Νέα

Sexy-καυλιάρες Ελληνίδες ή ξένες αθλήτριες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 405K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αυτο το ασπρο παντελονακι αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: ξυπναει εσθησης :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Το ερώτημα είναι ένα .
Αν κάποιος την ενημέρωνε για το fan club της ( δεν ξέρω αν υπάρχει επίσημο site αλλά δεν νομίζω )
θα κολακευόταν ή ως γνήσια Ελληνίδα θα μας αποκαλούσε ανώμαλους ...
 

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.626
Like
5
Πόντοι
16
ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ                  Πρεζεράκου Έρρικα
"Ο στόχος είναι να υπερβαίνω τον εαυτό μου"
Στον Σωτήρη Μουζίδη

print page    send page 

--------------------------------------------------------------------------------
 


Η όμορφη ελληνίδα αθλήτρια του άλματος επί κοντώ με εντυπωσίασε όχι για την καταγωγή της, η οποία είναι από την Μάνη, αλλά για την ευθύτητά της, τις απόψεις της, τον ενθουσιασμό της, την ισορροπία του σώματος και της ψυχής της. Από την άλλη δεν κρύβει τη μεγάλη αγάπη που έχει για τον στίβο και περισσότερο για το αγώνισμά της.

Το μόνο που την ενδιαφέρει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είναι κάθε φορά που πέφτει στο στρώμα, μετά την προσπάθεια της, να βλέπει τον πήχη να μένει ψηλά στη θέση του. Η αθλήτρια αυτή δεν είναι άλλη από την Έρρικα Πρεζεράκου. Η οποία φέτος πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει στο γυναικείο, άλμα επί κοντώ.

Πότε ξεκίνησες το αγώνισμα του επί κοντώ;
"Ενεργά τα τελευταία 3 χρόνια. Μέχρι το 2000 σπούδαζα και εργαζόμουν. Δεν είχα καμιά σχέση με το αγώνισμα."

Πώς συνέβη και ασχολήθηκες με το αγώνισμα;
"Ξεκίνησα να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση, κάνοντας τρέξιμο στο χώρο του σταδίου. Έτσι, είδα για πρώτη φορά από κοντά το αγώνισμα και μου άρεσε. Το δοκίμασα διαπιστώνοντας ότι μπορώ να περάσω τα χαμηλά ύψη. Συγκριτικά με άλλες αθλήτριες, που αγωνίζονται περισσότερα χρόνια, εγώ ξεκίνησα σε μεγαλύτερη ηλικία και μπορώ να πω ότι δεν το γνωρίζω ακόμη καλά."

Το επί κοντώ γυναικών είναι νέο αγώνισμα, σε σχέση με τα άλλα. Η δική σου εξέλιξη ήταν πολύ γρήγορη σε αυτά τα 3 χρόνια. Έχεις ήδη την τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών για την χώρα μας, στον ανοικτό (4.15μ.) και τη δεύτερη καλύτερη στον κλειστό (4.10μ.). Πώς τα κατάφερες τόσο γρήγορα; Είσαι τόσο μεγάλο ταλέντο και ασχολιόσουν με άλλα πράγματα;
"Νομίζω ότι δεν είναι θέμα ταλέντου. Στην ηλικία που ξεκίνησα (ήταν 24 ετών) δεν μπορείς να πεις αν είμαι ταλέντο ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι είχα ένα πάθος και όταν είμαι ερωτευμένη, όπως με το αγώνισμά μου, δίνομαι ολοκληρωτικά. Αυτό συνήθως μπορεί να είναι μεγάλος στόχος ή μπορεί να είναι μικρός."

Τι στόχο έχεις;
"Ο στόχος είναι να υπερβαίνω τον εαυτό μου και δόξα το Θεό όλα πάνε καλά και ανεβαίνω σταθερά. Ακόμη δεν γνωρίζω καλά το αγώνισμα και δεν θεωρώ ότι πραγματοποιώ τέλειο άλμα στο επί κοντώ. Παίρνω όμως δύναμη και πιστεύω ότι έχω τις δυνατότητες, αργότερα να μπορώ να ανεβάζω ψηλότερα τον πήχη από ότι τώρα αφού πρώτα μάθω την τεχνική καλύτερα."

