You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sexy-καυλιάρες Ελληνίδες ή ξένες αθλήτριες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 407K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tsapgeo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 66
- Πόντοι
- 6
Stela Pilatou
Συνημμένα
όντως πολύ κα(υ)λή...Austrailian Basket Ball: Lauren Jackson
Συνημμένα
Είναι 1.96 και έχει βάρος 85kgκαι τι ύψος έχει είπαμε?
Πολύ πράμα αδερφέ...
tsapgeo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 66
- Πόντοι
- 6
Παραμονές των Αγώνων, η πανέμορφη Αυστραλιανή κολυμβήτρια διέκοψε τη σχέση της με τον αρραβωνιαστικό της, Ίμον Σάλιβαν (πασίγνωστος Αυστραλός κολυμβητής), με την ίδια να δηλώνει πως ήθελε να είναι απόλυτα αφοσιωμένη στον στόχο της κατάκτησης μεταλλίων, όμως όπως όλα δείχνουν βρήκε το νέο της σύντροφο στο πρόσωπο του υπερπρωταθλητή Μάικλ Φελπς.
Συνημμένα
tsapgeo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 66
- Πόντοι
- 6
Ο λόγος για τον Αμερικανό οκτώ φορές χρυσό Ολυμπιονίκη (αριθμός ρεκόρ στην ιστορία της κολύμβησης σε ολυμπιακούς Αγώνες), Μάικλ Φελπς, και την Αυστραλιανή συνάδελφό του, Στέφανι Ράις, με τα διεθνή ΜΜΕ να έχουν... βουίξει εδώ και λίγα 24ωρα πως ο Φελπς πέρασε τουλάχιστον μία βραδιά στο κρεβάτι μαζί με την Ράις.
Συνημμένα
tsapgeo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 66
- Πόντοι
- 6
Μπορεί η Λέριν Φράνκο να μην κατάφερε να προκριθεί καν στον τελικό του ακοντισμού, με την επίδοσή της στα προκριματικά να είναι απογοητευτική, ωστόσο οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου θα αποτελέσουν μία ξεχωριστή εμπειρία για εκείνην...
Η αιτία το γεγονός πως η Παραγουανή αθλήτρια-μοντέλο, η οποία είχε ψηφιστεί Miss Μπικίνι το 2006 σε παγκόσμιο διαγωνισμό, κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα βλέμμμα των φιλάθλων και τα φλας των φωτογράφων, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό ώστε να κερδίσει με χαρακτηριστική άνεση τον επίσημο τίτλο της "Miss Πεκίνο", σε σχετική ψηφοφορία που διενεργήθηκε για την ωραιότερη αθλήτρια των 29ων Ολυμπιακών Αγώνων.
Η ίδια πάντως φαίνεται να παραμένει... προσγειωμένη, παρά τον τίτλο ομορφιάς που κατέκτησε στην πρωτεύουσα της Κίνας, τονίζοντας με δηλώσεις της μετά τον αποκλεισμό της πως αυτό που την ενδιαφέρει αποκλειστικά είναι ο αθλητισμός.
"Έχω απορρίψει μοναδικές ευκαιρίες γιατί ήθελα να συνεχίσω να προπονούμαι, ο δρόμος μου είναι ο αθλητισμός. Στενοχωρήθηκα που δεν πήρα το εισιτήριο για τον τελικό γιατί ξέρω πως θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο στα προκριματικά", τόνισε χαρακτηριστικά.
Η αιτία το γεγονός πως η Παραγουανή αθλήτρια-μοντέλο, η οποία είχε ψηφιστεί Miss Μπικίνι το 2006 σε παγκόσμιο διαγωνισμό, κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα βλέμμμα των φιλάθλων και τα φλας των φωτογράφων, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό ώστε να κερδίσει με χαρακτηριστική άνεση τον επίσημο τίτλο της "Miss Πεκίνο", σε σχετική ψηφοφορία που διενεργήθηκε για την ωραιότερη αθλήτρια των 29ων Ολυμπιακών Αγώνων.
Η ίδια πάντως φαίνεται να παραμένει... προσγειωμένη, παρά τον τίτλο ομορφιάς που κατέκτησε στην πρωτεύουσα της Κίνας, τονίζοντας με δηλώσεις της μετά τον αποκλεισμό της πως αυτό που την ενδιαφέρει αποκλειστικά είναι ο αθλητισμός.
"Έχω απορρίψει μοναδικές ευκαιρίες γιατί ήθελα να συνεχίσω να προπονούμαι, ο δρόμος μου είναι ο αθλητισμός. Στενοχωρήθηκα που δεν πήρα το εισιτήριο για τον τελικό γιατί ξέρω πως θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο στα προκριματικά", τόνισε χαρακτηριστικά.