Νέα

Σέξυ γυναικεία ονόματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Να προσθέσω το Λάουρα το οποίο στην αργκώ σημαίνει πουτάνα. Μάλιστα πριν από χρόνια στο Περιστέρι σε μία λαική ένας γύφτος που πούλαγε καρπούζια πείραξε ως εξής μια 35άρα πολύ όμορφη που πέρασε από τον πάγκο του.
-Μωρό μου καλημέρα σε σκεφτόμουν όλη μέρα, έλα να δεις τα καρπούζα μου
-Αντε να χαθείς γύφτο!
-Ισα μωρή Λάουρα.
Τότε νόμιζα ότι απλώς την είπε Λάουρα. Ένας φίλος μου εξήγησε ότι Λάουρα=πουτάνα στην γλώσσα των παλιών κουτσαβάκηδων και το διασταύρωσα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγώ γουστάρω κυρίως τα υποκοριστικά, όπως:
Λίτσα (από το Καυλίτσα)
Σούλα (από το Τσούλα)
Τούλα (από το Πεταχτούλα)
Λάρα (από το Κωλάρα)
Λέττα (από το Ψωλέττα)
Άννα (από το Πουτάννα) -μην κολλάτε στην ορθογραφία-
Νίτσα (από το Μουνίτσα)
Ζάρα (από το Βυζάρα)

καθώς και τα ινδιάνικης πρέλευσης

Βάνα (από το Μουνί σαν Καραβάνα)
Μπέτι (από το Χρόνια στο Κουρμπέτι)
Βάσω (από το Έλα να στον Ανεβάσω)
Μίνα (από το Τον Παίρνω 3 Φορές το Μήνα)
Ράνια (από το Πίπα που σε Πάει στα Ουράνια)
σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πολλες φορες μας εχει τυχει να συναντησουμε γυναικες με πολυ σεξυ ονόματα.

Για να μην μπερδεύομαστε με τα ονόματα από τις διαφορετικές γκόμενες... προτείνω να τις φωνάζουμε όλες Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ !!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Άβα, Αβρώ, Αβρώτη, Αγαθόκλεια, Αγαμήδη, Αγανίκη, Αγανίππη, Αγαρίστη, Αγαύη, Αγγελία, Αγησιστράτη, Αγλαϊα, Αγλαϊς, Αγλαονίκη, Αγλαόπη, Αγλαοφήμη, Άγλαυρος, Άγραυλος, Αγναγόρα, Αγνοδίκη Αγνώ, Αγραία, Αγριόπη, Αγροιώ, Αγχίαλος, Αγχινόη, Αγχιρρόη, Αγωνίς,

Βακχίς, Βαρκέτις, Βασιλώ, Βάτεια, Βατίς, Βαυώ, Βεβρύκη, Βελιστίχη, Βενθεσικύμη, Βερενίκη

Γαία, Γαλάτεια, Γαλήνη, Γανυμήδα,  Γαραμαντίς, Γενετυλλίς, Γευσιστράτη, Γλαύκη, Γλαυκίππη, Γλαυκοθέα, Γλαυκοθόη, Γλαυκονόμη, Γλαυκώπις, Γλυκέρα

Δαϊρα, Δαμία, Δαμνώ, Δαμώ, Δανάη, Δαυλίς, Δάφνη, Δεινομάχη, Δεινώ, Δεξαμένη, Δεξιθέα, Δέσποινα, Δηιάνειρα, Δηιδάμεια, Διόπεια, Δηιόπη, Δηιπύλη, Δηιφόβη, Δημαινέτη, Δημαρέτη, Δημήτηρ, Δημοδίκη, Δημονίκη, Δημοφίλη, Δημόχαρις, Δημώ, Δημώνασσα, Δηρώ, Δία, Διδώ, Δίκη, Δινδύμη, Διογένεια, Διόκλεια, Διομήδεια, Διομήδη, Διόνη

Εδοθαία, Ειδοθέα, Εθοδαία,  Ειδομένη, Ειδώ, Ειλείθυια, Ειρήνη, Εκάβη, Εκαέργη, Εκάλη, Εκαμήδη, Εκάτη, Ελαϊς, Ελάρα, Ελάτεια, Ελένη, Ελευθώ, Ελίκη, Ελικωνίς, Έλλη, Ελπινίκη, Εναρέτη, Ενδηίς, Ενιπώ, Εντεδίκη, Ενυώ, Εξόλη, Επικάστη, Επιλαϊς,  Επιπόλη, Ερασίκλεια, Ερατώ, Ερίβοια, Εριθακίς, Ερισθένεια, Ερίτιμος, Εριτίμη, Εριφύλη, Εριώπις, Ερμιόνη, Ερμίππη, Ερμοδίλη, Ερπυλλίς, Έρση, Ερύθεια, Ερύθρα, Ερυμάνθη, Ερυξώ