Με βάση τα στατιστικά σου μπορεί να διαπιστώσει κάποιος ότι μπορείς περισσότερα μέτρα να περάσεις.
"Ναι και εγώ για αυτό τον λόγο προπονούμαι σκληρά. Περιμένω περισσότερα από τον εαυτό μου."

Το έχεις πιστέψει ότι μπορείς;
"Σέβομαι τον κόπο που κάνω και για αυτό πιστεύω ότι μπορώ το καλύτερο. Δεν δουλεύεις ένα ολόκληρο χρόνο για να συμμετάσχεις το καλοκαίρι σε αγώνες και να μην πετύχεις καλή επίδοση. Ξέρω ότι το αποτέλεσμα πάντα μετράει. Μέχρι στιγμής μπορώ να σου πω ότι όλα πηγαίνουν καλά."

Πέρυσι έκανες μια πολύ καλή χρονιά. Έφτασες τα 4.15 μέτρα. Φέτος πόσο να περιμένουμε ότι μπορείς να περάσεις;
"Δεν βάζω όρια. Το μόνο που θέλω είναι να ξεπερνάω κάθε φορά τον εαυτό μου. Δεν επαναπαύομαι ότι επειδή έκανα 4.15 μέτρα θα κάνω 4.30 και όλα τελείωσαν. Αν μου δοθεί η ευκαιρία και η δυνατότητα να το κάνω θα το κάνω και θα προσπαθήσω για ακόμη περισσότερα μέτρα."

Πριν ξεκινήσεις για να κάνεις το άλμα οραματίζεσαι ότι περνάς τον πήχη;
"Ναι, πάντα το κάνω αυτό."

Ασχολήθηκες με την ψυχολογία του αθλητή; Διάβασες κάποια βιβλία για να βελτιώσεις την ψυχολογία σου κατά την διάρκεια του αγώνα;
"Έχω διαβάσει αρκετά. Πιστεύω ότι το να μπεις στη διαδικασία του να λειτουργείς σε επίπεδο πρωταθλητισμού είναι ένα κομμάτι πολύ ιδιαίτερο που θέλει δουλειά και δεν είναι κάτι που ξαφνικά ξυπνάς ένα πρωί και λες "είμαι αυτοσυγκεντρωμένη". Τον πρώτο χρόνο θυμάμαι με αποσυντόνιζαν τα πάντα. Όμως σιγά - σιγά άρχισα να καταλαβαίνω ότι όλον αυτόν τον κόπο που κάνω κατά την διάρκεια της προετοιμασίας θα πρέπει να φανεί στον αγώνα."

Δουλεύεις πολλές ώρες στο στάδιο;
"Ασχολούμαι πολλές ώρες με το επί κοντώ επειδή, όπως σου είπα, δεν το γνωρίζω τόσο καλά όσο θα ήθελα. Χρειάζομαι να συμπληρώσω πολλά κενά."

Με τις συναθλήτριές σου και τους συναθλητές σου, έχεις καλές σχέσεις;
"Έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις με όλους. Αν και πάντα θα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, οι οποίες είναι λίγες και μεμονωμένες. Εγώ συμμετείχα σε μεγάλη ηλικία, δεν γνώριζα τον χώρο, ένιωθα πολύ άβολα. Σιγά - σιγά με την πάροδο του χρόνου όλοι κατάλαβαν την προσπάθειά μου και είμαι αποδεκτή στο στάδιο και έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις."

Όλο αναφέρεις ότι ξεκίνησες μεγάλη. Η Μάριον Τζόουνς έπαιζε μπάσκετ πριν κάνει τις μεγάλες επιδόσεις της. Αν κάποιος αθλητής έχει ταλέντο με το που θα ξεκινήσει θα φανεί τι μπορεί να πετύχει. Έτσι δεν είναι;
"Η Μάριον Τζόουνς έκανε όμως αθλητισμό πριν πάει στα 100 μέτρα. Εγώ σπούδαζα και δούλευα. Και το επί κοντώ δεν είναι όπως είναι τα 100 μέτρα. Εγώ ξεκίνησα ανορθόδοξα. Ξαφνικά στα 25 έκανα επί κοντώ και η δική μου εξέλιξη πιστεύω ότι δεν έχει φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα. Το 4.15μ. είναι μια καλή επίδοση τηρουμένων των αναλογιών και για τα χρόνια που έχω κάνει αλλά δεν είναι τίποτα το σημαντικό."

