boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.428
- Πόντοι
- 2.256
Απιστευτη καυλαρα!!!Μαρία Χατζηπαρασίδου, αθλήτρια χάντμπολ. Δεν την λες και ιδιαίτερα όμορφη, αλλά είναι πολύ δυνατό καυλάκι.
Φωτεινή Νούσια, αθλήτρια χάντμπολ
παταρααααΕίμαι συγκινημένος καθώς αυτό ακριβώς το νήμα ήταν η αφορμή για να μπω στο bou. O υπέροχος κώλος της Έρρικας. Σημερινό
αχχ καυλαα δειρεε μεΒίκυ Πανετσίδου. Καράτε. Δις πρωταθλήτρια Ευρώπης. Νούμερο 8 της παγκόσμιας κατάταξης. Έρωτας με το υπέροχο βλέμμα της.
Τη χασαμε καιρο εχουμε να την δουμε καπου.Εστω καποια εκπομπη γυμναστικης!Κωλάρα Έρρικας για εθνική ανύψωση πουτσας.
Πολύ δυνατή. Την εχω δει και από κοντά. Είναι εντυπωσιακή γυναίκα.Χριστίνα Κίτσιου,μουναρομπασκετμπολίστρια
Ούτε κορδόνι ,ούτε πανί ιστιοφορου...δυνατη η κοπελα
Όντως? Εντύπωση μου κάνει.Αλβανίδα ειναι
Η Κίτσιου δεν είναι Αλβανίδα. Μην δίνεις σημασία στο τι λέει ο @leader96. Είναι κλώνος ενός παλιότερου προφίλ του @givrgaras95 που τις έβγαζε όλες Αλβανίδες στα νηματα των "Ελληνίδων διασήμων". Μάλλον είναι και ο ίδιος Αλβανός και έχει κόμπλεξ.Όντως? Εντύπωση μου κάνει.
Και αν είναι Αλβανιδα τι έγινε;;;Η Κίτσιου δεν είναι Αλβανίδα. Μην δίνεις σημασία το τι λέει ο @leader96. Είναι κλώνος ενός παλιότερου προφίλ του @givrgaras95 που τις έβγαζε όλες Αλβανίδες στα νηματα των "Ελληνίδων διασήμων". Μάλλον είναι και ο ίδιος Αλβανός και έχει κόμπλεξ.
Τίποτα δεν έγινε. Αλλά δεν είναι Αλβανίδα. Οπότε γιατί να πει ψέματα για την καταγωγή της κάποιος ανώνυμος σε ένα φόρουμ;Και αν είναι Αλβανιδα τι έγινε;;;