talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
άντε πάλι με το ούτε καν 1,90 οπότε θα καταθέσω μπάσκετ και 1,96 με Λορίν Τζάκσον και πάλιΓια τις φίλες μου μπάιτ και μουνίτσα...![]()
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
άντε πάλι με το ούτε καν 1,90 οπότε θα καταθέσω μπάσκετ και 1,96 με Λορίν Τζάκσον και πάλιΓια τις φίλες μου μπάιτ και μουνίτσα...![]()
1.88!!!! και τέτοια εμφάνιση και τέτοιο ύψος!!!1.88 από το 2005 και δεν πήρε ούτε πόντο κι ας έλεγαν οι "ειδικοι" πως θα γινόταν 1.94![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:S
Καλή και η Λορίν...αλλά ούτε καν 2 μέτρα!άντε πάλι με το ούτε καν 1,90 οπότε θα καταθέσω μπάσκετ και 1,96 με Λορίν Τζάκσον και πάλι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:S :S
Μην τον προκαλείς κι εσύ...έτοιμος είναι να μας πετάξει στα μούτρα πρωινιάτικα την Γκάμοβα!Αχ τι 1,88 ειναι αυτα ρε παιδια![]()
![]()
![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχα,μάλλον το 2ο!!!Leskinen ή Ξεσκίνεν?
Πάρε κάτι μήπως και καταφέρεις και (ψιλο)ξεχάσεις την Amandaκι αυτό καλό δεν λέω αλλά η amanda μου έχει κλέψει τη καρδιά