Νέα

Shemale LibertyGR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
Καλη μας μερα,,,απο αυριο θα βρισκομαι παλι θεσσαλονικη

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
απο της μεγαλυτερες καυλες που υπαρχουν κ καλο παιδι αν κ την εχω χασει καιρο

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα γλυκε μου,σε καμια βδομαδα θα ειμαι πισω αθηνα  ;)
με το καλο να ρθεις ομορφια μου!!!! δεν ξερω αν με θυμασαι ο κωστας απο καλλιθεα μεχαχρινος σ ειχα παει κ τσαρκα με τη μηχανη
καυλα τρελη

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
με το καλο να ρθεις ομορφια μου!!!! δεν ξερω αν με θυμασαι ο κωστας απο καλλιθεα μεχαχρινος σ ειχα παει κ τσαρκα με τη μηχανη
καυλα τρελη
χιχιχιιχ μια χαρα δλδ,καλο μηνα κιολας καλη βδομαδα,τωρα που καλοκαιριασε να παμε κ κανενα μπανακι με τη μχανη οταν ερθω  ;)

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
καλησπέρα και από μενα...παρακολουθώ το σαιτ πολύ καιρο..νέο μελος όμως...πρωτο μου μηνυμα στο θρεντ σου...εχεις πμ!

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
Ηρθες αθηνα αστερακι ομορφο....?? εχω ορεξη να ασελγησω..

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
προσφατα διαβασα σε ενα forum για καποια κοπελα που αρεσκεται στο να κλεβει ...ντροπη καταρχας κ ξεφτιλα αλλα θα μοιραστω κατι μαζι σας ,προχθες ηρθε ενας (ΚΥΡΙΟς) αραξαμε μου ειπες πως ειναι απολυμενος τις ερτ (μαρεσει που ειχα νιωσει και ασχημα χιχιιχιχιχ) εκανε το μπανακι του μια χαρα ενω με ειχε πληρωσει ,τυχαινει στα 16 χροννια που ειμαι στο χωρο να μη με εχει κλεψει ποτε κανεις κ ουτε σκεφτομαι ετσι,αλλωστε πολλες φορες το δωρακι μου το περνω στο τελος γιατι ξερω πως το αξιζω ;)
αφου περασαμε καλα και τελειωσαμε παρεα μου ζητησε νερο ....με ολη μου τη χαρα του εφερα αυτο που ηθελε αλλα ως να το παω ηταν ηδη ντυμενος και ετοιμος να φυγει βυαστηκα.......δε πηγε ο νους μου παρα μονο οταν πηγα στο δωματιο καταλαβα πως το ατομο ηταν χωρις επιπεδο ..δε σωνομαστε ουτε για 100 ουτε 200 ,τα σκατα στις εποχες μας ειναι παντου ,ειδικα τωρα ειναι ωραιο ομως να ξεχωριζεις  ;)

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Το θέμα είναι να μη μας αλλοιώνουν τέτοια συμβάντα και να μη γινόμαστε καχύποπτοι και νευρικοί με τους ανθρώπους. Οπως είπες, ειδικά τώρα ειναι ώραίο να ξεχωρίζεις...τα πολλά μας λείπουν τα λίγα τα χουμε. Τι να πεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom