takhs andr
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2017
- Like
- 339
- Πόντοι
- 21
Να περασης υπεροχα κοριτσαρα
Να περασης υπεροχα κοριτσαρα
Και γιατί όχι, η Ρία αξίζει!Τάκη ερωτεύτηκες μου φαινεται
την γουσταρω σαν ανθρωπο πρωτα απο ολαΤάκη ερωτεύτηκες μου φαινεται
πρωτα απο ολα την εκτιμω ως ανθρωπο φιλε μουΤάκη ερωτεύτηκες μου φαινεται
πρωτα απο ολα την εκτιμω ως ανθρωπο φιλε μου
μου καυλωνη το μυαλο πανο απο ολα αυτο το υπεροχο κοριτσιΤάκη μου, άλλο εκτίμηση, άλλο ερωτεύτηκες, άλλο έχεις αδυναμία, άλλο σε καυλώνει και τα λοιπά.
Προσωπικά για τη Ρία έχω μεγάλη μέχρι και τεράστια αδυναμία, αφού πήγα αεροπορικώς Αθήνα, με καυλώνει τρελά, ειδικά τις ρώγες και τα τατουάζ της, τη σέβομαι και εκτιμώ, και όχι μόνο σαν επαγγελματία αλλά και σαν άτομο. Θα ήθελα τουλάχιστον μία φορά να ζήσω το ενεργητικό της ρόλο. Μετά μπορώ και να πεθάνω, λόγο που θα μπορέσω να πω, τα έζησα ΟΛΑ!
ναι ας ηταν καμμια χοντρη με κυτταριτιδα και θα σου ελεγα ποσο θα σε καυλωνε το μυαλο χαχαμου καυλωνη το μυαλο πανο απο ολα αυτο το υπεροχο κοριτσι
καλημερα κοριτσαρεΓελάσαμε γελοίε...ξέρω πολλές κοπέλες που είναι με κάποια περιττά κιλά κ είναι υπέροχοι άνθρωποι κ σε κερδίζουν με το τρόπο τους.... καλημέρα αγορινες μου κ ευχαριστώ για τα γλυκά σας λόγια
ναι ας ηταν καμμια χοντρη με κυτταριτιδα και θα σου ελεγα ποσο θα σε καυλωνε το μυαλο χαχα
Δεν αλλάζει η ανθρώπινη φύση δυστυχώς ...πάθαμε κάτι πρωτοφανές για την εποχή μας με.το θέμα κορονοιου...προχθές σκότωσαν ένα αθώο Αφροαμερικανό αλλά και πάλι ρατσιστές και απαραλλαχτοι μείναμε οι περισσότεροι μας αντί να μας γίνουν μάθημα και να μάθουμε να αγαπάμε τους γύρω μας γι'αυτό που είναι κ όχι που θα θέλαμε να είναι ο κάθε ένας......
κενοί άνθρωποι!
ρια μου κενοι ανθρωποι χωρις ανοιχτο μυαλο δεν ασχολεισεΔεν αλλάζει η ανθρώπινη φύση δυστυχώς ...πάθαμε κάτι πρωτοφανές για την εποχή μας με.το θέμα κορονοιου...προχθές σκότωσαν ένα αθώο Αφροαμερικανό αλλά και πάλι ρατσιστές και απαραλλαχτοι μείναμε οι περισσότεροι μας αντί να μας γίνουν μάθημα και να μάθουμε να αγαπάμε τους γύρω μας γι'αυτό που είναι κ όχι που θα θέλαμε να είναι ο κάθε ένας......
κενοί άνθρωποι!