Νέα

Shemale LibertyGR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Καλημέρα αγορινες μου...θα χορτάσουν μπουτσα τώρα οι γυναίκες σας ε;χαχαχχαχα
Τώρα θα τις γαμάτες υποχρεωτικα..... αλίμονο στους ελεύθερους χιχιχι ;) Η χήρα με τα 5 ορφανα

Συνημμένα

• IMG_20200318_083859.jpg
    IMG_20200318_083859.jpg
    159,7 KB · Εμφανίσεις: 41

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τώρα θα τις γαμάτες υποχρεωτικα..... αλίμονο στους ελεύθερους χιχιχι ;) Η χήρα με τα 5 ορφανα
Έχω πονοκέφαλο !!

takhs andr

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2017
Like
335
Πόντοι
21
οι χωρισμενοι τι κανουμε μωρακι? Χαχαχαχα

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746

:rose: :rose: :rose:
Καλημερούδια και από τη Κύπρο, κουκλα μας!
:cum: :pipa2: :cum:

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Υπομονή αγορινες μου
Ας ελπίσουμε να  περάσει κ ας κάνουμε όλοι το χρέος μας σαν υπεύθυνα ατομα..... δε θα πεθάνουμε Μ λίγη χειροτεχνία παραπάνω ;)

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Καλημέρα γλυκέ μου τα φιλιά μου
Τι λέει η Κύπρος το ελέγχετε;
Δόξα το Θεό που δεν είναι επικίνδυνο για τη νέα γενιά κ τα παιδιά......

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Καλημέρα γλυκέ μου τα φιλιά μου
Τι λέει η Κύπρος το ελέγχετε;
Δόξα το Θεό που δεν είναι επικίνδυνο για τη νέα γενιά κ τα παιδιά......
Η Κύπρος … με τα προβλήματα του και με τα μυαλά τους. Το λοιπόν, οι περισσότεροι στα σπίτια και νεολαία στους δρόμους κάνει αγώνες ταχυτάτας. Περιορισμοί παντού, πήραν κάποια μέτρα ασφάλειας, έκλεισαν τα αεροδρόμια και λιμάνια, μάλιστα και τα οδοφράγματα και μάλιστα και τα τρία με εξαιρέσεις – σε τέτοια κατάσταση το χειρότερο. Κατά την άποψη μου αργά μέχρι πολύ αργά και τα μέτρα πρέπει να είναι και πιο σκληρά. Αλλά όσον σκληρότερα τα μέτρα τόσο δύσκολα θα τηρούνται λόγο απειθαρχίας. Στο τέλος για 100 000 άτομα πληθυσμού οι αριθμοί μας είναι αρκετά ψηλοί. Εγώ προσωπικά Παρασκευή έκανα ψωμιά για δυο εβδομάδες. Πήγα στο λιμάνι και έφυγα στα ανοικτά Λεμεσού και ακόμη είμαι εδώ. Το μόνο που δεν έχω είναι πράγματα φούρνου. Όλη μέρα στο διαδίχτυο και μελετώ, κάνω μεταφράσεις και παρακολουθώ τη κατάσταση. Μάλιστα και συγκρίνω τα σχετικά με άλλες χώρες. Για να μου περάσει ώρα.

Διασκέδαση και σεξ – μηδέν.

:rose: :rose: :rose:

Σεξωγήινος.

:pipa2: :cum: :pipa3:

