siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
αμα σχολιασω στο νεο θρεντ αυτη την τζενιφερ που ειναι σαν πεκινουα με διασταυρωση κολεοπτερο
θα ειμαι κακια?!
ναι μωρε κακασχημη ειναι..
αμα σχολιασω στο νεο θρεντ αυτη την τζενιφερ που ειναι σαν πεκινουα με διασταυρωση κολεοπτερο
θα ειμαι κακια?!
Καλά άστα αυτά και για να σε δω τώρα.
Amy Taylor
USA soccer player.
http://[URL unfurl="true"]www.ultimatenzsoccer.com/f0aef2c0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]οχι σορρυ
καλη αλλα μεχρι εκει
κ μη μου βαζεις φωτο φτιαγμενες (να σου βαλω εγω φτιαγμενη τη βλασιτς.. θα σ αρεσει χαχαχα)
αλλα κανονικες :P
σορρυ,...
ακριβως αυτο μου θυμισε...
η μουρη της ειναι χαλια..
και αν ειναι χαλια φωτοσωπιασμενη κ σωβατισμενη
φαντασου την μολις ξυπναει...
οχι σορρυ
καλη αλλα μεχρι εκει
κ μη μου βαζεις φωτο φτιαγμενες (να σου βαλω εγω φτιαγμενη τη βλασιτς.. θα σ αρεσει χαχαχα)
αλλα κανονικες
εμ ελα κοντα μου να μαθεις πολλα.. χαχαχαχαΜπράβο ρε loukritia. :-*
Από δω και πέρα θα είσαι το τσουτσέκι μου σε τέτοια threads.
Καλή είναι, είπα εγώ τίποτα άλλο?
Είναι μία αθλήτρια που έχει θέση σε ένα τέτοιο thread.
Δεν περίμενα να δω σχόλια "τι μουνί είναι αυτό? " ούτε "καλά πλάκα κανεις? γιατί την έβαλες εδώ?".
Όσο για το φώτοσοπ, δε ξέρω να ξεχωρίζω αν μία φωτό έχει υποστεί επεξεργασία ή όχι. Μόνο τις πολύ κραχτές.
προτημω γουστο γατου παρα μπουμπ....
κατσε..
ο γατος νομιζα πως η μονη του ανωμαλια ειναι η αθλητρια..
εχει κ αλλα?!
πφφ...
μπρος γκρεμος κ πισω μπουμπ..
τι πιστεύουν για τη μόλυνση του περιβάλλοντος??
nintza
ωραια χειλη.. ωραια ποδια... τελεια οπισθια
αυτα
Η επίσημη θέση τους είναι η εξής:
Η μόλυνση του περιβάλλοντος οδηγεί σε ανατροπή των ευαίσθητων οικολογικών ισορροπιών. Φαινόμενα θερμοκηπίου, υπερθέρμανση του πλανήτη, τήξη των πάγων, άνοδος της στάθμης της θάλασσας, μόλυνση των υδάτων, είναι μερικές μόνο από τις επιπτώσεις που θα αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να μεριμνήσουμε για το μέλλον ώστε οι επόμενες γενιές να ζήσουν σε ένα ακόμα πιο πράσινο πλανήτη.
Για δες πάλι.
Βάλτε μου τη Φλο-Τζο και την Μάρλεν Ότει που έχυνα 10 κουταλιές της σούπας όταν τις έβλεπα. Τίγκα στη ντόπα αλλά είχαν κάτι κωλάρες ΝΑΑΑΑΑ. Η Φλο-Τζο είχε και τα νύχια 1 μέτρο... Πςςςςς
ναι αλλά δεν με καλύπτουν στο θέμα του πρωτόΚΩΛΟΥ του Κυότο..Η επίσημη θέση τους είναι η εξής:
Η μόλυνση του περιβάλλοντος οδηγεί σε ανατροπή των ευαίσθητων οικολογικών ισορροπιών. Φαινόμενα θερμοκηπίου, υπερθέρμανση του πλανήτη, τήξη των πάγων, άνοδος της στάθμης της θάλασσας, μόλυνση των υδάτων, είναι μερικές μόνο από τις επιπτώσεις που θα αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να μεριμνήσουμε για το μέλλον ώστε οι επόμενες γενιές να ζήσουν σε ένα ακόμα πιο πράσινο πλανήτη.
Florence Griffith Joiner?? πωω τι μου θυμησες
apo eme..
με αγαπη
Βάλτε μου τη Φλο-Τζο και την Μάρλεν Ότει που έχυνα 10 κουταλιές της σούπας όταν τις έβλεπα. Τίγκα στη ντόπα αλλά είχαν κάτι κωλάρες ΝΑΑΑΑΑ. Η Φλο-Τζο είχε και τα νύχια 1 μέτρο... Πςςςςς
ναι αλλά δεν με καλύπτουν στο θέμα του πρωτόΚΩΛΟΥ του Κυότο..
γιατι ειναι πιο ωραιες στις μη φτιαγμενες φωτος
απτα πολλα αναβολικα ειχε βγαλει πουτσο αυτη ρεFlorence Griffith Joiner?? πωω τι μου θυμησες