Τι σπούδασες;
"Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων. Όπως σου έχω ήδη πει, Ξεκίνησα πολύ ανορθόδοξα τον στίβο."

Δείχνεις μετριόφρων άτομο που βρίσκεται στην πραγματικότητα.
"Είμαι ρεαλίστρια και Θα είμαι σε μια καλή φάση της ζωής μου αν περάσω τα 4.25 μέτρα ή 4.30 μέτρα."

Παρόλα αυτά βλέπω έναν άνθρωπο μετριόφρων και ταπεινό. Δεν έχεις "καβαλήσει" το καλάμι και ούτε στοχεύεις να κερδίσεις το πανελλήνιο πρωτάθλημα και να περιοριστείς απλά στις εγχώριες δόξες. Το θεωρώ εφόδιο για έναν αθλητή να σέβεται τη δουλειά του και να κάνει σωστή αυτοκριτική.
"Εμένα δεν μου ταιριάζει να καβαλήσω το καλάμι. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Αυτό που θα μπορούσε να με παρασύρει είναι ο "ντόρος" που γίνεται για τη σωματική μου εμφάνισή. Αυτό θα μπορούσε να ήταν αιτία για να καβαλήσω το καλάμι. Αλλά δεν σημαίνει τίποτα για μένα."

Για να λέμε και την αλήθεια είσαι από τις ωραιότερες αθλήτριες! Εσένα σε ενοχλούν τα σχόλια για την ωραία εξωτερική σου εμφάνιση;
"Όχι, Αρκεί να έρχονται σε ισορροπία. Αυτό που με απασχολεί και με ευχάριστη είναι να υπάρχει ισορροπία. Δεν θέλω κανένας να μένει στην εμφάνιση. Σαν γυναίκα με κολακεύει να με θεωρούν ωραία. Στον χώρο του στίβου δεν μπήκα για αυτό τον λόγο."

Εννοείς ότι σου αρέσουν τα κολακευτικά σχόλια αλλά όχι η υπερβολή.
"Ο καθένας μπορεί να εκφράζεται και να λέει ότι θέλει. Εγώ ξέρω ποια είμαι τι κάνω και γιατί το κάνω. Δεν εγκλωβίζομαι, να μπαίνω στην διαδικασία να διαβάζω διάφορα σχόλια σε εφημερίδες, περιοδικά αλλά και στο forum του "stadio". ...
 

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.626
Like
5
Πόντοι
16
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΝΕΧΕΙΑ            Σε ευχαριστώ που μόνη σου κάνεις "πάσα" για την επόμενη ερώτηση. Τα όσα γράφονται στο "stadio" και στο forum για σένα, πώς τα σχολιάζεις;
"Το είδα απλά σαν ένα γεγονός που συνέβη. Η σκέψη μου είναι σε αυτό που κάνω. Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να σκέφτομαι: κοίτα τι λένε και γιατί το έγραψαν. Έτσι θα χάσω τον στόχο μου και δεν θα τα καταφέρω στο αγώνισμά μου."

Το forum είναι ένας ελεύθερος χώρος όπου οι χιλιάδες επισκέπτες μας μπορούν να καταθέτουν την γνώμη τους για θέματα του στίβου. Αν και εσύ τα ξεχωρίζεις, τη δουλειά σου και τα σχόλια των άλλων, πες μου όμως σε πειράζουν ή όχι;
"Ευχαριστώ όλους αυτούς που αφιερώνουν χρόνο από την καθημερινότητά τους για να ασχολούνται μαζί μου. Είτε καλοπροαίρετα είτε κακοπροαίρετα. Για μένα μετράει μόνο η γνώμη των δικών μου ανθρώπων. Από εκεί και πέρα όλοι οι άλλοι ας κάνουν αυτό που εκείνοι νομίζουν σωστό. Σταμάτησα να τα διαβάζω. Το πρόβλημα δεν είναι δικό μου αλλά κάποιον μεμονωμένων ατόμων για τα οποία αδιαφορώ."

Δεν θα ήταν ποιο σωστό να έγραφαν το ονοματεπώνυμό τους;
"Τι έγινε αν γράψουν το ονοματεπώνυμό τους; Χαρακτηρίζονται από μόνοι τους με την κίνηση που κάνουν να γράφουν σχόλια για μένα. Τι να σου πω. Αφού δεν αφήνουν όνομα δεν αξίζει να καθίσω να ασχοληθώ. Εγώ δεν θα αφιέρωνα χρόνο να ασχοληθώ γράφοντας τέτοια μηνύματα για κανέναν."

Σκοπός της συνέντευξη ήταν εκτός από τα μηνύματα που έχουν γραφτεί για σένα να γνωρίσει ο κόσμος καλύτερα την αθλήτρια και τον άνθρωπο Έρρικα Πρεζεράκου. Η οποία εκτός από ταλαντούχα αθλήτρια δικρήνω ότι διαθέτει χαρακτήρα με πολύ καλά στοιχεία.

Θα ήθελα να μου σχολιάσεις τα τελευταία κοινωνικά φαινόμενα όπως με τις μεσημεριανές τηλεοπτικές εκπομπές, τα διάφορα εβδομαδιαία περιοδικά ποικίλης ύλης ή ακόμη και τις εφημερίδες.
"Θα έλεγα ότι τα χρόνια που διανύουμε δεν τα καλύτερα. Ο κόσμος αντί να δει κατάματα τα κοινωνικά, τα πολιτικά, οικονομικά και τα άλλα προβλήματα, δείχνει να τον ενδιαφέρει περισσότερο η κοσμικότητα, οι υποθέσεις των άλλων παρά οι δικές του. Ίσως με αυτόν τον τρόπο να ξεχνάει τα δικά του προβλήματα, αλλά αυτό δεν είναι λύση"

Στον ελεύθερο σου χρόνο με τι ασχολείσαι;
"Μου αρέσουν οι καταδύσεις, παλαιότερα έκανα και σκι αλλά τώρα λόγω του επί κοντώ προσέχω μην υπάρξει τραυματισμός. Μου αρέσει το διάβασμα, να μαγειρεύω και να καλώ σπίτι φίλους ώστε να δοκιμάζουν τα φαγητά μου."

Σε έχει βοηθήσει ο στίβος; Αυτή η προσπάθεια που κάνεις σε έχει επηρεάσει;
"Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνω. Ο στίβος με βοηθάει να έχω καλύτερη ψυχολογία και πιστεύω ότι αν θα φύγω από τον χώρο θα είμαι άλλος άνθρωπος."

Ποια είναι η σχέση σου με την αλήθεια;
"Την αλήθεια όταν την μαθαίνεις πονάει. Όταν όμως την βιώσεις μαθαίνεις."

Πώς σχολιάζεις όλα αυτά που συμβαίνουν στον δημόσιο και ιδιωτικό βίο; Με την διαφθορά, με τους εργολάβους και με το κράτος; Σε εκφράζει η χώρα μας σου ταιριάζει αυτή η νοοτροπία;
"Η χώρα με εκφράζει αλλά η νοοτροπία που έχουμε αποκτήσει δεν μου αρέσει. Νιώθω υπερήφανη που είμαι ελληνίδα αλλά στην παρούσα φάση υπάρχει μεγάλη αναταραχή. Ίσως γιατί θα πρέπει να προλάβουν να κατασκευαστούν τα Ολυμπιακά έργα. Πιστεύω ότι πάντα υπήρχε διαφθορά και? απλά τώρα λόγο των έργων φαίνεται πολύ περισσότερο γιατί ο όγκος αυτών είναι πολύ μεγάλος άρα τέτοια άσχημα φαινόμενα αρχίζουν και φαίνονται περισσότερο."

