antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
ρια εγω και εσυ στο μπουρτζι και ο τιτλος παρτυ με ουζα στο μπυρτζιΚαλησπέρα Τάκη, δεν είδες στη φωτογραφία πάνω στο επίπεδο του στήθους με άσπρα γράμματα γραμμένο „Εισαγωγή κείμενου“? Και που το βλέπω, λέω … τι γίνετε? Μήπως είμαστε στο δρόμο για διαγωνισμό για καινούργιο τατουάζ? Και εγώ είμαι μαζί σου, ότι και ψυχικά και σωματικά είναι τέλια και τώρα και τα καινούργια χρώματα των μαλλιών, καλυτέρα δεν γίνετε ή δεν έχω φαντασία σαν Ρία?? Θα πρέπει να έρθω κάποια στιγμή στην Ελλάδα. Θυμάσαι που ήταν ρήτρα „Για την Ελλάδα, βρέ γαμωτο“! Τώρα να το αλλάξουμε „Για τη Ρία, βρέ γαμωτο“! Και να τη πάρουμε Μπούρτζι και Καραθώνα και μετά … δικαιούμαι να πεθάνω για "κορωνοαπάτη". Θα μπορώ να πω, τα έζησα ΟΛΑ!
μετα τo ps1 που ήταν γκρι , οι επόμενες ήταν μαύρες. Αυτή είναι η πρώτη με άσπρα χρώματα σε παρουσίαση και σίγουρα θα είναι και τα χρώματα των προπαραγγελιών ,αλλά πάντα βγάζει μετα και σε κάποια βασικά χρώματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και νομίζω πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγει σε μαύροτο θέλω σε μαύρο γαμωτο!!!!ελπίζω ν βγουν κ αλλά χρώματα
σίγουρα θα βγουν κ συλλεκτικές εκδόσεις ;)μετα τo ps1 που ήταν γκρι , οι επόμενες ήταν μαύρες. Αυτή είναι η πρώτη με άσπρα χρώματα σε παρουσίαση και σίγουρα θα είναι και τα χρώματα των προπαραγγελιών ,αλλά πάντα βγάζει μετα και σε κάποια βασικά χρώματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και νομίζω πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγει σε μαύρο
Όχι καρδούλα μου σορυ...βρήκα αυτό που έψαχνα γι'αυτό το έπιασα ;)
10 λεπτά ευθεία είναι άλλωστε από τα ONE Salonika
Χαλάλι Ρια μου θα έρθω. Έχω να πάω σινδο από τότε που προσπαθούσα να ξεγραφτώ από τα ΤΕΙ, με πήγες πίσω μερικά χρόνια.
[/quote φιλαρακι για την ρια και στην κολαση θα πηγαινα να την βρω οχι στην σινδο
καλο απογευμα ομορφια μου
καλημερααααΑυτή είναι θέα!
Αυτή είναι θέα!
καλημεραααα
Φιλε shefucker βλεπω να κανουμε ταξιδια θεσσαλονικη να δουμε την θεα ποια εσυ απο κυπρο εγω απο αθηνα