antrianna_28
Trans
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2013
- Like
- 654
μια χαρα sis ;)ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ Κ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙΡΟ!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒ ΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΡΘΩ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
μια χαρα sis ;)ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ Κ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙΡΟ!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒ ΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΡΘΩ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
κοιτα γλυκε μου ο κωλος ειναι σα το μωρο,αν πιασει πρωτη φορα τη πιπιλα αντε να του τη παρεις χιχιιχιγκαλοπ για τις φιλες μου!!η πουτσα είναι εξαρτισιογονα τελικα??????
γεια σου μαρκελινα ζουζουνα
;)χαχαχαχχααχαχα....κι εσπευσα να πω ότι δεν τοποθετηθηκεσ..χαχαχα...μαρεσε θα το λεω κι εγω...και το στομα ετσι δεν είναι??το ιδιο δεν ισχυει?
μπα δε χρειαζεται,παπουτσι απο το τοπο σου λεω εγω γλυκε μουουφφφφφφφ...στην αφρικη αδερφες μου στην αφρικη......με τους μασαι να βρουμε το φως μας!!!
:-* :-* :-*
kalhsperaγεια σου μικρη
οχι ακομα γλυκε μου αυτο το καιρο,καλησπεραθα κατέβεις Αθήνα???
Καλημερα κουκλιτσα,βαλθηκες να τρελανεις κοσμο παλι!! :-* :-* :-* :-* :-*
ναι χαθηκα λιγο καιρο ,,κολλησα με ενα καλο game ;)Καλημερα κουκλιτσα,βαλθηκες να τρελανεις κοσμο παλι!! :-* :-* :-* :-* :-*
και θυμασαι τι λεω παντα ,,,καλυτερα καλυτερη απο κοντα παρα καμια σχεση χιχιχιχι σευχαρηστω παντως γλυκε μου ;)οι φωτογραφιες σε αδικουν...απο κοντα εισαι πιο ωραια ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
τα ειπαμε και απο κοντα...ξερεις οτι εχω εξαιρετικη αποψη για σενα...και θυμασαι τι λεω παντα ,,,καλυτερα καλυτερη απο κοντα παρα καμια σχεση χιχιχιχι σευχαρηστω παντως γλυκε μου ;)