Τι είναι κατά την γνώμη σου αυτό που κάνει τους ανθρώπους να δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρων για τα χρήματα και τα κέρδη. Παρά να βελτιώσουν τις συνθήκες και την ποιότητα ζωής;
"Υπάρχει παγκοσμίως σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται σε δύσκολη φάση και η Ελλάδα το μοναδικό που μπορεί να κάνει για να ξεχωρίσει και να έχει ανάπτυξη είναι αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες (2004). Για αυτό και προσπαθούν όλοι να κερδίσουν όσα μπορούν περισσότερα αφού η επόμενη 10ετια θα είναι πολύ δύσκολη."

Σε άλλες Ολυμπιακές πόλεις αποδείχτηκε ότι πολλά από αυτά έγιναν μόνο για εντυπωσιασμό. Τα έργα θα είναι αποτελεσματικά μετά τους αγώνες όταν και θα δοθούν στους πολίτες;
"Θα το έλεγα αυτό αν υπήρχε υποδομή. Στην χώρα μας δεν είχαμε υποδομή. Τώρα κάναμε μερικά σπουδαία πράγματα. Πιστεύω ότι με τον ένα τρόπο ή τον άλλο τα έργα αυτά θα φανούν χρήσιμα. Δεν είχαμε πάντα πολλά στάδια που θα ικανοποιούν όλους τους αθλητές σε πολλά αθλήματα και τώρα που έχουμε περισσότερα στάδια δεν σημαίνει ότι θα είναι και άχρηστα. Η Πάτρα, η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος, το Ηράκλειο αλλά και σε άλλες πόλεις είναι απαραίτητα τα στάδια. Μπορεί να μη γεμίζουν αλλά σαν χώροι αθλητισμού θα είναι ωφέλιμοι."

Ο ελληνικός κλασικός αθλητισμός έχει πολύ σπουδαίους αθλητές. Ολυμπιονίκες, παγκόσμιους πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης. Μετά το 2004 πιστεύεις ότι θα έχουμε πτώση του ενδιαφέροντος του στίβου, στους φιλάθλους, στους χορηγούς και σε κάθε ομάδα ενδιαφέροντος;
"Αυτό ακούω και εγώ ότι θα υπάρξει πτώση. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι ο παγκόσμιος αθλητισμός αν συνεχίσει να είναι όπως είναι τώρα με διεθνή "μιτινγκ", "γκραν πρι", παγκόσμια πρωταθλήματα και άλλες διοργανώσεις σίγουρα το ενδιαφέρον μπορεί να είναι λιγότερο από χορηγούς, όμως όχι σε τέτοιο βαθμό που να κινδυνεύουν αυτές. Έτσι και αλλιώς αυτό συμβαίνει και τώρα. Πιστεύαμε ότι η εθνική ομάδα θα είχε χορηγούς για το 2004 και αυτό δεν ισχύει. Πολλά παιδιά συμμετέχουν στην εθνική ομάδα και τα μόνα λίγα χρήματα που λαμβάνουν είναι από το ΣΕΓΑΣ."

Για τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό και για την άρση του Αβατου στο Αγιο Όρος. Ποια είναι η θέση σου;
"Είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη και πιστεύω στον Θεό. Από εκεί και πέρα η πίστη δεν είναι κάτι διαφορετικό σε άνδρα και γυναίκα. Σέβομαι την ιστορικότητα του θέματος ειδικά μετά από τόσα πολλά χρόνια και είναι κάτι το οποίο ήδη είναι αποδεκτό. Θεωρώ ότι η πίστη είναι ανθρώπινη. Εδώ υπάρχουν μονές που είναι μόνο για άνδρες ή μόνο για γυναίκες. Για να ακολουθείς το δρόμο του θεού δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κλειστείς σε ένα μοναστήρι μόνο για γυναίκες ώστε να μην έχεις προκλήσεις. Το σημαντικό είναι να λειτουργείς σωστά μέσα στην κοινωνία που είναι ήδη γεμάτη προκλήσεις και να μπορείς εκεί να στέκεσαι αγέρωχος απέναντι σε αυτές."

"Είμαι κατά της άρσης του Αβατου. Αυτοί οι άνθρωποι αποφάσισαν μόνοι τους εδώ και πολλές εκατοντάδες χρόνια να ζήσουν με αυτό τον τρόπο. Δεν θεωρώ σωστό εμείς που είμαστε απέξω να τους το καταργήσουμε."

