You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sexy-καυλιάρες Ελληνίδες ή ξένες αθλήτριες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 408K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
κι η Ιβάνοβιτς είναι επίσης 1,85-1,86 άρα πιο κοντή από τη Σαράποβα ή 20 πόντους κάτω από τη θεά :o
[move] [/move]
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
δεδομένου πως γεννήθηκε σα σήμερα το 1974
σέξυ σίγουρα δεν τη λες αλλά ψηλότερη αθλήτρια δεν υπάρχει αφού είναι 12 εκατοστά ψηλότερη και από την Γκάμοβα
αλλά και σε βιντεάκι
σέξυ σίγουρα δεν τη λες αλλά ψηλότερη αθλήτρια δεν υπάρχει αφού είναι 12 εκατοστά ψηλότερη και από την Γκάμοβα
αλλά και σε βιντεάκι
Συνημμένα
Radovan
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε η Αυστραλιανή τενίστρια, σερβικής καταγωγής, Γελένα Ντόκιτς.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Sport & Style, η 26χρονη Γελένα κατηγόρησε τον πατέρα της, Νταμίρ, ότι για χρόνια ασκούσε σωματική βία πάνω της!
«Έχω περάσει τις δυσκολότερες καταστάσεις από όλους όσους εμπλέκονται με το τένις. Μπορώ να το πω αυτό με σιγουριά», τόνισε η διάσημη τενίστρια, η οποία το 2002 έφτασε μέχρι το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης και πρόσθεσε: «Όταν περνάς μέσα από τέτοιες καταστάσεις, το να παίζεις ένα ματς τένις σου φαίνεται εύκολο. Όταν νικώ τώρα με ευχαριστεί ακόμα περισσότερο. Υπήρχε μία περίοδος, όπου δεν υπήρχε τίποτα που μπορούσε να με κάνει ευτυχισμένη... Ήθελα να έχω τη ζωή κάποιου άλλου. Ο καθένας ζει μία διαφορετική κατάσταση, έχει διαφορετικά προβλήματα. Κανείς δεν ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει. Εγώ δεν ξέρω για παράδειγμα τι μπορεί να αντιμετωπίζουν οι άλλοι».
Ο πατέρας της Νταμίρ Ντόκιτς αρνήθηκε να απαντήσει στις κατηγορίες, όταν τον κάλεσαν οι υπεύθυνοι του περιοδικού, καθώς τους έκλεισε το τηλέφωνο, αφού πρώτα τους είπε κάποια γαλλικά...
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Sport & Style, η 26χρονη Γελένα κατηγόρησε τον πατέρα της, Νταμίρ, ότι για χρόνια ασκούσε σωματική βία πάνω της!
«Έχω περάσει τις δυσκολότερες καταστάσεις από όλους όσους εμπλέκονται με το τένις. Μπορώ να το πω αυτό με σιγουριά», τόνισε η διάσημη τενίστρια, η οποία το 2002 έφτασε μέχρι το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης και πρόσθεσε: «Όταν περνάς μέσα από τέτοιες καταστάσεις, το να παίζεις ένα ματς τένις σου φαίνεται εύκολο. Όταν νικώ τώρα με ευχαριστεί ακόμα περισσότερο. Υπήρχε μία περίοδος, όπου δεν υπήρχε τίποτα που μπορούσε να με κάνει ευτυχισμένη... Ήθελα να έχω τη ζωή κάποιου άλλου. Ο καθένας ζει μία διαφορετική κατάσταση, έχει διαφορετικά προβλήματα. Κανείς δεν ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει. Εγώ δεν ξέρω για παράδειγμα τι μπορεί να αντιμετωπίζουν οι άλλοι».
Ο πατέρας της Νταμίρ Ντόκιτς αρνήθηκε να απαντήσει στις κατηγορίες, όταν τον κάλεσαν οι υπεύθυνοι του περιοδικού, καθώς τους έκλεισε το τηλέφωνο, αφού πρώτα τους είπε κάποια γαλλικά...
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/news.php?id=38002[/code[/URL]]
Συνημμένα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
γατε γατε εισαι εδω...? 0 0
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τι θες?γατε γατε εισαι εδω...? 0 0
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Και να βάλω σιγά να μην το παραδεχτείς...τπτ...
περιμενω να βαλεις καμια ομορφη...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
εγωωωω??
αμα ειναι οντως ομορφη πρωτη θα το παραδεχτω
*P
αυτη που εβαλες τελευταια εχει ωραιο πωπο.. (κ σταματαω εδω το σχολιο γιατι αποφασισα να λεω μονο καλα λογια )
αμα ειναι οντως ομορφη πρωτη θα το παραδεχτω
*P
αυτη που εβαλες τελευταια εχει ωραιο πωπο.. (κ σταματαω εδω το σχολιο γιατι αποφασισα να λεω μονο καλα λογια )
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αυτη ειναι αθλητρια τωρα ή τσοντουλα με κ καλα αθλητρια? χαχαχαχαχα