block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καλημερεςkalhmera mourgakia mou
καλημερεςkalhmera mourgakia mou
an k mas ta xalase o kairos polu shmera ;)καλημερες
kalhmera mourgakia mou
ε μπορα ειναι θα περασειan k mas ta xalase o kairos polu shmera ;)
και δεν απαντησε κανεις..? Εμενα να διαλεγες αλλα μενω μακριαkana kalo agoraki gia potaki apopse? ;)
αφου είναι θες .....τ ν ελεγα ερχομαι σ 5???/και δεν απαντησε κανεις..? Εμενα να διαλεγες αλλα μενω μακρια
αληθεια βατραχε σε 5' θα ησουν εκει ? εγω χρειαζομαι 5ωρες ταξιδιαφου είναι θες .....τ ν ελεγα ερχομαι σ 5???/
τ χεις φαει τ μωρο μουτρο????αληθεια βατραχε σε 5' θα ησουν εκει ? εγω χρειαζομαι 5ωρες ταξιδι
οχι, επισης δεν εχουμε μιλησει ποτε. μενω πελοπονησσο ειμαι πολυ μακριατ χεις φαει τ μωρο μουτρο????
οχι, επισης δεν εχουμε μιλησει ποτε. μενω πελοπονησσο ειμαι πολυ μακρια
ναι φυσικα.. τι να τα κανεις τα λευτα αμα δεν εχεις μια! κι αλλο κουπλε χεχε την αγαπη σας! εδω σε μενα!! χεχε. απο οτι βλεπω τη συστηνεις πρεπει να αξιζει σωστα ?μαλακια σου .....κανε ένα ταξηδακι τ ν τ κανεις τ λεφτα ....είναι ωραια πολη η θες ακομε π σ λεω
ναι φυσικα.. τι να τα κανεις τα λευτα αμα δεν εχεις μια! κι αλλο κουπλε χεχε την αγαπη σας! εδω σε μενα!! χεχε. απο οτι βλεπω τη συστηνεις πρεπει να αξιζει σωστα ?
γυναικες ομορφες!! Χωρις να θελω να μειωσω τα κοριτσια στην αθηνα,ολα τα καλα κομματια στον βορρα βρισκοντε κανε μας την χαρη ελευθερια!Καλησπερα γλυκες μου...δε το βλεπω για αθηνα συντομα.θα ειμαι λαρισα ως την πεμπτη κ απο δευτερα παλι θεσσαλονικη