KyklopasPolifimos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Κορίτσια από το
Κορίτσια από το
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. είδη είναι καταχωρημένη η veronica και έχει και κριτικές. Που είναι το πρόβλημα?Ντροπή ρε τύπε να κάνεις τον μπροστινό του χοντρού! :-
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. είδη είναι καταχωρημένη η veronica και έχει και κριτικές. Που είναι το πρόβλημα?
Ti free fuck ρε φίλε τηλέφωνο πήρα έκλεισα ραντεβού και έσκασα 130 για μια ώρα.Αυτο που προσπαθει να σου πει ειναι οτι κριτικες απο φρι φακ και προειδοποιημενες.................δεν μετρανε εδω. ;)
Ti free fuck ρε φίλε τηλέφωνο πήρα έκλεισα ραντεβού και έσκασα 130 για μια ώρα.
Συμφωνώ είμαι υπέρμαχος τον αντικειμενικών (όσο γίνεται) κριτικών που δεν εξυπηρετούν συμφέροντα τρίτων ανεξαρτήτως του πως έγινε το ραντεβού. Σκοπός που καθόμαστε και γράφουμε είναι η ενημέρωση προς τους συναγωνιστές και όχι για το κέρδος τρίτων.Εδω μιλαμε γενικα και δεν γνωριζω την περιπτωση σου, αλλα τα εκπτωτικα, τα φρι φακ και τα "στασου να ειδοποιησω το γραφειο οτι ερχεσαι" δεν βγαζουν αντικειμενικες κριτικες. Και παλι γενικα μιλαω οχι ειδικα για σενα.
Σε μένα προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι έκανε squirting απλώς την πρώτη φορά που τελείωσε είχε πάρα πολλά υγρά (αλλά δεν μούσκεψε σεντόνια). Σε κάποιον άλλο πρέπει να έκανε. Το συζήτησα μαζί της και μου είπε ότι το κάνει αλλά λίγο δύσκολα, και συνήθως μετά από περίοδο ή αποχή από το σεξ. Αυτή που κάνει εύκολα και πολύ είναι η Μαρίνα60.Διαβασα τις κριτικες για τη Βερονικα και πρεπει να ειναι πολυ καλη απο οτι καταλαβα πρεπει να κανει και squirting ισχυει???
Ντροπή ρε τύπε να κάνεις τον μπροστινό του χοντρού! :-
το τηλεφωνο του γραφειου υπαρχει ασ μου το στειλει καποιοσ σε pm ευχαριστω