prionokordelas
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
μας νυχτιατικα και ακομα να μας πεις ποτε θα κατεβεις
αληθεια δε ξερω ακομα,υπομονη μουργακια μου ;)βλεπετε ,με προσεχουν αρκετα κ δω χιχιιχιχμας νυχτιατικα και ακομα να μας πεις ποτε θα κατεβεις
αμα περνας τοσο καλα χαλαλι σου .Αλλα μην ριξεις μαυρη πετρα !!!αληθεια δε ξερω ακομα,υπομονη μουργακια μου ;)βλεπετε ,με προσεχουν αρκετα κ δω χιχιιχιχ
καλησπερα γλυκε μου
καλησπερα κουκλιτσα!!καλησπερα γλυκε μου
εννοειτε αυτο,μου λειπουν κ οι φιλεναδες μου απο κει.....φιλακιααμα περνας τοσο καλα χαλαλι σου .Αλλα μην ριξεις μαυρη πετρα !!!
;)οπως παντα γλυκος κ ευγενικος ,,,εκει που πρεπει φυσικα χιχιιχιχκαλησπερα κουκλιτσα!!
;)Καλησπερα....ΘΕΑΡΑ.....ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω...πρωτη φορα σχολιαζω..δεν αντεξα αλλο με αυτες τις μοναδικες φωτο σου...!
kalhspera ,,,,,uparxei kana mourgaki pou na gnorizei kala apo PC gia mia erwteish .......exw katevasei ena game ,otan xekinaei-dld pezei kanonika sthn arxh- na to trexei meta apo kanena tetarto me petaei ektos sthn epifania ergasias,mhpws xerei kaneis to logo?
[/
για σου ρε μουτρο.....
kalhmera vatraki mou ;)kalhspera ,,,,,uparxei kana mourgaki pou na gnorizei kala apo PC gia mia erwteish .......exw katevasei ena game ,otan xekinaei-dld pezei kanonika sthn arxh- na to trexei meta apo kanena tetarto me petaei ektos sthn epifania ergasias,mhpws xerei kaneis to logo?
[/
για σου ρε μουτρο.....