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Κ γω μια από τα ίδια ψώνια μέσο ίντερνετ κ σπίτι με PlayStation κ έναν παρέα στη καραντίνα .....τα βασικά δλδ χαχαχαχ
Των φρονιμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν ;)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Κ γω μια από τα ίδια ψώνια μέσο ίντερνετ κ σπίτι με PlayStation κ έναν παρέα στη καραντίνα .....τα βασικά δλδ χαχαχαχ
Των φρονιμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν ;)
Το θέμα είναι, ότι όλοι πολίτες δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητοι για να μπορούν να το κάνουν, αυτό είναι το πρόβλημα. Ο κόσμος δεν έχει αποθέματα για δυο εβδομάδες, μερικοί δεν έχουν για δυο ημέρες και αυτό κάνει τη κατάσταση δυσκολότερη!
Ξέρω εποχές, που το κάθε παιδί στο δημοτικό είχε τη μάσκα του, ήξερε σε πια κρύπτη θα πάει, υπήρχαν και αποθέματα φίλτρων  και ο κόσμος ήταν προετοιμασμένος για τέτοια περιστατικά. Επί ψυχρού πόλεμου, μάλιστα. Σε σοσιαλιστικές χώρες. Σε καπιταλιστικές χώρες δεν υπολόγιζαν κίνδυνο. Λόγος??? Η διαφορά είναι ότι στο σοσιαλισμό τη μεγαλύτερη αξία ήχε άνθρωπος και οι γνώσεις του και στο καπιταλισμό τα λεφτά!
Και εγώ προσωπικά το είδα έτσι μέχρι το 1982 στη Λιβύη. Όταν με πυροβόλησαν στο πόδι άλλαξα γνώμη.  Καλά να έχεις λεφτά, καλά να υπάρχουν να μην έχεις ανάγκη, αλλά δεν είναι το ΠΑΝ !!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Το θέμα είναι, ότι όλοι πολίτες δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητοι για να μπορούν να το κάνουν, αυτό είναι το πρόβλημα. Ο κόσμος δεν έχει αποθέματα για δυο εβδομάδες, μερικοί δεν έχουν για δυο ημέρες και αυτό κάνει τη κατάσταση δυσκολότερη!
Ξέρω εποχές, που το κάθε παιδί στο δημοτικό είχε τη μάσκα του, ήξερε σε πια κρύπτη θα πάει, υπήρχαν και αποθέματα φίλτρων  και ο κόσμος ήταν προετοιμασμένος για τέτοια περιστατικά. Επί ψυχρού πόλεμου, μάλιστα. Σε σοσιαλιστικές χώρες. Σε καπιταλιστικές χώρες δεν υπολόγιζαν κίνδυνο. Λόγος??? Η διαφορά είναι ότι στο σοσιαλισμό τη μεγαλύτερη αξία ήχε άνθρωπος και οι γνώσεις του και στο καπιταλισμό τα λεφτά!
Και εγώ προσωπικά το είδα έτσι μέχρι το 1982 στη Λιβύη. Όταν με πυροβόλησαν στο πόδι άλλαξα γνώμη.  Καλά να έχεις λεφτά, καλά να υπάρχουν να μην έχεις ανάγκη, αλλά δεν είναι το ΠΑΝ !!!
τώρα που είπες λιβυη εκεί δρν υπαρχη ο ιός όπως και σε άλλες χώρες .... βέβαια εκεί σου ρίχνουν μια σφαίρα στο κεφάλι και τέλος !! Σύμφωνο σε αυτό που λες , υπαρχη φόβος να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ διάβασα κάπου θα ύπαρξη αναρχία μεγάλη σε 1 βδομάδα και θα δούμε πολλά !!! Όσοι έχουν φράγκα τυχεροί και ας κάτσουν μέσα βέβαια καλό θα ήταν να έχουν και ένα όπλο !!!

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Και κάτι ακόμη, όταν έχεις γνώσεις μπορείς να επιβιώνεις και χωρίς λεφτά για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά με τα λεφτά όταν δεν έχεις γνώσεις δεν επιβιώνεις. Φεύγεις από αυτό το κόσμο όπως ήρθες, γυμνός και χωρίς λεφτά. Απαγορεύετε να πάρεις οτιδήποτε μαζί σου.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Και κάτι ακόμη, όταν έχεις γνώσεις μπορείς να επιβιώνεις και χωρίς λεφτά για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά με τα λεφτά όταν δεν έχεις γνώσεις δεν επιβιώνεις. Φεύγεις από αυτό το κόσμο όπως ήρθες, γυμνός και χωρίς λεφτά. Απαγορεύετε να πάρεις οτιδήποτε μαζί σου.
ας είχα τώρα 200.000 στην άκρη δεν σου λέω παραπανο και μια χαρά θα την έβγαζα έως τον Ιούλιο ... αλλά δυστηχος πρέπει να βγω εκεί έξω σε λίγες μέρες ξανά ....Ηδομεν !!

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Γι'αυτό όποιος μπορεί να βοηθάει κ το διπλανό του ότι μπορεί ο καθένας μας...ευκαιρία να θυμηθούμε τι θα πει ανθρωπιά οικογένεια ....έχουμε αποξενωθεί σαν άνθρωποι στην εποχή μας
Εγώ προτίμησα να μείνω Αθήνα μόνη παρά να πάω στην σιγουριά τις οικογένειας μου δεν είναι αστείο σίγουρα

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
τώρα που είπες λιβυη εκεί δρν υπαρχη ο ιός όπως και σε άλλες χώρες .... βέβαια εκεί σου ρίχνουν μια σφαίρα στο κεφάλι και τέλος !! Σύμφωνο σε αυτό που λες , υπαρχη φόβος να γίνει κάτι τέτοιο και εδώ διάβασα κάπου θα ύπαρξη αναρχία μεγάλη σε 1 βδομάδα και θα δούμε πολλά !!! Όσοι έχουν φράγκα τυχεροί και ας κάτσουν μέσα βέβαια καλό θα ήταν να έχουν και ένα όπλο !!!
Κοίτα φίλε, έγραψα για 1982, όχι για τώρα! Να είσαι βεβαίως, ότι τέτοια λύση μπορεί να υπάρχει. Δεν μπορείς να τη αποκλίσεις, τότε είσαι υποχρεωμένος να τη επιτρέψεις. Στο τέλος της ημέρας είναι αραβική χώρα με αραβική νοοτροπία. Εδώ βλέπω διαφορά με την Ευρώπη. Δεν νομίζω να φτάσουμε σε τέτοιο επίπεδο. Τώρα είδα ότι ακόμα δεν έκλισαν τα σχολεία – δεν ξέρω την ώρα του σποτ στη τηλεόραση, παράξενο. Αυτό είναι το πρώτο!

Απ: Νεες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans
« Απάντηση #3221 στις: σήμερα στις 09:45 »

Εάν αυτό είναι αλήθεια, ο υπεύθυνος υπουργός πρέπει να πάει φυλακή!!!! Έπραξε ποινικό αδίκημα!!!! Δημόσια βλάβη!!!

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Ευτυχώς στην Ελλάδα κινηθεικαν ποιο άμεσα  προληπτικά

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
ας είχα τώρα 200.000 στην άκρη δεν σου λέω παραπανο και μια χαρά θα την έβγαζα έως τον Ιούλιο ... αλλά δυστηχος πρέπει να βγω εκεί έξω σε λίγες μέρες ξανά ....Ηδομεν !!

Φίλε για 200 000 Ευρώ μιλάς??? Κατά τη άποψη μου, για δυο εβδομάδες πρέπει να σου φτάνουν 50 Ευρώ ανά άτομο και άνετα!!! Είναι κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!!!! Μιλάμε για βασικά, όχι για πολυτέλεια!!!

Θα σου κάνω ένα μικρό μάθημα, χωρίς παρεξήγηση, μάλιστα, μπορεί να είναι χρήσιμο και για κάποιους άλλους. Έκανα 7 χρόνια στην Ελλάδα και το οφείλω!

Σε τέτοιες περιπτώσεις αγοράζουμε πράγματα, τα όποια αντέχουν μεγάλο χρονικό διάστημα – ρύζι, ζυμαρικά, ξηρά δημητριακά, κονσέρβες με διαφορά προϊόντα, φρούτα μη ώριμα στο 100/100  – για βιταμίνες και τα τρώμε γρήγορα. Βιταμίνες περνούμε στα φαρμακεία. Άκρως ακραίο για βιταμίνη, παίξε το πουλί και φάε το σπέρμα – στρατιωτική συνταγή για επιβίωση. Περιέχει όλες βιταμίνες.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Γι'αυτό όποιος μπορεί να βοηθάει κ το διπλανό του ότι μπορεί ο καθένας μας...ευκαιρία να θυμηθούμε τι θα πει ανθρωπιά οικογένεια ....έχουμε αποξενωθεί σαν άνθρωποι στην εποχή μας
Εγώ προτίμησα να μείνω Αθήνα μόνη παρά να πάω στην σιγουριά τις οικογένειας μου δεν είναι αστείο σίγουρα

Φοβάμαι τη μέρα, που η τεχνολογία θα φτάσει σε σημείο, που οι άνθρωποι θα χάσουν επαφή μεταξύ τους.  Albert Einstein

Η μέρα έφτασε, χάσαμε την ανθρωπιά και προσωπικές σχέσεις. Κακός έγινε αυτό, είναι φόρος που πληρώνουμε για τις τεχνολογίες που έχουμε. Τώρα, αυτή τη στιγμή έχουν μεγάλο πλεονέκτημα ηλικιωμένοι άνθρωποι, που ξέρουν δηλαδή έμαθαν να ζουν χωρίς τη πολυτέλεια της τεχνολογίας. Που επιβίωσαν στα χρόνια ανάγκης.

Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να έχουμε τη καρδιά στο σωστό μέρος, την πειθαρχεία, τη ανθρωπότητα, τη καλή θέληση και άλλα!

Και άλλο ένα μέρος ξεχωριστό είναι ψυχολογική υποστήριξη!!!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Φίλε για 200 000 Ευρώ μιλάς??? Κατά τη άποψη μου, για δυο εβδομάδες πρέπει να σου φτάνουν 50 Ευρώ ανά άτομο και άνετα!!! Είναι κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!!!! Μιλάμε για βασικά, όχι για πολυτέλεια!!!

Θα σου κάνω ένα μικρό μάθημα, χωρίς παρεξήγηση, μάλιστα, μπορεί να είναι χρήσιμο και για κάποιους άλλους. Έκανα 7 χρόνια στην Ελλάδα και το οφείλω!

Σε τέτοιες περιπτώσεις αγοράζουμε πράγματα, τα όποια αντέχουν μεγάλο χρονικό διάστημα – ρύζι, ζυμαρικά, ξηρά δημητριακά, κονσέρβες με διαφορά προϊόντα, φρούτα μη ώριμα στο 100/100  – για βιταμίνες και τα τρώμε γρήγορα. Βιταμίνες περνούμε στα φαρμακεία. Άκρως ακραίο για βιταμίνη, παίξε το πουλί και φάε το σπέρμα – στρατιωτική συνταγή για επιβίωση. Περιέχει όλες βιταμίνες.
σύμφωνο σε όσα λες , είπα 200.000 για να να μην ξαναπάω δουλειά ....μακάρι να είχα τώρα .... διότι εργαζομε σε δύσκολο τομέα - επικυνδηνο .. λόγο του νέου ιού !!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αυτοί που έχουν τα πολλά είναι πολύ λίγοι κούκλα μου όμορφη και δεν βοηθανε ... τώρα αν ο άλλος έχει ένα 20.000 στην άκρη ποιον να πρώτο βοηθηση ; Αστα να πάνε ... κουράγιο δύναμη και ευχομε μην γίνει και τίποτα χειρότερο !!! Να μου πεις τι χειρότερο ; Διάβασα και παλυ το μεταφέρουν με κάθε επιφύλαξη πως ίσως πέσουν μετεωρίτες στην γη 19 Απριλίου !!! Ευχομε να είναι απλά ράδιο αρβύλα !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom