Νέα

Σφαγή οπαδών στο Μεξικό

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ελεος! Το έψαξα μόλις, ακραίο.

Όχι ότι δε μπορεί να σου συμβεί και στην Αθήνα κάτι τέτοιο. Ένας παλιά είχε γεννησει η γυναίκα του και τον σκότωσαν όντας καθ οδόν για το μαιευτήριο!
Η οποία γυναικα του πεθανε περσι απο καρκινο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτο ειναι χειροτερο απο τις αλλες τις βλαμμενες απο τη Δανια που πηγαν διακοπες στο ορος Ατλας στο Μαροκο και τις αποκεφαλισαν τζιχαντιστες
Εχω την εντύπωση πως ηταν Σουηδεζες, αλλά αυτές πήγαν γυρεύοντας. Είχαν προειδοποιήσεις για την περιοχή και το λαθος να πάνε μόνες τους για ορειβασία, αλλά δεν τις έλαβαν υπόψη. Αυτό είχα διαβάσει.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Εχω την εντύπωση πως ηταν Σουηδεζες, αλλά αυτές πήγαν γυρεύοντας. Είχαν προειδοποιήσεις για την περιοχή και το λαθος να πάνε μόνες τους για ορειβασία, αλλά δεν τις έλαβαν υπόψη. Αυτό είχα διαβάσει.
οι δραστες, :confused: :confused: :confused:

main-qimg-eb4e14cb613c278b0644f32b829e6f07-lq.jpg

• Like
Αντιδράσεις: enduro

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Το γιο του Γιαννίτση, που ειχε πάει για τουρισμό Πρωτοχρονιά, τον ειχαν σκοτώσει 15χρονοι πιτσιρικάδες, για να του κλέψουν τη φωτογραφική και το πορτοφόλι.
ενδιαφερον τυπε...να ενημερωσουμε τον σεξ βολκανο να κλεισει το επομενο ταξιδι για τιχουανα....
:confused: :confused: :confused: :confused:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Αυτο ειναι χειροτερο απο τις αλλες τις βλαμμενες απο τη Δανια που πηγαν διακοπες στο ορος Ατλας στο Μαροκο και τις αποκεφαλισαν τζιχαντιστες
Δυστυχώς το είχα δει το βίντεο, χάλια..

Κατά λάθος είχα πάει σε αυτά τα site από τσόντες που έψαχνα, ρε σεις πώς τα βλέπετε είναι απαίσια.

• Like
Αντιδράσεις: enduro

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
ανηκανε στην lgbt και metoo κοινοτητα...οτι ο κοσμος ειναι καλός, οι ισλαμιστες ειναι φιλοι μας, υπαρχει ο ροζ μονοκερος, ζει ο μεγαλεκος και τα σχετικα... :confused: :confused: :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δυστυχώς το είχα δει το βίντεο, χάλια..

Κατά λάθος είχα πάει σε αυτά τα site από τσόντες που έψαχνα, ρε σεις πώς τα βλέπετε είναι απαίσια.
αλεκος αν δεν δει εναν αποκεφαλισμο καθε βραδυ, δεν τον παιρνει ο υπνος... :coffee:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ανηκανε στην lgbt και metoo κοινοτητα...οτι ο κοσμος ειναι καλός, οι ισλαμιστες ειναι φιλοι μας, υπαρχει ο ροζ μονοκερος, ζει ο μεγαλεκος και τα σχετικα... :confused: :confused: :confused:
Δυστυχώς ζουνε σε ένα δικό τους σκανδιναβικό κόσμο, που δεν έχει σχέση με τον πραγματικό. Εχω γυρίσει όλη τη Β. Αφρική λογω δουλειάς. Να σε φυλάει ο Θεός είναι η κατάσταση.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.356
Πόντοι
12.756
Μεξικό μπορείς να πας απλά ταξίδι ?

Ο Μαυρίδης δεν είχε πάει εκεί και τους γαμήσανε στο αεροδρόμιο;;

Θα ήθελα να πάω να δω από κοντά πώς είναι εκεί τα πράγματα. Να θυμηθώ λίγο τα παλιά, όταν είχα σκάσει από τα λιβαδια της επαρχίας στην Ομόνοια και κοίταζα τα κτίρια, περαστικούς σαν τρελούς και μου έκαναν τα πάντα εντύπωση. Αλλά αν είναι όπως τα λέτε ίσως να μην ξαναγυρίσω πίσω ποτέ.
Μια χαρα πας , 2 φορές εχω πάει
απλα θελει πολυ προσοχη , και εννοειται οτι σε κα΄ποια σημεία δεν πάς καθόλου , οπως παντου στην Νότια Αμερική

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Μεξικό μπορείς να πας απλά ταξίδι ?
Μεξικο ειναι απο τους πιο τοπ προορισμους στην Αμερικη, ειδικα το Γιουκαταν, πολλοι Αμερικανοι πηγαινουν καθε χρονο. Εννοειτε πως εχουν φροντισει σε εκεινες τις περιοχες η εγκληματικοτητα να ειναι πολυ χαμηλη

1646649580770.png

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.356
Πόντοι
12.756
Ολο Αμερικάνους ειναι όντως , το σημεια που πανε ειναι

Τουλουμ
Καμπο σαν λουκας
και το γνωστο Κανκουν

βεβαια οι περισσοτεροι Αμερικανοι ειναι κλεισμενοι σε ξενοδοχειακα συγκροτηματα και σπανια βγαινουν στις πολεις , γιατι οι Αμερικανοι ειναι και ευκολοι και αγαπημενοι στοχοι για τους μεξικανους, Μυρίζουν Αμερικάνο απο χιλιομετρα οι πουστηδες

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Καλά 20 σε 1 δεν το λες ξύλο....
:confused:

Το περίεργο είναι ότι αυτοί μεταξύ τους δεν έχουν αντιπαλότητα(μάλλον απέκτησαν... :confused: )εκτός και αν είχαν εμπλακεί οι της Σίβας... :think:
Πάντως Κερεταραίοι δεν νομίζω να ταξιδέψουν 3.45 ώρες,όταν παίξουν,για να αποκεφαλιστούν στην Γουαδαλαχάρα... :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.356
Πόντοι
12.756
Πόσα θα χρειαστώ για ένα ταξιδακια μιας εβδομάδας στο μεχικο;; Μαζί με τα αεροπορικά και τα ξενοδοχεία και όλα
Δεν ξερω τελευταια που ειναι οι τιμες
αλλα παλιά με ενα 4 χιλιαρο την εβδομάδα την εβγαζες αρχοντας..σε ξενόχεια με τους αστακους σου κτλ
Τωρα φανταζομαι με πολυ λιγότερα, ειδικα και μονο το πεσιμο των τιμών στα αεροπορικα

Μπορεις να πας και να χαλάς και 50 δολλαρια την ημερα , αν θες . Γουστα ειναι αυτα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.942
Πόντοι
5.506
h τεκιλα λεει τιποτα εκει η πουτσες?
λεγε νιπλη

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Πόσα θα χρειαστώ για ένα ταξιδακια μιας εβδομάδας στο μεχικο;; Μαζί με τα αεροπορικά και τα ξενοδοχεία και όλα
κανα χιλιαρικο τα αεροπορικα....κοντα στο 100αρι το ξενοδοχειο την ημερα...αλλα τοσα για φαγητο και ποτα...800 ευρω εξοδα κηδειας, εκτος αν εισαι ασφαλισμενος οποτε στα καλυπτει το ταμειο σου..
συνολο : 2500 - 3000 ευρω
:hi:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Τζιχαντιστες είπε η Μαροκινή κυβέρνηση για να καλύψει την πραγματικότητα ότι δεν ελέγχει την περιοχή των Βερβέρων....

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ένας φίλος μου,φανατικός ΑΕΚτζης,οργανωμένος στην Original,σε πορείες,εκδρομές κλπ,μόλις γεννήθηκε ο γιος του εξαφάνισε από το σπίτι κασκόλ κλπ.Τώρα ο γιος του είναι 6 ετών,και συζητάγαμε και τον ρώτησα αν θα τον πάει σε ομάδα να αρχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.Μου απάντησε "τρελάθηκες ρε;Τόσα πολιτισμένα αθλήματα υπάρχουν,θα πάω να τον κάνω τραμπούκο;Ήδη έχω επικοινωνήσει με αθλητικό σύλλογο να πάει να μάθει να κάνει σκι,και αν του αρέσει ας ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό εκεί.Τον άλλο μήνα θα τον πάω κολυμβητήριο να μάθει κολύμπι.Και για γήπεδο ούτε απ΄έξω"!!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.356
Πόντοι
12.756
κανα χιλιαρικο τα αεροπορικα....κοντα στο 100αρι το ξενοδοχειο την ημερα...αλλα τοσα για φαγητο και ποτα...800 ευρω εξοδα κηδειας, εκτος αν εισαι ασφαλισμενος οποτε στα καλυπτει το ταμειο σου..
συνολο : 2500 - 3000 ευρω
:hi:
ανεβασε λιγο το ξενόδοχείο Τακη ,και αφαιρεσε εντελως την κηδεία , δεν θα σου βρουν τιποτα για να θαψουν , ουτε λακουβα δεν θα χρειαστει να σκαψουν εδω , μια φωτο σου θα βαλουν σε μια κορνιζα και θα κλαινε

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
πολυ καλη τυπε, αποσταγματα φανταστικα
Διάβασα πρόσφατα ότι έχει στο Μεξικό ελληνικά εστιατόρια, που πηγαίνουν και πολύ καλά μάλιστα, με εξαιρετικές κριτικές στο trip advisor. Και κουφάθηκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom