Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
η απάντηση είναι επίσης απλή.
Το ερώτημα είναι απλό:
Τι θεωρείτε ποιο επικίνδυνο στοματικό?
1) Πουτάνα ακάποτο ΧΩΡΙΣ τελείωμα στο στόμα (δηλ. προετοιμασία)
2) Γκόμενα ακάποτο φυσικά(!), ΜΕ τελείωμα στο στόμα
3) Δεν ξέρω, δεν απαντώ
Πρώτα ψηφίστε ότι νομίζετε και μετά διαβάστε παρακάτω τα αναμενόμενα επιχειρήματα της κάθε άποψης.
Οι γνώστες του αντικειμένου ας προσφέρουν και κάποια στοιχεία παρακαλώ.
Υπάρχουν άλλα σχετικά θέματα ασφαλώς αλλά νομίζω ότι το ερώτημα αυτό σαν ψηφοφορία, βοηθάει όλους και ενδέχεται να εκπλαγούμε από τα αποτελέσματα.
Τι θέλει να πει ο ποιητής?Το ερώτημα είναι απλό:
3) Δεν ξέρω, δεν απαντώ
Πρώτα ψηφίστε ότι νομίζετε και μετά διαβάστε παρακάτω τα αναμενόμενα επιχειρήματα της κάθε άποψης.
Υπάρχουν άλλα σχετικά θέματα ασφαλώς αλλά νομίζω ότι το ερώτημα αυτό σαν ψηφοφορία, βοηθάει όλους και ενδέχεται να εκπλαγούμε από τα αποτελέσματα.
η απαντηση ειναι απλη και ακινδυνη, αρχικα ερχεται μια πουτανα και σου κανει ακαποτο χωρις τελειωμα (δηλ. προετοιμασια) στη συνεχεια ερχεται η γκομενα σου και της τελειωνεις στο στομα, τελος οταν σε ρωτησουν "πως εγινε αυτο?" λες "δεν ξερω..." και δεν απανταςΤο ερώτημα είναι απλό:
3) Δεν ξέρω, δεν απαντώ
...φοβερο ανεκδοτο φιλε να σαι καλα..... δεν ζειτε στην ελλαδα απ οτι εχω καταλαβει...ολα τα ακαποτα εχουν το ρισκο τους..με πουτανα μεγαλυτερο ,με γκομενα σαφως μικροτερο..
η απαντηση ειναι απλη και ακινδυνη, αρχικα ερχεται μια πουτανα και σου κανει ακαποτο χωρις τελειωμα (δηλ. προετοιμασια) στη συνεχεια ερχεται η γκομενα σου και της τελειωνεις στο στομα, τελος οταν σε ρωτησουν "πως εγινε αυτο?" λες "δεν ξερω..." και δεν απαντας
ρε συ φιλε θετεις μια ερωτηση τη σοβαροτητα της οποιας γνωριζεις μονο εσυ. εγω θα σου πω οτι αυτο το διλημα που θετεις ειναι παρεμφερει με το εξης: τι ειναι πιο επικίνδυνοΤο ερώτημα είναι απλό:
3) Δεν ξέρω, δεν απαντώ