Καλημέρα,
Ενημερωτικά παραθέτω ορισμένα από τα στοιχεια του εν λόγω "κύριου" Apostolaras, ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ, kokobikos30 γιατί διαπιστώνω πως όλα τα profile αντιστοιχούν στον ίδιον (βεβαία μπορεί να έχει και άλλα).
Ήδη έχει γίνει αφόρητα ενοχλητικός σε επικίνδυνο βαθμό και πρέπει οπωσδήποτε να τοποθετηθώ δημοσίως.
Μου κάνει συκοφαντική δυσφήμιση, από τη στιγμή που δεν έχω συναντηθεί ποτέ μαζί του. Ίσος αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα του, ότι δεν πήγα μαζί του. Πως να πας όμως με κάποιον που βάζει sex αγγελίες; (Αν γράφετε το τηλ του στο google θα δείτε τι εννοώ)
Μου στέλνει μέρα νύχτα ασταμάτητα sms, email, βρισιές στο chat μου.
Εμφανίζεται ως Αποστόλης, Ακης, Μάνος, Ξενοφών κτλ.
Το τηλέφωνο που επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί μου: 6936*****
Κάποια από τα email του: fafi@gmail.com, lakiss1972@yahoo.gr, akiss39@freemail.gr
Ο κύριος σκοπός της δημοσιοποίησης των στοιχειών είναι κατά πρώτον, για να προειδοποιήσω κοπέλες που αντιμετώπισαν κάτι αντίστοιχο και κατά δεύτερον, για να ενημερωθούν όσοι διάβασαν την απερίγραπτη κριτικη!!
Δεν λογοκρίνω! Ποτε! Είμαι ανοιχτή σε κάθε είδους κριτική, είτε αρνητική είτε θετική. Αρκεί όμως να είναι αληθινή. Από υπαρκτό ραντεβού. Κι όχι αποκύημα της φαντασίας του κάθε τυχάρπαστου.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.