Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

agonistis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές αν μπορείτε βοηθήστε με τις γνώσεις σας.

Επισκέφθηκα στούντιο πλησίον Κηφισού πριν μερικές μέρες, ήταν η πρώτη μου εμπειρία και έχω φρικάρει λίγο από θέμα υγείας.

Πήγα μόνο για στοματικό αλλά προς το τέλος δεν κρατήθηκα και την πήρα το πολύ για ένα λεπτό μέχρι να τελειώσω (μην σχολιάσετε, είχα μέρες) εννοείται πάντα με προφυλακτικό, αν και φοβάμαι πως δεν κάλυπτε όλο το μήκος, 1-2cm στην βάση ήταν ακάλυπτα.

Έκανα αμέσως μπάνιο στο στούντιο με καυτό νερό και σαπούνι, και στο αμάξι έβαλα αντισηπτικό και στα χέρια μου και σε όλη την περιοχή κάτω.

Είμαι παντρεμένος και φοβάμαι πως αν έχω κολλήσει κάτι θα μπλέξω.

Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα μέχρι στιγμής.

Πιστεύετε πρέπει να φοβάμαι; Ελέγχονται όντως οι κοπέλες ή να αρχίσω να προσεύχομαι;

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Επισκέφθηκα στούντιο πλησίον Κηφισού πριν μερικές μέρες, ήταν η πρώτη μου εμπειρία και έχω φρικάρει λίγο από θέμα υγείας.

Πήγα μόνο για στοματικό αλλά προς το τέλος δεν κρατήθηκα και την πήρα το πολύ για ένα λεπτό μέχρι να τελειώσω (μην σχολιάσετε, είχα μέρες) εννοείται πάντα με προφυλακτικό, αν και φοβάμαι πως δεν κάλυπτε όλο το μήκος, 1-2cm στην βάση ήταν ακάλυπτα.

Έκανα αμέσως μπάνιο στο στούντιο με καυτό νερό και σαπούνι, και στο αμάξι έβαλα αντισηπτικό και στα χέρια μου και σε όλη την περιοχή κάτω.

Πιστεύετε πρέπει να φοβάμαι; Ελέγχονται όντως οι κοπέλες ή να αρχίσω να προσεύχομαι;

Παντρεμενος  :think:  Εσυ ειναι φανερο οτι δεν ειχες ξαναγαμησει ποτε στη ζωη σου τυπε.  :S :S :S

Ολοι οι αβγαλτοι ειτε ειναι 14 ετων ειτε 18 ειτε 30 ειτε 50 τις ιδιες ανησυχιες εχουνε οταν πρωτοπηγαινουν με πουτανα , νομιζουν οτι κολλησαν κατι  :S :S :S

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
εστειλες τη γυναικα στο χωριο και πηγες να ξενογαμησεις!!αρχικα εξομολογεισαι στον παπα της ενοριας σου,μετα πινεις μια φαντα με ανθρακικο κ στο τελος το λες στη γυναικα σου :heavymetalbig:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.902
Πόντοι
606
Έπρεπε να κατουρησει στον νηπτηρα του στούντιο. Τώρα είναι αργά  :priest:

agonistis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Ολοι οι αβγαλτοι ειτε ειναι 14 ετων ειτε 18 ειτε 30 ειτε 50 τις ιδιες ανησυχιες εχουνε οταν πρωτοπηγαινουν με πουτανα , νομιζουν οτι κολλησαν κατι  :S :S :S

Είναι όμως βάσιμες ή στο μυαλό;

agonistis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε τωρα θα εκενυριστει και θα πει οτι ειχε απειρες σχεσεις στη ζωη του.  :S :S :S

Όχι καθόλου. Δεν έχω ξενογαμήσει. Δεν κατηγορώ όσους το έχουν κάνει, σε εμένα δεν είχε τύχει ως τώρα..

agonistis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
εστειλες τη γυναικα στο χωριο και πηγες να ξενογαμησεις!!αρχικα εξομολογεισαι στον παπα της ενοριας σου,μετα πινεις μια φαντα με ανθρακικο κ στο τελος το λες στη γυναικα σου :heavymetalbig:

Φάντα γιατί;

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6

Λοιπόν επειδη όλοι σε δουλεύουν και επειδή πριν λίγο καιρό ήμουν στην θέση σου(εννοώ του πρωτάρη στον αγοραίο έρωτα, όχι παντρεμένος ευτυχώς) θα σου πω το εξής. Απο την στιγμή που φορούσες προφυλακτικό έχεις πολύ λίγες(όχι μηδαμινές) πιθανότητες να κολλήσεις κάτι. Ειδικά αν και στο στοματικό φορούσες προφυλακτικό μπορείς να είσαι πιο ήσυχος.
Οι κοπέλες άλλες ελέγχονται τακτικά, άλλες όχι και τόσο. Είναι στην κοπέλα. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι όσες είναι στον αγοραίο έρωτα εξετάζονται τακτικά γιατί δεν είναι τρελές να ρισκάρουν και την δική τους ζωή , εκτός απο την δική μας. Οπότε θα σου έλεγα να είσαι ήσυχος. Αν προσέχεις, θα έχεις φίλε μου. Έτσι πάει το πράμα.
ΥΓ. Πιο πολύ θα έπρεπε να ανησυχείς μην σε πάρει χαμπάρι η γυναίκα σου και στον κόψει απο την ρίζα παρά για αυτό, που αν έχεις πάρει τα κατάλληλα μέτρα, μπορείς να είσαι πολύ  πιο ήσυχος.

agonistis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν επειδη όλοι σε δουλεύουν και επειδή πριν λίγο καιρό ήμουν στην θέση σου(εννοώ του πρωτάρη στον αγοραίο έρωτα, όχι παντρεμένος ευτυχώς) θα σου πω το εξής. Απο την στιγμή που φορούσες προφυλακτικό έχεις πολύ λίγες(όχι μηδαμινές) πιθανότητες να κολλήσεις κάτι. Ειδικά αν και στο στοματικό φορούσες προφυλακτικό μπορείς να είσαι πιο ήσυχος.
Οι κοπέλες άλλες ελέγχονται τακτικά, άλλες όχι και τόσο. Είναι στην κοπέλα. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι όσες είναι στον αγοραίο έρωτα εξετάζονται τακτικά γιατί δεν είναι τρελές να ρισκάρουν και την δική τους ζωή , εκτός απο την δική μας. Οπότε θα σου έλεγα να είσαι ήσυχος. Αν προσέχεις, θα έχεις φίλε μου. Έτσι πάει το πράμα.
ΥΓ. Πιο πολύ θα έπρεπε να ανησυχείς μην σε πάρει χαμπάρι η γυναίκα σου και στον κόψει απο την ρίζα παρά για αυτό, που αν έχεις πάρει τα κατάλληλα μέτρα, μπορείς να είσαι πολύ  πιο ήσυχος.

Σε ευχαριστώ για την σοβαρή απάντηση, αν και δεν έχω θέμα με το δούλεμα, πάντα όταν είσαι πρωτάρης σε έναν χώρο θα σε γλεντήσουν οι παλιοί.

Χαμπάρι από άλλη χώρα δεν παίζει!

Μόνο αν γυρίσει και βρει να μου έχουν φυτρώσει μανιτάρια ή περάσουν μερικοί μήνες και βγάλει εκείνη, γιατί κάνουμε χωρίς.

Για αυτό αγχώνομαι μόνο, ξέρω πως με προφυλακτικό αποφεύγω τα πολύ χοντρά.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Τι αγωνιστής και μαλακίες;Χεστης13 έπρεπε να γράψεις!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ΥΓ. Πιο πολύ θα έπρεπε να ανησυχείς μην σε πάρει χαμπάρι η γυναίκα σου και στον κόψει απο την ρίζα παρά για αυτό, που αν έχεις πάρει τα κατάλληλα μέτρα, μπορείς να είσαι πολύ  πιο ήσυχος.
Τυπε οταν θα ρωτήσει αν άφησε την γυναίκα του έγκυο επειδή κατούρησε στην ίδια τουαλέτα με αυτήν μην παραξενευτείς.

agonistis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Τι αγωνιστής και μαλακίες;Χεστης13 έπρεπε να γράψεις!!

Φίλε μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω πόσο υπερβολικός/παρανοϊκός μπορεί να φαίνομαι από τις ερωτήσεις μου, ωστόσο όσο περισσότερο ψάχνεις πράγματα τόσο περισσότερο μεγαλώνει στο κεφάλι σου ο φόβος.

Π.χ. εδώ είναι μια λίστα με ΣΜΝ που μπορείς να κολλήσεις ακόμα και με προφυλακτικό.

Πριν 10 μέρες τα μισά από αυτά δεν ήξερα καν πως υπήρχαν.

Αυτή τη στιγμή και κουνούπι να με τσιμπήσει, εγώ βλέπω το σημάδι και νομίζω πως έχω το λιγότερο σύφιλη.

Ξέρω πως ότι και να μου πει κάποιος εδώ, στο τέλος ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

Απλώς ήθελα κάποιος με περισσότερες εμπειρίες να μου πει αν είχε ποτέ πρόβλημα σε στούντιο.

Τώρα για το άλλο σου σχόλιο με την εγκυμοσύνη νομίζω δεν χρειάζεται απάντηση.

agonistis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά μια χαρά, τσάμπα το άγχος. Ούτε έβγαλα κάτι ούτε με κατάλαβε ούτε τίποτα.
Θα κάνω και σε 2-3 βδομάδες εξετάσεις να ησυχάσω τελειώς και πάμε για άλλα.

Οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι σοβαρό με προφυλακτικό είναι πάρα πολύ μικρές.

Τα στάνταρ είναι HPV και έρπης. Το πιο πιθανό για όσους διαβάζουν αυτό το φόρουμ είναι πως τα έχουν ήδη και τα 2.

Ο HPV έχει πάνω από 100 τύπους, κανένας από τους οποίους δεν έχει σημαντικές συνέπειες στον άνδρα. Είναι τόσο συχνός
που είναι στάνταρ πως όλες οι εκδιδόμενες έχουν τουλάχιστον 1 τύπο.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
Όχι καθόλου. Δεν έχω ξενογαμήσει. Δεν κατηγορώ όσους το έχουν κάνει, σε εμένα δεν είχε τύχει ως τώρα..
Τυπε εσυ οχι μονο δεν εχεις ξενογαμησει αλλα ηταν η πρωτη σου φορα γενικα που ειδες live μουνι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom