antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
Αντε με το καλό σε περιμένω τον άλλο μηνα
Καλημέρα καυλαρηδεςμου
Με πρωινές καυλες... Οι καλύτερες ;)
Πρώτη φορά τέτοια φότο χιχιχιχι
Ή ομορφιά πηγάζει από μέσα σου πρώτα κ όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν τι εννοώ γλυκέ μου... Καλησπέρα αγορίνα μουοχι μόνο εισαι εσύ στις φωτο αλλά οπωσ σου είχα πει οταν ειχαμε συνεβρεθεί οι φωτο σε αδικούν πολύ ομορφότερη οταν πήγα εκεί.Είσαι μιά κούκλα ζωγραφιστή
Επιτέλους!!! Είσαι υπέροχη!!Καλημέρα καυλαρηδεςμου
Με πρωινές καυλες... Οι καλύτερες ;)
Πρώτη φορά τέτοια φότο χιχιχιχι
:-* :-*φιλιά από Καβάλα αγορίνες μου;)
για ποσο καιρο θα εισαι κουκλαρα???φιλιά από Καβάλα αγορίνες μου;)
Έχω ενοικιάσει εδώ μια μονοκατοικία για πάρτη μου γλυκέ μου κ θα αράξω λίγο ευκαιρία κ για διακοπές σαν πρώτη μου φορά στην ομορφη πόλη σας από τα λίγα που είδα ως τώρα. ;)
μμμμ αψογα μωρακι θα βρεθουμε σιγουρα!!!
ax τι μας κάνεισ μεσημεριάτικα ...Ετσι μου ρεται να πάρω το αεροπλάνο να πάω Καβάλα
xa xa xa πολύ καλό ...Τα εισιτήρια με αεροπλάνο είναι φθηνά πλέον αλλά δεν μπορώ να τη κοπανήσω από την εργασία μου,περιμένω πότε αυτός ο άγγελος ομορφιάς θα ξαναέρθει Αθήνα 110 χλμ με τη μηχανή δεν είναι τίποτα για την κούκλα μαςΜη ξοδευτείς τύπε, πήγαινε με οτοστόπ :S
Εννοείται, αυτά συμβαίνουν στο τσάμπαxa xa xa πολύ καλό ...Τα εισιτήρια με αεροπλάνο είναι φθηνά πλέον αλλά δεν μπορώ να τη κοπανήσω από την εργασία μου,περιμένω πότε αυτός ο άγγελος ομορφιάς θα ξαναέρθει Αθήνα 110 χλμ με τη μηχανή δεν είναι τίποτα για την κούκλα μας