Ζευξίππη, Ζευξώ, Ζηνοβία

Θαϊς, Θάλασσα, Θάλεια, Θαλλώ, Θανάκη, Θεανώ, Θεία, Θειαντίς, Θειαντίνη, Θελξινόη, Θελξίπεια, Θέλπουσα, Θέμις, Θεμιστονόη, Θεμιστώ, Θεοδότη, Θεόκλεια, Θεονόη, Θεόπη, Θεοφάνη, Θεοφανώ, Θεράπνη

Κάρμη, Καρπώ, Κασάνδρα, Κασσιόπεια, Κασσιόπη, Κασσιφόνη, Κασσωτίς, Κασταλία, Καστιάνειρα, Κέγχρις, Κελαινώ, Κερδώ, Κέρθη, Κερκηίς, Κητώ, Κίλλα, Κίρκη, Κίρρα, Κίσσαιθα, Κισσηίς, Κλεαρίστη

Λάβδα, Λαγίσκα, Λαδίκη, Λαιανδρίς, Λαίς, Λαμπετίη, Λαμπιδώ, Λαμπιτώ, Λάνασσα, Λανίκη, Λαογόρη, Λαοδάμεια, Λαοδίκεια, Λαοδίκη, Λαοθόη, Λαοκόωσα, Λαομέδεια, Λαονόμη, Λαοφόντη, Λασθενία, Λάχεσις

Ναϊς, Ναϊάς, Ναννώ, Ναυσιθόη, Ναυσικά, Νέαιρα, Νεβροφόνη, Νέδα, Νειτήτις, Νεμεάς, Νέμεσις, Νεοβούλη

Πιέρεια, Πιτάνη, Πίτυς, Πλαθάνη, Πλαγγών, Πλακία, Πλειάδα, Πληιόνη, Πληξαύρη, Πλουτώ, Ποδάργη,

Φαέθουσα, Φάεννα, Φαίδρα, Φαιναγόρη, Φαιναρέτη, Φαινώ, Φανοστράτη, Φανώ, Φάρτη (Φάρη), Φερενίκη

για την ώρα...

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.245
Πόντοι
2.306
εγώ γουστάρω κυρίως τα υποκοριστικά, όπως:
Λίτσα (από το Καυλίτσα)
Σούλα (από το Τσούλα)
Τούλα (από το Πεταχτούλα)
Λάρα (από το Κωλάρα)
Λέττα (από το Ψωλέττα)
Άννα (από το Πουτάννα) -μην κολλάτε στην ορθογραφία-
Νίτσα (από το Μουνίτσα)
Ζάρα (από το Βυζάρα)

καθώς και τα ινδιάνικης πρέλευσης

Βάνα (από το Μουνί σαν Καραβάνα)
Μπέτι (από το Χρόνια στο Κουρμπέτι)
Βάσω (από το Έλα να στον Ανεβάσω)
Μίνα (από το Τον Παίρνω 3 Φορές το Μήνα)
Ράνια (από το Πίπα που σε Πάει στα Ουράνια)
Το Λίτσα είναι το πιο κοινό γιατί μπορεί επίσης να βγεί από το Ψωλίτσα, Ξεκωλίτσα, Τσιμπουκλίτσα και Καριολίτσα.
:2funny:

OP
OP
F

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
43
Πόντοι
1
Πως σας φαινεται το πακετο ?:

Εμμανουελα
Μιχαελα
Ραφαελα
Μιρελα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Γαμάτη τριπλέτα!!!!!
Ξυλόσομπα
Τσικουδιά
Μπριζόλα.......................

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Άμα είχες την τσικουδιά που παίρνω εγώ εδώ στο χωριό..........άστα, θεία κοινωνία!!!!

Επισκέπτης
Άμα είχες την τσικουδιά που παίρνω εγώ εδώ στο χωριό..........άστα, θεία κοινωνία!!!!
σε καταλαβαίνω τσικουδιά  βότκα και ούζο είναι τα ποτά που πίνω  περισσότερο και ποτέ από αυτά δεν πίνω εμπορίου κατάλαβες.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και οταν εγω ειμαι οφ τοπικ τρωω ντοματες
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
κοιτα με παρεσηρες και εμενα στο βουρκο του οφ τοπικ

Stories