You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sexy-καυλιάρες Ελληνίδες ή ξένες αθλήτριες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 407K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τι να πω ? Απλα δεν γινεται, δεν υπαρχει!
Aκουω κανα σχολιακι - μη μου ζητησετε ονομα ομως...
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Στην Ελλαδα.....? :o :o :o :o
Ναι φιλε μου εδω ειναι
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 126
- Πόντοι
- 16
Τι να τρωει απο το ψυγειο και εκανε τετοια κωλαρα.Φυστικοβουτηρο?
Aκουω κανα σχολιακι - μη μου ζητησετε ονομα ομως...
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 126
- Πόντοι
- 16
Ως γνωστον στις γιορτες διαγραφονται οι ποινες οποτε την γλυτωσε!!!Το φαν κλαμπ εχει πλεον ανεβει πολυ και δεν το ριχνει κανεις.Στην δουλεια ετοιμαζουμε εξεδρα για τον επομενο αγωνα της!!!!!!Συντροφε hiphoper!μην κρινεις για να μην κριθεις!μιλαμε για τον πιο ωραιο γυμνασμενο κωλο αθλητριας.Σου βγαζω κοκκινη καρτα και και καλεισαι σε απολογια στον αθλητικο δικαστη lefty!
Oi φωτο που δημοσιευεις ειναι απο δυο γνωστα μοντελα του ιντερνετ(η μια λεγεται next door nikki και της αλλης το ονομα μου διαφευγει)οποτε μου φαινεται λιγο δυσκολο να ειναι γνωστες σου.Α...επισης ειναι στον Καναδα απο οτι ξερω ποπτε ας σταματησει το δουλεμαΑντε να σας βαλω αλλη μια (γουσταρετε ε?) αλλα παρακαλω να εκφραζεστε λιγο πιο κοσμια
μιας και την ξερω την κοπελα (α8λητρια ειναι οντως)
Eδώ που τα λέμε της μοιάζει...και από την άλλη....τόσο μέση δαχτυλίδι...σε συνδυασμό με τέτοιο πάτο.....μάλλον για πειραγμένο σε Photoshop δείχνει.
Άρα παραπέμπει σε σάιτ όπως λέει ο φίλος kiapride πιο πάνω.
Επίσης: στη φωτό με το ψυγείο φαίνονται πολλά προϊόντα που μάλλον οι συσκευασίες είναι άγνωστες στην Ελλάδα.
Και το σπίτι ντυμένο από τοίχο σε τοίχο με μοκέττα...ακόμα και οι σκάλες....συνήθως γίνεται αυτό στην Αμερική.
Άρα παραπέμπει σε σάιτ όπως λέει ο φίλος kiapride πιο πάνω.
Επίσης: στη φωτό με το ψυγείο φαίνονται πολλά προϊόντα που μάλλον οι συσκευασίες είναι άγνωστες στην Ελλάδα.
Και το σπίτι ντυμένο από τοίχο σε τοίχο με μοκέττα...ακόμα και οι σκάλες....συνήθως γίνεται αυτό στην Αμερική.
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Oi φωτο που δημοσιευεις ειναι απο δυο γνωστα μοντελα του ιντερνετ(η μια λεγεται next door nikki και της αλλης το ονομα μου διαφευγει)οποτε μου φαινεται λιγο δυσκολο να ειναι γνωστες σου.Α...επισης ειναι στον Καναδα απο οτι ξερω ποπτε ας σταματησει το δουλεμα
Φιλτατε μημπως εχεις μπερδευτει και λες οτι να ναι?
Η next door nikki εχει tattoo μπρος - πισω.
Τσεκαρε το πριν πεις την εξυπναδα σου...
Εγω το τσεκαρα για να δω ποια ειναι αυτη που λες..
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.486
Αυτήν την είχα αvatar αδερφέεεεεε!!Tiffany teenΦιλτατε μημπως εχεις μπερδευτει και λες οτι να ναι?
Η next door nikki εχει tattoo μπρος - πισω.
Τσεκαρε το πριν πεις την εξυπναδα σου...
Εγω το τσεκαρα για να δω ποια ειναι αυτη που λες..
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 126
- Πόντοι
- 16
Αν ειναι ετσι φιλε δανεισε μου την κοτερακλα σου για λιγες μερες να παω κρουαζιερα την Ερρικα?Ελπιζω να της γυαλισει η θαλαμηγος.....Αν αυτή είναι από την Ελλάδα, εγώ είμαι Σαουδάραβας. Και πετρελεάς μάλιστα!
Να η δικιά μου !Αν ειναι ετσι φιλε δανεισε μου την κοτερακλα σου για λιγες μερες να παω κρουαζιερα την Ερρικα?Ελπιζω να της γυαλισει η θαλαμηγος.....
Πάρτε μια γεύση από το ημερολόγιο με τη γυναικεία ομάδα βολει του ΠΑΟ! Πραγματική κόλαση! Μπράβο στους δημιουργούς του!
Κατά σειρά:
Tρίσα Μπράτφορντ, Φένια Παπαγεωργίου, Ξανθή Μυλωνά.
Κατά σειρά:
Συνημμένα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μην μας δειχνεις τετοια γιατι ερχεται και διπλο ντερμπυ και θα ειμαστε πολλοι καυλωμενοιΠάρτε μια γεύση από το ημερολόγιο με τη γυναικεία ομάδα βολει του ΠΑΟ! Πραγματική κόλαση! Μπράβο στους δημιουργούς του!
Κατά σειρά: