doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το μονο αθλημα που παρακολουθω παοΚαι απο αυτο εχουμε
το μονο αθλημα που παρακολουθω παοΚαι απο αυτο εχουμε
Μπράβο ψηλέ με την μεζούρα! :SΠως σας ξέφυγε πως χτες 8 Νοεμβρίου έγινε 26 ετών και η Μπλάνκα Βλάσιτς που όσο και να δηλώνει 1,93 είναι 1,89
:SΜπράβο ψηλέ με την μεζούρα! :S
Δεν είναι ανάγκη να το ζητάς τύπε...σε λίγο θα πάρεις την απάντηση σου! :Stalladmirer τσέκαρε εδώ, το αριστερό είναι παρτσακλό αλλά το δεξί κάτι λέει.
σιγά την κομπλεξάρα που ενώ είναι 1,89 στην ιστοσελίδα της δηλώνει 1,93 οπότε και καταθέτω ξανά το αγαπημένο μου 1.91vlasic
εξακολουθώ να προτιμώ Τουρκία στην πετοσφαίριση θηλέων αφου και η Γκάμοβα αλλά και η Φλίερ σε Τουρκικές ομάδες αγωνίζονται σήμεραΔεν είναι ανάγκη να το ζητάς τύπε...σε λίγο θα πάρεις την απάντηση σου! :S
φαντασου τι ειχε παρει.....:S
να τονίσω και πάλι εδώ πως το ύψος γυναικών πάντα το τιμούσα, δεδομένου πως προυποθέτει αδύνατες και ψηλές γυναίκες με εξαίρεση την Μπακογιάννη που ήταν στούμπος, ενώ η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Στέφκα Κοσταντίνοβα από το 1987 πήδηξε 29 πόντους πάνω από το ύψος της (1,80) κι όχι μόνο 18 όπως η Βλάσιτς :S
και παρα πολυ καλη κοπελα, χωρις ιχνος βεντετισμου η κατι παρομοιο, αν την συναντουσεσ στον δρομο μπορει και να μην την γνωριζες, δεν εκανε καμια προσπαθεια επιδειξης...:S
να τονίσω και πάλι εδώ πως το ύψος γυναικών πάντα το τιμούσα, δεδομένου πως προυποθέτει αδύνατες και ψηλές γυναίκες με εξαίρεση την Μπακογιάννη που ήταν στούμπος, ενώ η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Στέφκα Κοσταντίνοβα από το 1987 πήδηξε 29 πόντους πάνω από το ύψος της (1,80) κι όχι μόνο 18 όπως η Βλάσιτς :S
το ίδιο πιστεύω κι εγώ για την Έρρικα αλλά δεν το έκανα θέμαδεν ξέρω τη πηδάει αυτή, αλλά δεν πέρνεται με τίποτα το πλεμόνι αυτό