You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Shemale LibertyGR
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 793K
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
Δικό σου....
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
takhs andr
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2017
- Like
- 339
- Πόντοι
- 21
καυλα μου ατελοιωτηηηηη.
takhs andr
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2017
- Like
- 339
- Πόντοι
- 21
takhs andr
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2017
- Like
- 339
- Πόντοι
- 21
Και μια μεγαλη καλημερα
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
Πολύ καλημέρα σας χιχιχιχιιχ
Ευχαριστώ καρδούλα μου όμορφη
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.691
- Πόντοι
- 746
Πολύ καλημέρα σας χιχιχιχιιχ
Καλημέρα αγάπη μου και από τη Κύπρο, και καλό Σαββατοκύριακο σου εύχομαι.
Είδα, ότι έχεις αναγνώστρια στη Βραζιλία, το ξέρεις, κάποια σου έκλεψε το τατουάζ
Και έτσι και αλλιώς, η Ρία είναι μία και μοναδική!!!
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
Τουλάχιστον μπορεί κ.το στιριζει (κορμάρα κ η κοπελιά) όχι σαν άλλες.που αντιγράφουν κάτι ενώ ξέρουν ότι δε τους πάει ;)
Καλησπέρα γλυκε μου
Καλησπέρα γλυκε μου
takhs andr
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2017
- Like
- 339
- Πόντοι
- 21
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
τι δουλειά έχει ρε η τατουάζ αρα της ριας με αυτη τη φλομπα της άλλης από την Βραζιλία ; Όσο αναφορά το κορμί η ρια είναι πολύ ανώτερη καμία σχέσηΚαλημέρα αγάπη μου και από τη Κύπρο, και καλό Σαββατοκύριακο σου εύχομαι.
Είδα, ότι έχεις αναγνώστρια στη Βραζιλία, το ξέρεις, κάποια σου έκλεψε το τατουάζ
Και έτσι και αλλιώς, η Ρία είναι μία και μοναδική!!!
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.691
- Πόντοι
- 746
τι δουλειά έχει ρε η τατουάζ αρα της ριας με αυτη τη φλομπα της άλλης από την Βραζιλία ; Όσο αναφορά το κορμί η ρια είναι πολύ ανώτερη καμία σχέση
Αγαπητέ μου φίλε, δεν κατάλαβα τι ήθελες να εκφράσεις.
Ότι η Ρία είναι μόνο μία και καταπληκτική το ξέρουμε όλοι. Παρά όλα αυτά ευχαριστώ, που μου το επιβεβαίωσες αυτό που ξέρω εδώ και χρόνια και το δημοσίευσα και γραπτώς . Ξέρεις κανένα άλλο που πήγε για τη Ρία αεροπορικώς Ελλάδα???? Όχι. Τώρα ξέρεις!
Τεκμήριο: Απάντηση #5290 στις: 16/12/19, 00:12
Το θέμα με το τατουάζ μπορεί να είναι, τουλάχιστον εγώ έτσι το κατάλαβα, θέμα „ντροπαλή δοκιμή χαμηλού επιπέδου ανταγωνισμού“ από τη πλευρά της Βραζιλιάνας.
Κατά την άποψη μου, παρά ότι ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα, η Ρία είναι το νούμερο ΕΝΑ, και στην ομορφιά και στην απόδοση. Μάλιστα και εκτιμώ προσωπικά και το χαρακτήρα της, για τους δικούς μου λόγους.
Εκτός αυτού μπορεί, δεν αποκλείεται, το θέμα του τατουάζ αφοράει πνευματικά δικαιώματα, δεν γνωρίζω. Και επειδή δεν το γνωρίζω, θεωρούσα σωστό να το ξέρει η Ρία.
Εάν σε ενόχλησε το θέμα, σου ζητώ συγγνώμη.
Και τωρα περιμένω να ανοίξει ακτοπλοϊκή για να τη κάνω επίσκεψη, λόγο ότι δεν έρχεται Κύπρο!!!!
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
Παιδιαρισματα καρδούλες μου χωρίς λόγο καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους μας
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.691
- Πόντοι
- 746
Παιδιαρισματα καρδούλες μου χωρίς λόγο καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους μας
Αγαπούλα μου, καρδιά μου, ναι, ναι, έχεις απόλυτο δίκαιο, αλλά ξέρεις οι άνδρες όταν μεγαλώνουν γίνετε μικρά μωρά, χαχα. Επίσης και σε σένα, κούκλα μου.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
φιλικά στο είπα ότι το ταττου της Βραζιλιάνας είναι ένα φτηνό σχέδιο σε σχέση μα το ομορφο Τάτου της ριας !!!κανενας ανταγωνισμός τίποτα από όσα είπες ...βασικά με κούρασαν και δεν τα διάβασα όλα...πολύ θέμα για το τίποτα αδερφέ !!!Αγαπητέ μου φίλε, δεν κατάλαβα τι ήθελες να εκφράσεις.
Ότι η Ρία είναι μόνο μία και καταπληκτική το ξέρουμε όλοι. Παρά όλα αυτά ευχαριστώ, που μου το επιβεβαίωσες αυτό που ξέρω εδώ και χρόνια και το δημοσίευσα και γραπτώς . Ξέρεις κανένα άλλο που πήγε για τη Ρία αεροπορικώς Ελλάδα???? Όχι. Τώρα ξέρεις!
Τεκμήριο: Απάντηση #5290 στις: 16/12/19, 00:12
Το θέμα με το τατουάζ μπορεί να είναι, τουλάχιστον εγώ έτσι το κατάλαβα, θέμα „ντροπαλή δοκιμή χαμηλού επιπέδου ανταγωνισμού“ από τη πλευρά της Βραζιλιάνας.
Κατά την άποψη μου, παρά ότι ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα, η Ρία είναι το νούμερο ΕΝΑ, και στην ομορφιά και στην απόδοση. Μάλιστα και εκτιμώ προσωπικά και το χαρακτήρα της, για τους δικούς μου λόγους.
Εκτός αυτού μπορεί, δεν αποκλείεται, το θέμα του τατουάζ αφοράει πνευματικά δικαιώματα, δεν γνωρίζω. Και επειδή δεν το γνωρίζω, θεωρούσα σωστό να το ξέρει η Ρία.
Εάν σε ενόχλησε το θέμα, σου ζητώ συγγνώμη.
Και τωρα περιμένω να ανοίξει ακτοπλοϊκή για να τη κάνω επίσκεψη, λόγο ότι δεν έρχεται Κύπρο!!!!
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
μάλλον εσυ ανταγωνηζεσαι ... αλλά στο νήμα εδώ ο καθένας μπορεί να πει την γνώμη του σε ότι θέμα δει μέσα στο νήμα πέρα από την ρια που είναι το κεντρικό πρόσωπο του νήματος αυτού !!Αγαπούλα μου, καρδιά μου, ναι, ναι, έχεις απόλυτο δίκαιο, αλλά ξέρεις οι άνδρες όταν μεγαλώνουν γίνετε μικρά μωρά, χαχα. Επίσης και σε σένα, κούκλα μου.
antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11