Γιατί υπάρχει αυτή η μανία να καταργήσουν όχι μόνο αυτό αλλά και πολλά άλλα;
"Είναι λογικό να υπάρχουν γενικές αντιδράσεις. Νομίζω ότι οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως όλα είναι για όλους το ίδιο. Όσο περνά ο καιρός γνωρίζουμε νέα πράγματα περνάμε σε άλλες καταστάσεις ποιο απελευθερωμένες. Η ζωή γίνεται ένας αγώνας δρόμου μεταξύ μάθησης και καταστροφής. Με ότι και αν αυτό σημαίνει. Όλο και κάτι καινούργιο θα συμβεί, όλο και κάτι νέο θα μάθουμε και πάντα έχουμε να πληρώσουμε το τίμημα. Από την μια χτίζουμε και μεγαλώνουμε μια πόλη αλλά από την άλλη χαλάμε το δάσος."

Θα έφτιαχνες έναν δικό σου κλώνο;
"Εγώ δεν υποστηρίζω την κλωνοποίηση. ʼλλες εμπειρίες θα έχω εγώ και άλλες ο κλώνος μου. Μπορεί να μου έμοιαζε αλλά θα ήταν σίγουρα ένας άλλος χαρακτήρας. Πιστεύω στην μοναδικότητα του ανθρώπου. Πρέπει να υπάρξει ισορροπία. Είναι πολύ δύσκολο αυτό. Όμως είναι μονόδρομος για το ανθρώπινο γένος και την επιβίωση του να αποκτήσει σταθερότητα και ισορροπία."

Τελειώνοντας, θέλω να μου πεις τα άμεσά προπονητκά και αγωνιστικά σου σχέδια ;
"Η προετοιμασία μου θα συνεχιστεί κανονικά στην Ελλάδα. Ίσως αργότερα να πάω για λίγες μέρες εκτός της χώρας μας. Φέτος ο κλειστός μας απoσυντόνισε λίγο. Δεν ξέραμε τι ακριβώς θα γινόταν. Ενώ θα συμμετάσχω κανονικά στονανοικτό στίβο"
<
br />Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες. Εύχομαι καλή χρονιά, να πετύχεις τους στόχους σου να "πετάξεις" ψηλά πάνω από τον πήχη και να μείνεις πάντα έτσι όπως είσαι, γνήσια και αυθεντική.
"Σε ευχαριστώ και εγώ που μου έδωσες την δυνατότητα να με γνωρίσουν οι χιλιάδες επισκέπτες των ιστοσελίδων του . Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά."
 

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Μηνύματα
1.636
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ευχαριστουμε και του χρονου να εισαι καλα
 
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Το ερώτημα είναι ένα .
Αν κάποιος την ενημέρωνε για το fan club της ( δεν ξέρω αν υπάρχει επίσημο site αλλά δεν νομίζω )
θα κολακευόταν ή ως γνήσια Ελληνίδα θα μας αποκαλούσε ανώμαλους ...
Μαλλον ως γνησια Ελληνιδα θα μας ελεγε ανωμαλους αλλα απο μεσα της θα καμαρωνε και θα γουσταρε τρελα και θα εβαζε ακομα πιο καυτα ρουχαλακια.
 

Επισκέπτης
Μαλλον ως γνησια Ελληνιδα θα μας ελεγε ανωμαλους αλλα απο μεσα της θα καμαρωνε και θα γουσταρε τρελα και θα εβαζε ακομα πιο καυτα ρουχαλακια.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Εδω το εχει καταλαβει η γυναικα μου εγω δεν θα το εχω?

