tiffany_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλησπερα κ στις φιλεναδες ;)
γεια σου φιλη...τι κανεις??
καλησπερα κ στις φιλεναδες ;)
kαλα γλυκια μου,καλησπεραγεια σου φιλη...τι κανεις??
καλημεραΚαλημέρα κι από μένα!!!
αθηνα θα ειμαι σε καμια δεκαρια μερες γλυκε μου.sorry ειμαι λαρισα τωραsimera to apogeuma tha eisai athina????
gia na se episkefto???
Καλη μας μερα,,,απο αυριο θα βρισκομαι παλι θεσσαλονικη
που εισαι μωρακι μου;χαθηκαμε .....να μου φιλησεις την αδελφη σου :-)theara mou!!!! :-*
καλημερα γλυκε μου,σε καμια βδομαδα θα ειμαι πισω αθηνα ;)απο της μεγαλυτερες καυλες που υπαρχουν κ καλο παιδι αν κ την εχω χασει καιρο
με το καλο να ρθεις ομορφια μου!!!! δεν ξερω αν με θυμασαι ο κωστας απο καλλιθεα μεχαχρινος σ ειχα παει κ τσαρκα με τη μηχανηκαλημερα γλυκε μου,σε καμια βδομαδα θα ειμαι πισω αθηνα ;)
χιχιχιιχ μια χαρα δλδ,καλο μηνα κιολας καλη βδομαδα,τωρα που καλοκαιριασε να παμε κ κανενα μπανακι με τη μχανη οταν ερθω ;)με το καλο να ρθεις ομορφια μου!!!! δεν ξερω αν με θυμασαι ο κωστας απο καλλιθεα μεχαχρινος σ ειχα παει κ τσαρκα με τη μηχανη
καυλα τρελη
καλως ηλθες γλυκε μου,καλημερακαλησπέρα και από μενα...παρακολουθώ το σαιτ πολύ καιρο..νέο μελος όμως...πρωτο μου μηνυμα στο θρεντ σου...εχεις πμ!
ειμαι θεσσαλονικη αυτες τις μερες ...περιμενω τη φιλεναδα μαρκελλα κ μετα αθηνα απο τη λεω ;)Ηρθες αθηνα αστερακι ομορφο....?? εχω ορεξη να ασελγησω..