Επισκέπτης
Δεν αφήνει ο Ψινάκης ...
τον μαρτακη ξεχασες...
Δεν αφήνει ο Ψινάκης ...
τον μαρτακη ξεχασες...
Καλά ο Α Βασιλόπουλος τότεκελ ντεκαντανς...
Και εγώ έχω μία ψύχωση Bite....with you...........μια ψυχωση με τον αβουβασιλοπουλον την εχετε η ιδεα μου?
Ε είπαμε να έχει μια στρωμένη δουλίτσα το παληκάρι . Εξάλλου δεν έχετε και πολλές απαιτήσεις ...μια ψυχωση με τον αβουβασιλοπουλον την εχετε η ιδεα μου?
Φυσικά και κάνουν κακό...όλες εκτός από μία...από αυτή που έχω μαζί σου......ποδολαγνε... οι ψυχωσεις κανουν κακο
Ο σκλαβενιτης παντως ειναι πιο φτηνος.....αααα ξεχασα ειστε ολοι μεγαααααλης κλασης εδω μεσα μπαρδον
Το ελπίζω...αν και είμαι 100% σίγουρος....podolagnos... ναι ναι.. αυτο ακριβως.. κανενα κακο δεν θα παθεις μαζι μου....
Θες Κλασή-μετρο να την μετρήσεις ...Ο σκλαβενιτης παντως ειναι πιο φτηνος.....αααα ξεχασα ειστε ολοι μεγαααααλης κλασης εδω μεσα μπαρδον
Εγώ τώρα που δεν ξέρω, ας κάνω μια επίκληση στην αυθεντία. Αν υπάρχει λοιπόν κάποιος ψυχολόγος εδώ μέσα, και ιδιαίτερα αν κάποιος από τους Ασκητή, Dr Phil και Dr Ruth παρακολουθεί να το δηλώσει παρακαλώ, ας με βοηθήσει και εμένα : ανήρ ο οποίος συλλέγει και κατεβάζει φωτογραφίες αντρών γυμνών να πιάνουν το μόριο τους (να μην πω τον πούτσο τους) , ισχυριζόμενος ότι το κάνει για τις κυρίες (αφού κατέβασε 800 φωτό με όλους τους Village People ) , δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι τον λαδώνει τον σύρτη?? (τέλλλοςςςςςς!!)
Έστω.. ότι έχει λίγο ψεύτικο προφίλ??
Υ.Γ. Ρε κλείστε το το γαμημένο μην ξεράσουμε τους μεσημεριανούς λαχανοντολμάδες!! Τολμάει να χει και την θεά aria giovanni για άβαταρ ο ταχυδρομικός!!
Τσσσσσσ,μην το κακολογείς το παλικάρι....μην τα βλέπουμε επιφανειακά τα πράγματα...βλέπει τα πράγματα σε...βάθος...βλέπει μπροστά....αμέσως...μην δείτε άνδρα να μαζεύει φωτό από άνδρες γυμνούς να τον πείτε...πούστη....Εγώ τώρα που δεν ξέρω, ας κάνω μια επίκληση στην αυθεντία. Αν υπάρχει λοιπόν κάποιος ψυχολόγος εδώ μέσα, και ιδιαίτερα αν κάποιος από τους Ασκητή, Dr Phil και Dr Ruth παρακολουθεί να το δηλώσει παρακαλώ, ας με βοηθήσει και εμένα : ανήρ ο οποίος συλλέγει και κατεβάζει φωτογραφίες αντρών γυμνών να πιάνουν το μόριο τους (να μην πω τον πούτσο τους) , ισχυριζόμενος ότι το κάνει για τις κυρίες (αφού κατέβασε 800 φωτό με όλους τους Village People ) , δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι τον λαδώνει τον σύρτη?? (τέλλλοςςςςςς!!)
Έστω.. ότι έχει λίγο ψεύτικο προφίλ??
Υ.Γ. Ρε κλείστε το το γαμημένο μην ξεράσουμε τους μεσημεριανούς λαχανοντολμάδες!! Τολμάει να χει και την θεά aria giovanni για άβαταρ ο ταχυδρομικός!!