You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
σφαλμα κυκλικου πλεονασμου......
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MANOU
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 25
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
βαλε τον εξωτερικο σε usb πισω του tower και οχι μπροστινη
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
στα ελληνικα βγενει ο πινακα με την προειδοποιηση σφαλματος....στις πισω θυρες ειναι συνδεδεμενος......
αυτο ειχε συμβει και παλιοτερα με ενα σιντι που πηγα να περασω στο πισι και μου εβγαζε σφαλμα κυκλικου πλεονασμου γιατι το σιντι ητανε γεματο γρατζουνιες και δεν μπορουσε να το αντιγραψη στον δισκο.....για αυτο λεω μηπως και ο εσωτερικος εχει γεμιση τσαμπουκαδες και δεν μπορει να στειλει τα αρχεια σε εξωτερικη μοναδα.........?
αυτο ειχε συμβει και παλιοτερα με ενα σιντι που πηγα να περασω στο πισι και μου εβγαζε σφαλμα κυκλικου πλεονασμου γιατι το σιντι ητανε γεματο γρατζουνιες και δεν μπορουσε να το αντιγραψη στον δισκο.....για αυτο λεω μηπως και ο εσωτερικος εχει γεμιση τσαμπουκαδες και δεν μπορει να στειλει τα αρχεια σε εξωτερικη μοναδα.........?
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ποιος από τους δύο?? ο εσωτερικός ή ο εξωτερικός?
[/quote
ο εσωτερικος .....
tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 97
- Πόντοι
- 4.165
Απ' όσο θυμάμαι είναι σφάλμα ανάγνωσης (όταν δεν μπορούσε το pc μου να διαβάσει δεδομένα από κάτι cd μου έβγαζε το ίδιο σφάλμα).
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
παιδες καλησπερα....οταν κανω αντιγραφη επικοληση απο τον εσωτερικο σε εξωτερικο δισκο σε καποια αρχεια μου το εξης...σφαλμα κυκλικου πλεονασμου......τη μπορει να γινεται....μηπως ο δισκος παει για ψοφο...?
crc or cyclic redundyncy check
τι μου θύμισες τώρα
τέλος πάντων, σημαίνει ότι στέλνεις κάτι κάπου και αυτό φτάνει με σφάλματα.
δοκίμασε να κάνεις cp-paste μέσω cmd
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δοκίμασε για παράδειγμα αυτό...
/joke οι υπόλοιποι μην απαντάτε... έχω πέσει κάτω από τα γέλια.... (τσέκαρε την ασφάλεια στον πίνακα)
όποιος θέλει να δει για τον συγκεκριμένο αλγόριθμο
Υ.Γ. το crc στην περίπτωσή σου μπορεί να σημαίνει από surface errors σε έναν από τους 2 δίσκους, μπορεί απλά να έτυχε, μπορεί να έχει απομαγνητιστεί κανένα μπλοκ μνήμης προσωρινά....
/joke οι υπόλοιποι μην απαντάτε... έχω πέσει κάτω από τα γέλια.... (τσέκαρε την ασφάλεια στον πίνακα)
όποιος θέλει να δει για τον συγκεκριμένο αλγόριθμο
Υ.Γ. το crc στην περίπτωσή σου μπορεί να σημαίνει από surface errors σε έναν από τους 2 δίσκους, μπορεί απλά να έτυχε, μπορεί να έχει απομαγνητιστεί κανένα μπλοκ μνήμης προσωρινά....
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
cmd.........?
crc or cyclic redundyncy check
τι μου θύμισες τώρα
τέλος πάντων, σημαίνει ότι στέλνεις κάτι κάπου και αυτό φτάνει με σφάλματα.
δοκίμασε να κάνεις cp-paste μέσω cmd
διλαδι...?
βασικα αρχεια που εχει σφαλμα δεν αντιγραφεται.....
βασικα μ ενδιαφερει να ξερς αν παει για ψοφο η αν οχι πως μπορω να κανω κατι για να διορθωσει
andre_omega_man
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κάνε διαγνωστικό έλεγχο με κάνα πρόγραμμα. Μπορεί να έχουν καταστραφεί sectors (πχ με hdtune ή wd diagnostics)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
cmd.........?
διλαδι...?
βασικα αρχεια που εχει σφαλμα δεν αντιγραφεται.....
βασικα μ ενδιαφερει να ξερς αν παει για ψοφο η αν οχι πως μπορω να κανω κατι για να διορθωσει
αν ζορίζεται, δηλαδή αν ακούγεται κάτι μεταλλικό μέσα από τον σκληρό... είναι στα τελευταία του.
andre_omega_man
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το σκαναρα με το hdtune και δεν βρηκε σφαλμα....
και βασικα οχι....οταν δουλευει δεν ακουγεται κατι περιεργο.....
Η καλύτερη επιλογή είναι να δεις τι μάρκα είναι ο σκληρός σου και να κατεβάσεις το αντίστοιχο πρόγραμμα για έλεγχο από την εταιρεία.
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
αν ηταν ετσι να υπαρχει προβλημα επικοινωνιας μεταξυ τους δεν θα εστελνε 100gb αρχειων και θα κολουσε σε ενα αρχειο 700mb....τελος παντον θα το δω κ αυτοΤσέκαρε τον εσωτερικό δίσκο για λάθη, μετά από reboot. Αν δεν έχεις bad sectors, λογικά το πρόβλημα είναι θέμα επικοινωνίας με τον USB δίσκο.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
παιδες καλησπερα....οταν κανω αντιγραφη επικοληση απο τον εσωτερικο σε εξωτερικο δισκο σε καποια αρχεια μου το εξης...σφαλμα κυκλικου πλεονασμου......τη μπορει να γινεται....μηπως ο δισκος παει για ψοφο...?
CRC = Cyclic Redudancy Check .
Ειναι ο αλγοριθμος που χρησιμοποιειται για την ανιχνευση λαθων.
Μπορεις με μια διανομη λινουξ να δεις αν τυχον ο δισκος πασχει κανοντας του S.M.A.R.T test.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
CRC = Cyclic Redudancy Check .
Ειναι ο αλγοριθμος που χρησιμοποιειται για την ανιχνευση λαθων.
Μπορεις με μια διανομη λινουξ να δεις αν τυχον ο δισκος πασχει κανοντας του S.M.A.R.T test.
τυπε σημειωνε ονοματα καλου κακου γιατι μου μυριζει αχαριστος και ο μανου σε βαθος χρονου ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις