batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
στο γκαζιναι ανοιχτα ειναι κ τα δυο το σεκοντ σκιν νομιζω εχει μεταφερθει γκαζι κ το λενε αλλιως τωρα, στο νιρβανα δουλευει μια φιλη μου
στο γκαζιναι ανοιχτα ειναι κ τα δυο το σεκοντ σκιν νομιζω εχει μεταφερθει γκαζι κ το λενε αλλιως τωρα, στο νιρβανα δουλευει μια φιλη μου
που τα ξερεις εσυ αυτα βατραχακι?στο γκαζι σε ενα στενο
αν φανταστεις οτι πανω απο 10 χρονια εβγενα εξαρχεια κατυ θα ξερω η αληθεια ειναι οτι εχω καιρο ν περασω αλλα ειναι ακομα εκυ απο τι ξερωπου τα ξερεις εσυ αυτα βατραχακι?
α οχι οτι εχεις παει .......σαββατα και στα even ημουν εκειαν φανταστεις οτι πανω απο 10 χρονια εβγενα εξαρχεια κατυ θα ξερω η αληθεια ειναι οτι εχω καιρο ν περασω αλλα ειναι ακομα εκυ απο τι ξερω
που κ πουα οχι οτι εχεις παει .......
πρωτη φορα πηρα τη miss Μαρκελλα μαζι μου χαχχαχα
ειχε φρικαρει,,,που με φερες μου ελεγε ;)
κ μετα σε μαστιγωσα να τα λεμε ολα χαχαχαχαχαχα εχω κ ντοκουμενταπρωτη φορα πηρα τη miss Μαρκελλα μαζι μου χαχχαχα
ειχε φρικαρει,,,που με φερες μου ελεγε ;)
γατι η αλλη που ηρθε μαζι μας?χαχαχχα μη λες ονοματα ξερεις εσυκ μετα σε μαστιγωσα να τα λεμε ολα χαχαχαχαχαχα εχω κ ντοκουμεντα
φανταζομαι της αρεσε!!!!!!!!!!!κ μετα σε μαστιγωσα να τα λεμε ολα χαχαχαχαχαχα εχω κ ντοκουμεντα
ε για show ειχα παει μωρη φιλη δε θυμασαι?γιαυτο σε πηρα μαζι μου,,κομπλαρα μονη μουκ μετα σε μαστιγωσα να τα λεμε ολα χαχαχαχαχαχα εχω κ ντοκουμεντα
μαγευτηκε, τυρανναω μαγικα εγω κοαξακκι μου αφου το ξερεισ χαχαφανταζομαι της αρεσε!!!!!!!!!!!
κ να πω οτι εισουν υπεροχη στο στατζε θεαραε για show ειχα παει μωρη φιλη δε θυμασαι?γιαυτο σε πηρα μαζι μου,,κομπλαρα μονη μου
κ να πω οτι εισουν υπεροχη στο στατζε θεαρα
ευχαριστω αδελφη μου ,,,καλα τα πηγα ειχα φιλες για στηριξη και ετσι ενιωσα ανετηκ να πω οτι εισουν υπεροχη στο στατζε θεαρα
προφανως δεν ησουν σε εκεινο το even βατραχακιπου κ που
ευχαριστω αδελφη μου ,,,καλα τα πηγα ειχα φιλες για στηριξη και ετσι ενιωσα ανετη