Δεν έχει γίνει ακόμα πόλεμος ;;;;
 
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Εγινε αλλα τελικα κατεληξε στο οτι να γουσταρω τρελα μια επωνυμη ειναι κατα πολυ καλυτερο απο το να παθω κολλημα με καμια "περισσοτερο προσιτη"να το πω κομψα.Ρωσιδες,φιλες της,κουμπαρες κλπ!!!Αλλωστε φυσιογνωμικα της μοιαζει αρκετα απλα η Ερρικα ειναι η εκδοση full extra GT και η γυναικα μου το απλο μοντελο. :rockon: :rockon: :rockon:
 
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
:dancing:
 

Συνημμένα

  • vbrach448084344eWaPyQ_fs.jpg
    vbrach448084344eWaPyQ_fs.jpg
    97,5 KB · Εμφανίσεις: 23

freeboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Μηνύματα
191
Like
8
Πόντοι
1
Φιλε lefty πρεπει να κανουμε μια ενοτιτα εδω μεσα αν φυσηκα μαW αφησουν οι υπευθινοι τησ σεληδαW μονο για οτη εχει σχεσει με την Ερρικα μας κατη σαν fan club :rockon:
 

Επισκέπτης
freeboy
"...ρε παιδια εχουμε φαει μεγαλο κολλημα με την κοπελα το εχετε καταλαβει?"
πεστα χρυσοστομε freeboy.
 
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Φιλε lefty πρεπει να κανουμε μια ενοτιτα εδω μεσα αν φυσηκα μαW αφησουν οι υπευθινοι τησ σεληδαW μονο για οτη εχει σχεσει με την Ερρικα μας κατη σαν fan club :rockon:
Λες να ανοιξουμε καινουριο αποκλειστικο thread?Και εδω καλα δεν ειμαστε?
 

freeboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Μηνύματα
191
Like
8
Πόντοι
1
οκ απλα το ειπα σαν ιδεα γεια να σιγκεντρονουμε υλικο αποκλειστηκα για την Ερρικα....
 

Συνημμένα

  • rre.jpg
    rre.jpg
    7,8 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
Βαλτε και εμας στο κολπο και εξηγειστε μας γιατι ειναι ωραια η sexy κλπ. Εγω παντως ΔΕΝ την εχω δει απο κοντα. Ισως οι φωτογραφιες να την αδικουν. Απο προσωπο παντως φερνει πιο πολυ σε σταρ επαρχιακου ... κεντρου διασκεδασεως.
 
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Εχει και σπονσορες.
 

Συνημμένα

  • 1015246109-063132.jpg
    1015246109-063132.jpg
    76,7 KB · Εμφανίσεις: 36

freeboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Μηνύματα
191
Like
8
Πόντοι
1
Αμα δεν εχει σπονσορες και η Ερρικα ποιοσ θα εχει εμεις?  τωρα για το αν ειναι ωραια  η οχι μια φοτο τησ ς ειναι χιλιεσ λεξεισ απο εμας..απλα φιλε μου κατ εμενα η γυναικα αυτη περα οτη ειναι σωματαρα κα γενικοσ ομορφη αυτο που την κανει να κσεχωρηζη απο πολλες ειναι οτη εχει κατη το παραπανο εχει τυπο μια διαφορετηκη φινετσα και παραλιλα σου βγαζη κατη το πολυ εκφυλο και θυλικο.....και μην ξαναπεις κουβεντα για το μωρο μας ετση? :2funny:
 

Συνημμένα

  • index6.jpg
    index6.jpg
    70,3 KB · Εμφανίσεις: 23

Επισκέπτης
Προφανως οι φωτογραφιες την αδικουν τοτε.
 
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Οπως παντως αναφερει και το αποσπασμα η κοπελα εχει και αλλους θαυμαστες ακομα και εκτος Ελλαδας. Φυσικα γουστα ειναι αυτα και διαφερουν  :rockon:
 

Συνημμένα

  • BestCelebrityAssInTheWorld2.jpg
    BestCelebrityAssInTheWorld2.jpg
    88,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 76165_DSC_4724_122_408lo2.jpg
    76165_DSC_4724_122_408lo2.jpg
    98,1 KB · Εμφανίσεις: 76

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Μηνύματα
151
Like
4
Πόντοι
1
Πως κατεβαινει ετσι στους αγωνες το πουτανακι...
Παντως ξερει να πουλαει καλα το image της...
Ειδικα εκεινες οι φοτο με το ροζ κορμακι και τις ρωγες καγκελο ητανε ολα τα λεφτα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom