Νέα

Shemale LibertyGR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PanosAlla

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα! Αχ τι μας κάνεις πρωί πρωί...

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
;

Συνημμένα

• IMG_20200710_212433.jpg
    IMG_20200710_212433.jpg
    5,7 MB · Εμφανίσεις: 171

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Πολύ καλημέρα σας χιχιχιχιιχ
Ευχαριστώ καρδούλα μου όμορφη

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Πολύ καλημέρα σας χιχιχιχιιχ
Ευχαριστώ καρδούλα μου όμορφη

Καλημέρα αγάπη μου και από τη Κύπρο, και καλό Σαββατοκύριακο σου εύχομαι.
Είδα, ότι έχεις αναγνώστρια στη Βραζιλία, το ξέρεις, κάποια σου έκλεψε το τατουάζ
Uc8wG96.jpg

Και έτσι και αλλιώς, η Ρία είναι μία και μοναδική!!!

:rose: :rose: :pipa2: :cum:

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Τουλάχιστον μπορεί κ.το στιριζει (κορμάρα κ η κοπελιά) όχι σαν άλλες.που αντιγράφουν κάτι ενώ ξέρουν ότι δε τους πάει ;)
Καλησπέρα γλυκε μου

takhs andr

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2017
Like
339
Πόντοι
21
Καλημερα αστερι μου
Εχει και τετοια στο καμπινγκ?
Χαχαχαχα

Συνημμένα

• received_1024248271323202.gif
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 150

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλημέρα αγάπη μου και από τη Κύπρο, και καλό Σαββατοκύριακο σου εύχομαι.
Είδα, ότι έχεις αναγνώστρια στη Βραζιλία, το ξέρεις, κάποια σου έκλεψε το τατουάζ
Uc8wG96.jpg

Και έτσι και αλλιώς, η Ρία είναι μία και μοναδική!!!

:rose: :rose: :pipa2: :cum:
τι δουλειά έχει  ρε η τατουάζ αρα της ριας με αυτη τη φλομπα της άλλης από την Βραζιλία ; Όσο αναφορά το κορμί η ρια είναι πολύ ανώτερη καμία σχέση

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
τι δουλειά έχει  ρε η τατουάζ αρα της ριας με αυτη τη φλομπα της άλλης από την Βραζιλία ; Όσο αναφορά το κορμί η ρια είναι πολύ ανώτερη καμία σχέση

Αγαπητέ μου φίλε, δεν κατάλαβα τι ήθελες να εκφράσεις.
Ότι η Ρία είναι μόνο μία και καταπληκτική το ξέρουμε όλοι. Παρά όλα αυτά ευχαριστώ, που μου το επιβεβαίωσες αυτό που ξέρω εδώ και χρόνια και το δημοσίευσα και γραπτώς . Ξέρεις κανένα άλλο που πήγε για τη Ρία αεροπορικώς Ελλάδα???? Όχι. Τώρα ξέρεις!
Τεκμήριο:  Απάντηση #5290 στις: 16/12/19, 00:12
Το θέμα με το τατουάζ μπορεί να είναι, τουλάχιστον εγώ έτσι το κατάλαβα, θέμα „ντροπαλή δοκιμή χαμηλού επιπέδου ανταγωνισμού“ από τη πλευρά της Βραζιλιάνας.
Κατά την άποψη μου, παρά ότι ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα, η Ρία είναι το νούμερο ΕΝΑ, και στην ομορφιά και στην απόδοση. Μάλιστα και εκτιμώ προσωπικά και το χαρακτήρα της, για τους δικούς μου λόγους.
Εκτός αυτού μπορεί, δεν αποκλείεται, το θέμα του τατουάζ αφοράει πνευματικά δικαιώματα, δεν γνωρίζω. Και επειδή δεν το γνωρίζω, θεωρούσα σωστό να το ξέρει η Ρία.
Εάν σε ενόχλησε το θέμα, σου ζητώ συγγνώμη.
Και τωρα περιμένω να ανοίξει ακτοπλοϊκή για να τη κάνω επίσκεψη, λόγο ότι δεν έρχεται Κύπρο!!!!

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Παιδιαρισματα καρδούλες μου χωρίς λόγο καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους μας

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Παιδιαρισματα καρδούλες μου χωρίς λόγο καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους μας

Αγαπούλα μου, καρδιά μου, ναι, ναι, έχεις απόλυτο δίκαιο, αλλά ξέρεις οι άνδρες όταν μεγαλώνουν γίνετε μικρά μωρά, χαχα. Επίσης και σε σένα, κούκλα μου.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αγαπητέ μου φίλε, δεν κατάλαβα τι ήθελες να εκφράσεις.
Ότι η Ρία είναι μόνο μία και καταπληκτική το ξέρουμε όλοι. Παρά όλα αυτά ευχαριστώ, που μου το επιβεβαίωσες αυτό που ξέρω εδώ και χρόνια και το δημοσίευσα και γραπτώς . Ξέρεις κανένα άλλο που πήγε για τη Ρία αεροπορικώς Ελλάδα???? Όχι. Τώρα ξέρεις!
Τεκμήριο:  Απάντηση #5290 στις: 16/12/19, 00:12
Το θέμα με το τατουάζ μπορεί να είναι, τουλάχιστον εγώ έτσι το κατάλαβα, θέμα „ντροπαλή δοκιμή χαμηλού επιπέδου ανταγωνισμού“ από τη πλευρά της Βραζιλιάνας.
Κατά την άποψη μου, παρά ότι ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα, η Ρία είναι το νούμερο ΕΝΑ, και στην ομορφιά και στην απόδοση. Μάλιστα και εκτιμώ προσωπικά και το χαρακτήρα της, για τους δικούς μου λόγους.
Εκτός αυτού μπορεί, δεν αποκλείεται, το θέμα του τατουάζ αφοράει πνευματικά δικαιώματα, δεν γνωρίζω. Και επειδή δεν το γνωρίζω, θεωρούσα σωστό να το ξέρει η Ρία.
Εάν σε ενόχλησε το θέμα, σου ζητώ συγγνώμη.
Και τωρα περιμένω να ανοίξει ακτοπλοϊκή για να τη κάνω επίσκεψη, λόγο ότι δεν έρχεται Κύπρο!!!!
φιλικά στο είπα ότι το ταττου της Βραζιλιάνας είναι ένα φτηνό σχέδιο σε σχέση μα το ομορφο Τάτου της ριας !!!κανενας ανταγωνισμός τίποτα από όσα είπες ...βασικά με κούρασαν και δεν τα διάβασα όλα...πολύ θέμα για το τίποτα αδερφέ !!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αγαπούλα μου, καρδιά μου, ναι, ναι, έχεις απόλυτο δίκαιο, αλλά ξέρεις οι άνδρες όταν μεγαλώνουν γίνετε μικρά μωρά, χαχα. Επίσης και σε σένα, κούκλα μου.
μάλλον εσυ ανταγωνηζεσαι ... αλλά στο νήμα εδώ ο καθένας μπορεί να πει την γνώμη του σε ότι θέμα δει μέσα στο νήμα πέρα από την ρια που είναι το κεντρικό πρόσωπο του νήματος αυτού !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom