You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sexy-καυλιάρες Ελληνίδες ή ξένες αθλήτριες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 408K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 53
- Like
- 689
- Πόντοι
- 4.995
boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.736
- Πόντοι
- 2.256
Δεν έπιασε ούτε το μασαζ που της έκαναν στο δικέφαλο (μυ). Ήταν γραφτό να μην πετάξει ο δικέφαλος (αετός). Δεν πειράζει baby πάμε για άλλα...
Fon_Karagian
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Να και λίγα λόγια για την κορασίδα...
Η πρώτη φορά που ο κώλος της έγινε «θέμα» ήταν σε ηλικία δύο ετών, για διαφήμιση των Pampers. Είκοσι δύο χρόνια -και τέσσερα τατουάζ- μετά, συνεχίζει να είναι ο πιο εντυπωσιακός στην ελληνική επικράτεια. Λογικό.
Μπέσα για μπέσα, μου θυμίζεις Πετρουλάκη στα νιάτα της.
Όχι ακριβώς. Έχω μικρότερο στήθος.
Τολμάς να υπονοείς ότι έχεις ανασφάλεια με το σώμα σου; Πες μου τι είναι αυτό που δεν γουστάρεις όταν κοιτάζεσαι γυμνή στον καθρέφτη.
Οι γάμπες μου, που θεωρώ ότι είναι πολύ γυμνασμένες.
Δεν έχεις βαρεθεί να κοιτάζουν όλοι τον κώλο σου;
Όχι και όλοι!
Όλοι, σου λέω: Είναι τόσο σφιχτός και βραζιλιάνικος όσο φαντάζομαι;
Περισσότερο. Βλέπεις, η yoga γυμνάζει από τα μέσα προς τα έξω.
Είναι αυτό που λέμε, «σπας καρύδια»;
Ναι.
Τυχερός όποιος σε χαίρεται.
Εννοείται. Στις προσωπικές μου στιγμές μού αρέσει και να μαγειρεύω και να κάνω τα πάντα για να περιποιούμαι τον άλλο.
Ποιο είναι το πιο χυδαίο πράγμα που σου έχουν ζητήσει στο σεξ και έχεις αρνηθεί;
Να υπάρξει και τρίτος παρτενέρ. Άντρας.
Ποιο είναι το πιο ακραίο σεξουαλικό πράγμα που έχεις ακούσει να συμβαίνει γύρω σου;
Το να «πάρουν» μια κοπέλα πάρα πολλοί άντρες ταυτόχρονα επειδή εκείνη το γούσταρε.
Πώς θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου στο σεξ. Προτιμάς να έχεις τον έλεγχο εσύ ή ο άλλος;
Ο άλλος, αν και συνήθως καταλήγω να τον έχω εγώ. Κάποιες στιγμές καταντάει βαρετό αυτό. Προτιμώ να παίρνει ο άλλος την πρωτοβουλία.
Ποια θεωρείς την πιο σιχαμένη αντρική σεξουαλική συνήθεια;
Το να βλέπει κάποιος τσόντες. Αισθάνομαι ότι δεν τον ικανοποιώ και ότι θέλει να δει κάτι άλλο για να ερεθιστεί.
Ποια είναι η πιο ξενέρωτη δική σου σεξουαλική συνήθεια;
Βαριέμαι εύκολα.
Υπάρχουν πράγματα και θάματα που μόνο εσύ μπορείς να κάνεις, λόγω ελαστικότητας;
Πολλά. Αλλά αυτά θα τα μάθει μόνο ο γκόμενός μου. Μη φανταστείς ότι έχω κάτσει να ξεφυλλίσω και το Κάμα Σούτρα!
Ισχύει αυτό που λένε ότι οι αθλήτριες έχουν περισσότερες ορμές; Πόσο συχνά σκέφτεσαι εσύ το σεξ;
Από καθόλου έως πολύ σπάνια. Το σκέφτομαι μόνο στην περίπτωση που έχει γίνει κάτι ή θα ήθελα να γίνει κάτι και έχει εξαφθεί η φαντασία μου.
Υπάρχει κάτι που σου ζητάνε επίμονα να κάνεις και έχεις πει όχι;
Δεν υπάρχει. Εντάξει, μπορεί να μην κάνω κάτι τρελό, αλλά γενικά είμαι ανοιχτή.
Πόσο ανοιχτή; Ποιο είναι το πιο αναπάντεχο μέρος όπου έχεις κάνει σεξ;
Στην πρύμνη του πλοίου κατά την επιστροφή από Σαντορίνη για Πειραιά. Δεν είχαμε καμπίνα, ήταν νύχτα και όλοι κοιμόντουσαν. Επίσης, λίγες μέρες πριν, σε έναν γκρεμό στη Σαντορίνη. Τα γόνατά μου καταγδάρθηκαν.
Έχεις αφήσει άντρα να σε φωτογραφίσει ή να σε βιντεοσκοπήσει;
Να με φωτογραφίσει ναι. Ευτυχώς, οι φωτογραφίες χάθηκαν, γιατί χάλασε το κινητό του.
Ποιο ήταν το χειρότερο σεξ που έχεις κάνει στη ζωή σου;
Μου έχουν τύχει κάνα δυο κακά, πάντα από άποψη «ανατομίας». Ήταν πολύ «μικρός» ο παρτενέρ.
Ποιο είναι το πιο πρόστυχο πράγμα που σου έχει ψιθυρίσει κάποιος στο αυτί;
Ότι τα ρούχα που φορούσα τον είχαν ερεθίσει και θα ήθελε να μου τα σκίσει εκείνη τη στιγμή.
(πηγη maxim Οκτώβριος 2006)
Η πρώτη φορά που ο κώλος της έγινε «θέμα» ήταν σε ηλικία δύο ετών, για διαφήμιση των Pampers. Είκοσι δύο χρόνια -και τέσσερα τατουάζ- μετά, συνεχίζει να είναι ο πιο εντυπωσιακός στην ελληνική επικράτεια. Λογικό.
Μπέσα για μπέσα, μου θυμίζεις Πετρουλάκη στα νιάτα της.
Όχι ακριβώς. Έχω μικρότερο στήθος.
Τολμάς να υπονοείς ότι έχεις ανασφάλεια με το σώμα σου; Πες μου τι είναι αυτό που δεν γουστάρεις όταν κοιτάζεσαι γυμνή στον καθρέφτη.
Οι γάμπες μου, που θεωρώ ότι είναι πολύ γυμνασμένες.
Δεν έχεις βαρεθεί να κοιτάζουν όλοι τον κώλο σου;
Όχι και όλοι!
Όλοι, σου λέω: Είναι τόσο σφιχτός και βραζιλιάνικος όσο φαντάζομαι;
Περισσότερο. Βλέπεις, η yoga γυμνάζει από τα μέσα προς τα έξω.
Είναι αυτό που λέμε, «σπας καρύδια»;
Ναι.
Τυχερός όποιος σε χαίρεται.
Εννοείται. Στις προσωπικές μου στιγμές μού αρέσει και να μαγειρεύω και να κάνω τα πάντα για να περιποιούμαι τον άλλο.
Ποιο είναι το πιο χυδαίο πράγμα που σου έχουν ζητήσει στο σεξ και έχεις αρνηθεί;
Να υπάρξει και τρίτος παρτενέρ. Άντρας.
Ποιο είναι το πιο ακραίο σεξουαλικό πράγμα που έχεις ακούσει να συμβαίνει γύρω σου;
Το να «πάρουν» μια κοπέλα πάρα πολλοί άντρες ταυτόχρονα επειδή εκείνη το γούσταρε.
Πώς θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου στο σεξ. Προτιμάς να έχεις τον έλεγχο εσύ ή ο άλλος;
Ο άλλος, αν και συνήθως καταλήγω να τον έχω εγώ. Κάποιες στιγμές καταντάει βαρετό αυτό. Προτιμώ να παίρνει ο άλλος την πρωτοβουλία.
Ποια θεωρείς την πιο σιχαμένη αντρική σεξουαλική συνήθεια;
Το να βλέπει κάποιος τσόντες. Αισθάνομαι ότι δεν τον ικανοποιώ και ότι θέλει να δει κάτι άλλο για να ερεθιστεί.
Ποια είναι η πιο ξενέρωτη δική σου σεξουαλική συνήθεια;
Βαριέμαι εύκολα.
Υπάρχουν πράγματα και θάματα που μόνο εσύ μπορείς να κάνεις, λόγω ελαστικότητας;
Πολλά. Αλλά αυτά θα τα μάθει μόνο ο γκόμενός μου. Μη φανταστείς ότι έχω κάτσει να ξεφυλλίσω και το Κάμα Σούτρα!
Ισχύει αυτό που λένε ότι οι αθλήτριες έχουν περισσότερες ορμές; Πόσο συχνά σκέφτεσαι εσύ το σεξ;
Από καθόλου έως πολύ σπάνια. Το σκέφτομαι μόνο στην περίπτωση που έχει γίνει κάτι ή θα ήθελα να γίνει κάτι και έχει εξαφθεί η φαντασία μου.
Υπάρχει κάτι που σου ζητάνε επίμονα να κάνεις και έχεις πει όχι;
Δεν υπάρχει. Εντάξει, μπορεί να μην κάνω κάτι τρελό, αλλά γενικά είμαι ανοιχτή.
Πόσο ανοιχτή; Ποιο είναι το πιο αναπάντεχο μέρος όπου έχεις κάνει σεξ;
Στην πρύμνη του πλοίου κατά την επιστροφή από Σαντορίνη για Πειραιά. Δεν είχαμε καμπίνα, ήταν νύχτα και όλοι κοιμόντουσαν. Επίσης, λίγες μέρες πριν, σε έναν γκρεμό στη Σαντορίνη. Τα γόνατά μου καταγδάρθηκαν.
Έχεις αφήσει άντρα να σε φωτογραφίσει ή να σε βιντεοσκοπήσει;
Να με φωτογραφίσει ναι. Ευτυχώς, οι φωτογραφίες χάθηκαν, γιατί χάλασε το κινητό του.
Ποιο ήταν το χειρότερο σεξ που έχεις κάνει στη ζωή σου;
Μου έχουν τύχει κάνα δυο κακά, πάντα από άποψη «ανατομίας». Ήταν πολύ «μικρός» ο παρτενέρ.
Ποιο είναι το πιο πρόστυχο πράγμα που σου έχει ψιθυρίσει κάποιος στο αυτί;
Ότι τα ρούχα που φορούσα τον είχαν ερεθίσει και θα ήθελε να μου τα σκίσει εκείνη τη στιγμή.
(πηγη maxim Οκτώβριος 2006)
Akapotos Kavalaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τι αθλημα κανει?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος