LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Καμια φωτο απο την αθλητικη της καριερα εχουμε?Ξεκίνησε από το βόλει αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι αλλού είναι τα λεφτά!
Καμια φωτο απο την αθλητικη της καριερα εχουμε?Ξεκίνησε από το βόλει αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι αλλού είναι τα λεφτά!
Την βλεπουν εξω με το Δελλα πολλες φορες λες να παιζεται τιποτα?Ρε μεγάλε, τώρα που τη βλέπω από κοντά στη φωτό του σάιτ. τι χειλάρες είναι αυτές που έχει. Μάνα μου.
Και ποιός το ζευγαρώνει αυτό το κουκλάκι...?
Μα επειδη την εχω δει απο κοντα επαθα τετοιο κολλημα αν και τα γουστα του καθενος ειναι σεβαστα.Ειδικα η πισω πλευρα λεει πολλα.Σε εναν αγωνα 8 στους 10 στη σειρα ειχαν βγαλει τα κινητα και φωτογραφιζαν καθως περναγε χαμογελαστη και κουναμενη απο μπροστα.Οσο για την ντοπα δεν μπορω να ξερω βεβαια αλλα οι επιδοσεις της και το ειδος του αθληματος δεν ειναι τετοια που να σε κανουν να το πιστευεις.Αν το δείς το "κουκλάκι" από κοντά θα ξενερώσεις άσχημα φιλάρα.
Ας είναι καλά η ντόπα.
Κριμα γιατι το μαγιο ειναι ολα τα λεφτα.Θεες ειναι ολες τους με αυτο.Ρε παιδιά, κάποιος μου είπε οτι στο γυναικείο βόλει του ΠΑΟ θα καταργήσουν τα μαγιο και θα βάλουν τα κολητά σορτσάκια.. είναι αλήθεια?