giorgosaravalo
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ψηλό μουνί... τρελό γαμήσι.......
διότι που χησιμεύει μια γυναίκα αν δεν μου ρίχνει δεκαπέντε πόντους?
Ψηλό μουνί... τρελό γαμήσι.......
σωστοοοοςΨηλό μουνί... τρελό γαμήσι.......
Σιγά το μ'νι...Τι θα γίνει ρε με την Έρρικα?Μαζευτήκαμε νωρίς για να την δούμε και μας έχουν ζαλίσει στα άσχετα αφιερώματα...
Σου πέφτει λίγη ρε χλαπάτσα?Σιγά το μ'νι...
Ετσι παιδια απορριψτε την ολοι για να ερθει σε μενα να κλαφτει στο τελος!!!Και εγω ψιλομπάζο την βρίσκω!
Από τον πολύ κουβά έχετε χαζέψει και οι 2!Και εγω ψιλομπάζο την βρίσκω!
Εμείς φταίμε που ρωτούσαμε και τι τσιγάρα ήθελες στην φυλακή!Από τον πολύ κουβά έχετε χαζέψει και οι 2!
Συγγνώμη ρε φίλε που σου θίξαμε και τη γκόμενα...Από τον πολύ κουβά έχετε χαζέψει και οι 2!
Τα ΠΕΛΕ μου θα πάρει ο μπαγλαμάς...Εμείς φταίμε που ρωτούσαμε και τι τσιγάρα ήθελες στην φυλακή!
Bull την επόμενη φορά που θα κλαφτει και δεν θα αργήσει να το κάνει ούτε γόπα δεν θα του πάμε!
Ξέχασα...εσύ προτιμάς τα τραβέλια με προσόντα!Συγγνώμη ρε φίλε που σου θίξαμε και τη γκόμενα...
Δεν είπα ότι είναι φλάτσκα...αλλά δεν τρελλένομαι κιόλας για να στηθώ στην τηλεόραση να δώ αφιέρωμά της για να ρίξω μια παχια..
Αφού ξέρεις ότι η Ταράτσα Σταρ Τρανς...είναι η αδυναμία μου...Ξέχασα...εσύ προτιμάς τα τραβέλια με προσόντα!
Πως αδυνάτισε έτσι?Αφού ξέρεις ότι η Ταράτσα Σταρ Τρανς...είναι η αδυναμία μου...
Είδες τι κάνει η ταρατσόσαλάτα???Πως αδυνάτισε έτσι?
Βull επαναλαμβάνεσαι συνέχεια! 50 φορές έχεις βάλει την ίδια φωτό, άλλαξε και λίγο ρεπερτόριο!Αφού ξέρεις ότι η Ταράτσα Σταρ Τρανς...είναι η αδυναμία μου...
Εσύ φταίς που δεν μου έστειλες κάποια άλλη φώτο σου για να λιώνω σαν κερί...Βull επαναλαμβάνεσαι συνέχεια! 50 φορές έχεις βάλει την ίδια φωτό, άλλαξε και λίγο ρεπερτόριο!