τους πελάτες μου γιατί τους έβλεπα ως φίλους ποια ....κ δε ξεχνούσα ποτέ πως όπου έφθασα το οφείλω κ α εσάς .... ευχαριστώ πολύ καρδούλες μου.... χειμώνα ποια να είμαστε καλά ίσως ξαναερθω
Ευχαριστώ πολύ αντράκι μου εμείς άλλωστε δε θα χαθούμε ....θα έρχομαι ΑθήναΆξιζες τον σεβασμό ψυχή μου γιατί είσαι ψυχουλα
Εγώ σε ευχαριστώ ψυχούλα μου ξέρεις εσύ τον λογοΕυχαριστώ πολύ αντράκι μου εμείς άλλωστε δε θα χαθούμε ....θα έρχομαι Αθήνα