You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sexy-καυλιάρες Ελληνίδες ή ξένες αθλήτριες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 410K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Πω πω πω πω.... , τι άλλο να πω φίλε LEFTY 2; Φανταστικές οι φωτό της Ερρικας όπισθεν! Ημουν στο βόλει τη Δευτέρα και μπράβο που τίμησες τα κορίτσια μας αν και αεκτζής! Μου φαίνεται πάντως ότι πρέπει να ανοίξουμε ξεχωριστά θρεντ για Ερικα, Ξανθή, Βάσω κλπ. και να εμπλουτίσουμε τη συλλογή των φωτό. Επίσης ειδική αναφορά πρέπει να ξαναγίνει στην πολύ καλή πασαδόρο του ΠΑΟ τη Γιάννα Σιμάνκοβα και ιδιαίτερα την όπισθεν πλευρά της! Οσο για τη Μυλωνά, θα ήθελα να της πω μπράβο που συνδυάζει ομορφιά και κάλή απόδοση, Συνήθως αυτά τα δύο δεν τα βρίσκεις εύκολα...
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Η ομορφια δεν βλεπει ομαδες.Οσο για την Σιμανκοβα σου εχω φωτο σπεσιαλ αν και την εχω ξαναβαλειΠω πω πω πω.... , τι άλλο να πω φίλε LEFTY 2; Φανταστικές οι φωτό της Ερρικας όπισθεν! Ημουν στο βόλει τη Δευτέρα και μπράβο που τίμησες τα κορίτσια μας αν και αεκτζής! Μου φαίνεται πάντως ότι πρέπει να ανοίξουμε ξεχωριστά θρεντ για Ερικα, Ξανθή, Βάσω κλπ. και να εμπλουτίσουμε τη συλλογή των φωτό. Επίσης ειδική αναφορά πρέπει να ξαναγίνει στην πολύ καλή πασαδόρο του ΠΑΟ τη Γιάννα Σιμάνκοβα και ιδιαίτερα την όπισθεν πλευρά της! Οσο για τη Μυλωνά, θα ήθελα να της πω μπράβο που συνδυάζει ομορφιά και κάλή απόδοση, Συνήθως αυτά τα δύο δεν τα βρίσκεις εύκολα...
Συνημμένα
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Που να τον δεις εν κινησει!!!Πω πω πω πω.... , τι άλλο να πω φίλε LEFTY 2; Φανταστικές οι φωτό της Ερρικας όπισθεν!
Έρρικα for ever απο σημερα ειμαι και εγω fan της..ωντοσ ειναι απο τησ ωραιοτερες κωλαρε που εχω δη!!!και γενηκος η κοπελια δεν παλευεται...ωρεο το φωτογραφικο ηλικο παιδια μακαρη να βρουμε κιαλες φοτο τησ μια η ακομα και κανενα βιντεο με το μωρο μας
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Καλως ηρθες στο φαν κλαμπ φιλε που ολο και μεγαλωνει.Ειναι οντως η κορυφαια κωλαρα.Ειδικα αν την θαυμασεις σε καποιο αγωνα απο κοντα θα πεισθεις για τις επιδοσεις της και τον παλμο που μεταδιδει στην κερκιδα.Ευχομαι και εγω να βρουμε και κανενα βιντεακι της για τις κρυες νυχτες του χειμωνα ;)Έρρικα for ever απο σημερα ειμαι και εγω fan της..ωντοσ ειναι απο τησ ωραιοτερες κωλαρε που εχω δη!!!και γενηκος η κοπελια δεν παλευεται...ωρεο το φωτογραφικο ηλικο παιδια μακαρη να βρουμε κιαλες φοτο τησ μια η ακομα και κανενα βιντεο με το μωρο μας
Συνημμένα
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Να σαι καλα φιλε οτι μπορω κανω και εγω για την ενημερωση μας !!!Lefty λεω να περασω με κανα σκληρο δισκο 1ΤΒ να μου περασεις το υλικο σου..
Εισαι αστηρευτη πηγη φωτογραφικου υλικου!!
ΑΞΙΟΣ!!
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Απο τα ψαχτηρια google κλπ.Οτι βρεις για την Ερρικα βαλτο εδω να κανουν χαρουλες τα κεφαλια μας !!!!!!!και κατη ακομα φιλε LEFTY που μπωρο να βρω φωτογραφιες απο την κουκλα μασ?..κρατησα μονο μερικες που βρικα απο το σαιτ
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Εβγαλε τιποτα νεο η αναζητηση ?και κατη ακομα φιλε LEFTY που μπωρο να βρω φωτογραφιες απο την κουκλα μασ?..κρατησα μονο μερικες που βρικα απο το σαιτ
Εβγαλε τιποτα νεο η αναζητηση ?
Δε βαρέθηκες ρε φίλε να μπαίνεις κάθε μέρα και να βομβαρδίζεις το σάιτ με απαντήσεις-μαλακίες σε κάθε θέμα?....Καμιά πουτάνα γάμησες να μας πεις ή τη βγάζεις με την Πρεζεράκου?
Επισκέπτης
Lefty κοντεύεις να μας στείλεις να αρχίσουμε τον αθλητισμό , μην πτοείσαι , συνέχισε ....
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16