You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sexy-καυλιάρες Ελληνίδες ή ξένες αθλήτριες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 408K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
με τιποτα καυλιαρι lefty!!!τετοιο κολαρακι...θα το πιτσιλαγα πανο στιν προπονισι!!!!
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Εδω απο τις κερκιδες που το βλεπεις και μονο ανεβαζεις πιεση στον Λεβητα!!!με τιποτα καυλιαρι lefty!!!τετοιο κολαρακι...θα το πιτσιλαγα πανο στιν προπονισι!!!!
Επισκέπτης
ο ναιιιιιι!!!!!!!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Αστο φιλε ειδικα αν τον εχεις δει απο κοντα σε δραση δεν ξεχνιεται με τιποτα.Απλως υποκυπτεις στην γοητεια του.
Φαντάσου να τον δεις από ΠΟΛΥ κοντά (απόσταση βολής ...πούτσου)!!!
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Σιγουρα θα εχουμε εκπυρσοκροτηση.Φαντάσου να τον δεις από ΠΟΛΥ κοντά (απόσταση βολής ...πούτσου)!!!
Επισκέπτης
θα το πιτσιλισις αυτοματος!!!!!!χεχε!!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Ναι θα ενεργοποιηθη το πιτσιλισατερ!!!
Επισκέπτης
'Ναι θα ενεργοποιηθη το πιτσιλισατερ!!!
Επισκέπτης
για χισιμο!!!!χεχε!!
Η Ερικα ειναι ο καλυτερος κωλος που εχω δει ποτε λαιβ,ειχα αει σε αγωνα μονο και μονο για τον κωλο της.Αν μπειτε στην παρακατω διευθυνση εχει μερικες φωτογραφιες της και συνεντευξη απο το γκολ της Κυριακης.
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστω φιλε για το λινκ αν και κυριακη πρωι πρωι ετρεξα να αγορασω την συλλεκτικη λογω Ερρικας εφημεριδα.Προσπαθω και εγω να πηγαινω σε αγωνες της Ερρικας και συμφωνω και εγω οτι η κοπελα εχει ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΩΛΟ (και γενικα φοβερη εμφανιση που ξεσηκωνει) οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και εναν απο τους καλυτερους παγκοσμιως οπως αλλωστε λενε και δημοσιευματα ξενων σαιτ που θα βρεις και στο thread.Αυτο ειναι μεγαλο επιτευγμα ειδικα αν σκεφτεις οτι δεν προκειται για τοσο πολυ γνωστη αθλητρια μιας και αρκετοι δεν την ξερουν καν.Οσοι την δουν ομως γινονται αμεσως φαν.Εκπεμπει φοβερη καυλα και ο τροπος που την κοιτουν(κοιταμε) οι ανδρες,απο πιτσιρικαδες μεχρι μεγαλουτσικους στους αγωνες της σε καθε της αλμα ειναι ολα τα λεφτα!!!Η Ερικα ειναι ο καλυτερος κωλος που εχω δει ποτε λαιβ,ειχα αει σε αγωνα μονο και μονο για τον κωλο της.Αν μπειτε στην παρακατω διευθυνση εχει μερικες φωτογραφιες της και συνεντευξη απο το γκολ της Κυριακης.