talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
μάλλον γιατί μπορεί απλά να λέει 1,88 όπως η Πρεζεράκου δηλώνει 1,70μ1.88...κόβεται?
Ότι πρέπει για να κάνει γλυφομούνι όρθιος!κι η ωραιότερη για μένα Ρωσίδα μπασκετμπολίστρια
Ότι πρέπει για να κάνει γλυφομούνι όρθιος!
η κορύφωση του Ελλεϊνισμού. Οι μισές απο φάτσα δεν βλέπονται, οι αλλες μισές (που κάνουν πρωταθλητισμό) έχουν πάρει τόσο πράγμα που εχουν πέος και σχεδόν όλες (όπως ο μέσος Ελληνας αθλητής) κινούνται πνευματικά κάπου ανάμεσα στο "ηλίθιος-πανηλίθιος-χόμο σάπιενς".
Πάντως αυτή δεν είναι..Ειναι μάλιστα παντρεμένη με εναν μαύρο Αμερικάνο που έπαιξε πριν λίγα χρόνια στην Ελλάδα!
Σκυριανό βέβαια Ε?Κορμάρα...Αλόγατο...
Έχουν παράδοση στις ψηλές?Σκυριανό βέβαια Ε?
Όχι απλά τα Σκυριανά αλογάκια δεν είναι και τόσο ψηλά...έχει ένα θεματάκι με το ύψος ο talladmirer!Έχουν παράδοση στις ψηλές?
Κ εγώ έχω θέμα με το ύψος στην γυναίκα...Όχι απλά τα Σκυριανά αλογάκια δεν είναι και τόσο ψηλά...έχει ένα θεματάκι με το ύψος ο talladmirer!
Θεωρείς δηλαδή κι εσύ κοντές πχ την Σαράποβα ή την Δημητράκου?Κ εγώ έχω θέμα με το ύψος στην γυναίκα...
Επανέρχομαι στην κουβεντα για την ωραιοτερη μπασκετμπολιστρια...
www.image-share.com/ijpg-1928-137.html] [/URL]
www.image-share.com/ijpg-1928-138.html] [/URL]
www.image-share.com/ijpg-1928-139.html] [/URL]
www.image-share.com/ijpg-1928-140.html] [/URL]
www.image-share.com/ijpg-1928-141.html] [/URL]
Κ bonus βιντεακι..
Όχι ρε φίλε,προς Θεού...Θεωρείς δηλαδή κι εσύ κοντές πχ την Σαράποβα ή την Δημητράκου?