You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sexy-καυλιάρες Ελληνίδες ή ξένες αθλήτριες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 408K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Σε σχεδόν όλες τις στιγμές της ημέρας της μπορεί να αισθάνεται "υπερήφανη" με το σώμα της, όταν όμως κατεβαίνει στο γήπεδο το πλούσιο ντεκολτέ είναι βάρος... αβάσταχτο για τη Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ.
Έτσι, η 17χρονη τενίστρια, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο 264 του παγκοσμίου ράνκινγκ και η οποία αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο για την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός, πήρε την απόφαση -προς απογοήτευση αρκετών θαυμαστών της- να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση για να μικρύνει το στήθος της!
"Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τις αναλογίες μου, όμως είμαι τενίστρια και το στήθος μου δημιουργεί αρκετά προβλήματα την ώρα του παιχνιδιού. Είναι ένα έξτρα βάρος που κουβαλάω και το οποίο μειώνει την ταχύτητα στις μετακινήσεις μου μέσα στο κορτ", τόνισε η ξανθιά τενίστρια με καταγωγή από την Κονστάντα, για να προσθέσει:
"Εάν ήμουν ένα κανονικό άτομο και όχι μία επαγγελματίας αθλήτρια δεν θα είχα πρόβλημα. Όμως μικραίνω το στήθος μου για να γίνω το Νο 1".
Να σημειωθεί πως η Χάλεπ θεωρείται από τους "ειδικούς" του αθλήματος ως ένα από τα μελλοντικά αστέρια του τένις, μετά από την κατάκτηση τίτλων σε επίπεδο τζούνιορ καθώς και την είσοδό της σε τελικό του French Open την περυσινή σεζόν, σε επίπεδο τζούνιορ.
Έτσι, η 17χρονη τενίστρια, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο 264 του παγκοσμίου ράνκινγκ και η οποία αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο για την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός, πήρε την απόφαση -προς απογοήτευση αρκετών θαυμαστών της- να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση για να μικρύνει το στήθος της!
"Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τις αναλογίες μου, όμως είμαι τενίστρια και το στήθος μου δημιουργεί αρκετά προβλήματα την ώρα του παιχνιδιού. Είναι ένα έξτρα βάρος που κουβαλάω και το οποίο μειώνει την ταχύτητα στις μετακινήσεις μου μέσα στο κορτ", τόνισε η ξανθιά τενίστρια με καταγωγή από την Κονστάντα, για να προσθέσει:
"Εάν ήμουν ένα κανονικό άτομο και όχι μία επαγγελματίας αθλήτρια δεν θα είχα πρόβλημα. Όμως μικραίνω το στήθος μου για να γίνω το Νο 1".
Να σημειωθεί πως η Χάλεπ θεωρείται από τους "ειδικούς" του αθλήματος ως ένα από τα μελλοντικά αστέρια του τένις, μετά από την κατάκτηση τίτλων σε επίπεδο τζούνιορ καθώς και την είσοδό της σε τελικό του French Open την περυσινή σεζόν, σε επίπεδο τζούνιορ.
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Θα το μικρύνει όμως και θα μας ξενερώσει!Δεν καταλαβαίνει ότι με το βυζί χτίζονται οι καριέρες?ρε τυπε τι βυζι ειναι αυτο!!!
:o :o
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σαν ρουμανα θα πρεπε νατο ξερειΘα το μικρύνει όμως και θα μας ξενερώσει!Δεν καταλαβαίνει ότι με το βυζί χτίζονται οι καριέρες?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ρε τυπε τι βυζι ειναι αυτο!!!
:o :o
πραγματικα απιστευταμπλ (βεβαια μιλαμε για 17χρονη αθλητρια.. αμα δεν ηταν αυτης τελειο το συγκεκριμενο μερος του σωματος ποιας θα ηταν?)
αλλα μια χαρα θα κανει να το μικρυνει λιγο
αν ησασταν γυναικες θα καταλαβαινατε *P
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Και εσύ αν ήσουν άντρας θα μας καταλάβαινες!πραγματικα απιστευταμπλ (βεβαια μιλαμε για 17χρονη αθλητρια.. αμα δεν ηταν αυτης τελειο το συγκεκριμενο μερος του σωματος ποιας θα ηταν?)
αλλα μια χαρα θα κανει να το μικρυνει λιγο
αν ησασταν γυναικες θα καταλαβαινατε *P
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Και εσύ αν ήσουν άντρας θα μας καταλάβαινες!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Και εσύ αν ήσουν άντρας θα μας καταλάβαινες!
σας καταλαβαινω
αλλα επειδη εσεις θελετε να παιρνετε ματι
η αλλη πρεπει να σηκωνει τοσο βαρος χαχαχα
Θα το μικρύνει όμως και θα μας ξενερώσει!Δεν καταλαβαίνει ότι με το βυζί χτίζονται οι καριέρες?
Γιατι να το μικρυνει????
ποιος μ.....ς της ειπε να το κανει αυτο??
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μα δεν έχει πρόβλημα ούτε η ίδια...λόγω τένις λέει ότι θα το μικρύνει!σας καταλαβαινω
αλλα επειδη εσεις θελετε να παιρνετε ματι
η αλλη πρεπει να σηκωνει τοσο βαρος χαχαχα
κάποιος πρέπει να πει στο κορίτσι να σταματήσει το τέννιςΜα δεν έχει πρόβλημα ούτε η ίδια...λόγω τένις λέει ότι θα το μικρύνει!
και να αρχίσει το πέννις.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
κάποιος πρέπει να πει στο κορίτσι να σταματήσει το τέννις
και να αρχίσει το πέννις.
Πόσο μαλάκας είναι ο μάνατζερ της?Μετά θα ξανατρέχει η κοπέλα για να φουσκώσει τους βύζους!
δεν είναι μαλάκας gatto
Πόσο μαλάκας είναι ο μάνατζερ της?Μετά θα ξανατρέχει η κοπέλα για να φουσκώσει τους βύζους!
πούστης είναι..
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Μα δεν έχει πρόβλημα ούτε η ίδια...λόγω τένις λέει ότι θα το μικρύνει!
το εγραψα κ αλλου
στο μελλον μπορει na χει προβλημα με τη πλατη της
αν κ αυτη ειναι πολυ γυμνασμενη οποτε μπορει οχι
αλλα γενικα ειναι ενα θεμα αυτο για τις γυναικες, το ξερω κ απο ατομα κοντινα μου με μεγαλυτερο στηθος απ αυτης.
αν εβγαζε λεφτα απ αυτο να μην το πειραζε.. εστω.. αλλα αφου δε βγαζει...