antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
χαχαχχαχβαλε μου ιδεες....
Όσοι λέγατε ότι η Ρία είναι η καλύτερη gfe-παθητική, τελικά είχατε απέραντο δίκιο.
Όσοι λέγατε ότι η Ρία είναι η καλύτερη gfe-παθητική, τελικά είχατε απέραντο δίκιο.
ειπα να κανω στηθος normal λιγο μεγαλυτερο να ταιριαζει με το σωματοτυπο μου φιλη μη ξεχνας πως η υπερβολη παντα δεν φερνει το θεμιτο αποτελεσμα , καποιες φορες δε το ωραιο κ υπερβολικο μπορει να καταντησει θεαμα φριχτο_αποκρουστικο....χαχχαχαχ καλημερα αδελφη μου,,,,νοών νοείτωκαλη βδομαδα μωρο μου , υπεροχοσ βυζος παρεπιμποντος
καλημερα γλυκε μουκαλημερα κουκλιτσα!
παν μετρον αριστον, ειδικα με χαρακτηριστικα που δεν γεννιομαστε η υπερβολη τα κανει ακομα πιο ψευτικα.ειπα να κανω στηθος normal λιγο μεγαλυτερο να ταιριαζει με το σωματοτυπο μου φιλη μη ξεχνας πως η υπερβολη παντα δεν φερνει το θεμιτο αποτελεσμα , καποιες φορες δε το ωραιο κ υπερβολικο μπορει να καταντησει θεαμα φριχτο....χαχχαχαχ καλημερα αδελφη μου,,,,νοών νοείτω
ε ναι στηθος ειπαμε οχι σαμπρελα αχαχαχχαχαχαχ με πιανεις εσυ χαχαχχαπαν μετρον αριστον, ειδικα με χαρακτηριστικα που δεν γεννιομαστε η υπερβολη τα κανει ακομα πιο ψευτικα.
καλημερα μωρο μου
απο χτεσ γελαω μ αυτο χαχαχχαχαχαχαχαχαχαθεα η κατε δε γινοντε αυτα χαχαχαχαχ